Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Ahmet Gökdere

gözünü sevdiğimin abisi senin sezon yeni başlamıyormu ? arka attarıcının buz tuttuğu halde el freniyle yokuş aşşağı bindiğin günler uzak değil :D

bütün kapılar üzerime tek tek kapanıyor ..

ne yapacağımı nasıl edeceğimi şaşırdım :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@Tolga Gürgün
Tolga cığım biz şu altı saati bir yapalım inşallah, sonrasına Allah kerim, lakin geçen sezon uludağdı kartepeydi derken hanımı ikna edebilmek için bütün varımı yoğumu hediyelere ve hediye çeklerine yatırdım, her uzun turun bana maliyetini bir bilsen, sponsor bulmam lazım yoksa spor hayatım bitecek sevgili abim:D :D :D saygılarımı sunuyor pazar günü yağmur çamur dinlemeden gelmeni bekliyor olacağım, beraber bir tepeören dağı tırmanışı yapardık, ne dersin hoş olmaz mı?:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
tolga abi simdi karadenizden Darıcaya geldim inş sizlerle turlamakta bana nasip olur saygılar. takipteyim.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@SerkanNamazcı

Serkan ' cım hoşgeldin .
Neden olmasın hem görüşmüş oluruz zevk duyarım .. Gelişmeleri burdan yayınlıyoruz ...

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere

ahh ahh yaralarımı deşiyor beni down ediyorsun güzel abim .. :D daha yeni bende hanıma vakkodan gümüş yaldız premier çanta satın aldım 450 TL ye mal oldu ... hele bu uzun turlar 400 liradan aşşağıya patlamıyor haklısın diyor allah güç kuvvet versin çevirelim daha önümüzde koca bir istikbal var hocam :D :D

Arkadaşlar Selam ,

Yarın 6 saatlik ufak bir tur planlıyoruz .
Herkes katılabilir zaten 6 saat bu camianın % 90 ı bisiklete binmiştir ..

Turlarımız bununla sınırlı değildir . Allah güç kuvvet verirse Kasım ayında bayramıda değerlendirip 9 saat binişimiz olacaktır .

Başlangıç noktası Bostancı İskele balıkçıların önü saat 08:00 dir ..İstikamet sahilden maltepe - pendik tersane köprüsü üzerinden sabiha yolu mollafenari den eski izmit yolundan izmit git gel şeklindedir ..

Liste :

1. Yasin ( hornet )
2. Tolga Gürgün
3. Kerim Babacan ( surfer )
Rower Mert ve Mustafa (Gdbar ) dan haber bekliyoruz ..
Ahmet Hocam yarın çalışmıyor iseniz mutlaka bekleriz . Gelemez iseniz turlarımız devam edecektir .

Selamlar,

@Kudret Kurtcebe

rower mert pazara binecek , gdbar mustafadan haber gelmedi . yasinde kırgınlık var ..6 saat iptal ..

selamlar ,

@Tolga Gürgün

üstad tolga ...
biz bence artık vazgeçelim yeni topik mopik açmaktan
ben şimdi iki topiği sabitledim ....
biri hafta içi antreman topiği ,diğeri hafta sonu ağır antreman topiği valla isteyen mesaj atar ....
performansına güvenen hafta sonu ağır antremana gelir ...
valla aynı insanlarla her gün aynı yemek yenmeyeceğinden gönül isterdiki şu kartepe , gebzeye gelen olsun ama olmadı sağlık olsun ...
dost tolga senin bu topikte sabitlensin ....burdan ben cumartesi bi turuna gelebilirim o vakit pazar yatarım ...duruma göre paslaşırız .....
şimdi tabi bayağı heveslenmiştik.....
neyse hasip beyin sağlığı önemli tabi.....
genede forumun iki ası olarak kartepe gebze kartepe güzergahında son sözü hasip bey ve tolga gürgün söyleyecek derim ...

@Kudret Kurtcebe

kudret baba utandırıyorsun beni asıda ne demek .. naçizane bisiklete biniyoruz sadece ..

ben isterimki şöyle en az 8 kişi burdan basıp edirne , balıkesir , izmir , ankara ya gidelim .. ..

tehlikeli diyorlar bazı arkadaşlar .. inan şu sahil bana daha tehlikeli geliyor .. daha bu sabah orhanlıda minibüs beni altına alıyordu yağmurda ..

sağlıklı düşününce aslında bu ülkede bisiklete sadece karadeniz yaylalarında binilir ....

saygılar güzel abim ...

@Tolga Gürgün

güzel kardeşim geçmiş olsun
tabii sen londranın chealse nin geniş yollarında, güzel ingiliz kızlarıyla tandem olayına alışmışsın, sen tepeören dağında yağışlı havada minibüse dikkat etmen gerektiğini, gazi mahallesinden geçerken molotof kokteyli saldırısı olabileceğini, kaynarcanın dar sokaklarında da taytla dolaşırken malafat kokteyli tehlikesini bilemiyorsun güzel abim, aman deyim dikkat et, burası türkiye daş düşebilir manda çıkabilir güzel kardeşim:D :D :D

@Tolga Gürgün

karadeniz düşüncende haklısın tolga üstad....
evet gerçekten doğru söylüyorsun sahil tehlikeli mecbur olmadıkça o sahil yoluna asla girmem yada sabahın köründe girmek lazım o sahile....
hayatta işim olmaz benim o sahille ...
tolga üstad doğruya doğru bi 10 sene daha keşke geriye ışınlansaydım bu metabolizma bu kadar demekte ...üstüne çıkamam 200 km yeterli benim için gebze kartepe gebze toplam 184 km valla orayı çok çalışmam lazım o etabı ve o yolu seviyorum artık avucumun içi gibi yolu biliyorum evet çok güzel bir antreman yeri
gerçi tolga üstad bana kızma ben baymadım bu kartepeden bu forumda temcit pilavı birileri ekşın yapmakta köfte ekşın felan filan üstelik rampa, 5 senedir emme ben 500 sene gebze kartepe gebze derim ....

:D :D :D :D :D

@Ahmet Gökdere

sevgili ahmet ,

beni gene eskilere .. 1992 lerde Londra Oxford Streetda kızlarla yaptığımız tandem kriteryum yarışlarına götürdün ..asfalttaki eğim ve kaldırımdaki açı öylesine ayarlanmış ki sağnak yağmurda inan su birikintisi yok ... haliyle virajlara kızlarla yatarak girebiliyoruz ..:D :D
hele hyde parkta jogging yaparkan kızlar benim bacaklara bakıp '' ovv lovely leggs '' diye çığlık atarlardı abi :D :D

tekrar bacak , ense ve sırt bölgesindeki kıllarını uzatmaya karar verdim ..bu böyle olmayacak .. sen haklısın galiba ... başım belaya girecek çünki :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Kudret Kurtcebe

rampada ekşin ne olaki abi .. ben bu alemde seni tanırım diğerleri teferruatdır ....

@Tolga Gürgün

rampasız köfte ekşın turları var pek bi şey anlamış değilim, beş senedir dondurmacı alinin kapısını çalanlar var ,ayrıca acaip performans olduğunu söyleyenler var ....var oğlu var emme ben hiç bi zaman performas bisikletçisiyim demedim ...haşa kendimi geliştirmeye çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum ...
ve hatta hatta üstelik bisiklet yarışlarına lay lom lom gezi düzenleyenler var ve ayrıca o yarışlarda karşısındakinin ne biçim bi performans bisikletçisi olduğunu bilmeden adama ben performans bisikletçisiyim diyen şaşkınlar var ben neler gördüm tolga hocam bu beş senedir kimleri tanıdım bi bilsen bir gün hepsini anlatacağım gülmekten kırılacağız....

:D :D :D

@Hasip Çehre

hasip bey bu sığırmı boğamı , galba mandamı karıştırdım...

http://img80.imageshack.us/img80/8757/dscn0962w.jpg

Sohbetinizi bisiklet göbeklerine benzettim . . O kadar değişken hızlı ki . . Neyse espirit bir yana karadenizde tecrube ve malzeme saglamlıgı birde bünyenin saglam olması şart . Ben yaşadım gördüm ;-) şimdi buranin tadına bkalım saygılar

Geri