Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Ahmet Gökdere

lütfen beni güldürüyorsun Ahmet Abi :D :D bundan sonra artık tevazu göstermemelisin ..:)

Yasin son sözü söyledi . Herkes girecek makaraya . Arkada 6 saat ben yatarım diye düşünen varsa kahvesini alsın eline sallanan tahta sandalyeye otursun TV de Ezel seyretsin diyor Yasin biryandan ..:D :D .. sadece çiş molası verecez abi yandık :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@Tolga Gürgün
:D :D :D makara konusunda Hakan ımın fikrini alsaydık Tolga cığım kendisi makaracı naci ustanın çırağıdır yıllarca üst düzey pro yarışlarda makaraya girmişliği vardır:D :D :D

ahmet hocam özelden anlattığım gibi bu arada tolga üstad cumartesi kadronun hiç biri yok malesef.....

herkes makaraya girecek ...evet şimdi ahmet hocam özelden durum gereği tedbirliyim anladın durumu ..cumartesi ferdi takılırım 6 saatlik olaya hazırlık olur...
ama durum negatifse olay yerinden başka istikamete giderim...
anladın durumu...
listede yazılmıyorum ne yapacağı belli olmayan adam geliyor pazar günü..
bostancı tuzla etabı 6 saatte tamamlanacak 08.00 de start 14.00 de bostancıda finito yanlışsam düzeltin ..........
negatif yoksa beraberiz .............
yalnız yol bisikletçisi olacak herkes anladığım kadarıyle koşullar eşit değil bende yol yok....................
ben bu durumda makara dışı olabilirim................
ama 6 saatte durmadan binebileceğimi zannediyorum...........
su giderken içmece kuru üzümleri giderken yemece ve kuru kayısı....
ayrıca tur bindirme olacak anladığım kadarıyle .....
bunları buraya yazalım derim ben kendi durumumu buraya yazacağım tabi
..evet ahmet hocam özeldeki durum geçerli anladın sen derdimi...........
6 saatte kaç tur yapabileceğimide öğrenmiş olurum eyü eyü..

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey yol , mtb , hybrit , melez , diyalez fark etmez sizde ki ciğer pozitifse siz bu turu çıkarırsınız , ben kefilim size , gidin bi nabzınızı tansiyonunuzu ölçün derim.
Öptüm sizi arayın beni numaram belli çift sıfır elli !. Nede olsa tanıştık sizle ...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Yelkenci

yelken dost ....
herkes genç en yaşlı ben bakalım ne edeceğiz ...........
özel bir durum olmazsa durumumu anlarım ..........

@Kudret Kurtcebe

sevgili Kudret abi
konfiçyüsün bir sözünü çok severim ve sizede hatırlatmak isterim
"dünya fani ölüm ani
negatif şahıslar gelse nolur yani"
abi ben mesajı aldım o şahısları rüzgarıma sokmam abi, gerekirse jantlarına yandan pompayı sokarım abi, seni seviyorum abi,

@Ahmet Gökdere

valla şimdi acaip güldürdün beni..
hay sen çok yaşa hocam....
cumartesi bir kendimi deneyeceğim bostancı tuzla bostancı sonuçları buraya yazacağım .....
evet 6 saat süreceğim bakalım ne olacak............

:in: :in:

@Ahmet Gökdere

Ben Hakan kardeşimide bu Ultra Maraton serilerinde şiddetle görmek isterdim fakat nasip değilmiş ne yapalım . En azından mesaj yoluyla bile olsa desteklerini biz sıkı binicilerden esirgemez umarım ...:D :D :D

Birde Adrew diye bir arkadaş vardı ona ulaşabilecek olan varsa lütfen maraton serilerine davet etsin ..

@Tolga Gürgün

sevgili Tolga
aklıma şöyle bir fikir geldi,
biz eskiden tdf de yarışırken şöyle yapardık önden bir tavşan bisikletçi yollardık böylece tempo hızlanırdı , şimdi diyorum önden bir bisikletçi rus bayan yollasak daha hızlı bir tempo olabilri mi ne dersin

@Ahmet Gökdere

abi mümkünse pist bisikletçisi olsun .. tempo 40 ın altına düşmez şerefsizim ... :D

tavşan kaç tazı tut diyorum ...:D

Ahmet Hocam bu tavşan olayı ile ilgili bi kaç sorum olacak.Tdf tecrübenle bizi aydınlatırsan sevinirim.

Tavşanı tutma durumunda ne olacak? Yedek tavşan var mı? Herkese bi tavşan düşer mi?

6 saat boyunca kimse tutamaz ise asıl ondan sonra ne olur ?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

Herkesin aklına soktun ithal tavşanı hocam.... :) bi şeyler ayarlamak lazım artık.

Bu arada start saati nedir Hocam?

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hornet

Selam ,

Yasin ' in yazdıklarına aklıma gelen bazı düşünceleri paylaşmak isterim ..

Herkes makaraya girecek evet . Makarada kalma süresi ortalamanın düştüğü ana kadardır ..

Ara sıra ayağa kalkmak durumda kalındığında gaz kesme şeklinde değil biraz hızlanarak olmalı ki tekerlekler sürtüp tehlikeli bir durumla karşılaşmayalım ..

Kafadaki arkadaş yol durumunu diğerlerine işaret etmeli . Camdır , çukurdur anlamında ...

Zaten bunlar biliniyorlarda hatırlatmak istedim ...

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: binRR
@porter3434

Saat 08 : 00 de Bostancı İDO önü gözünü seveyim takip etmiyormusun tüm Türkiye bu Ultra Maraton serilerini bekliyor :D :D

2 dakika içinde toparlanıp yola koyulmalı .. Yaklaşık o bölgeleye 15-20 km uzaklıktan gelecek olanlar var ..

Ben bir yandan tavşan ayarlamaya çalışıyorum .. Adam başı 100 er $ versek 6 saatlik bir şeyler buluruz gibime geliyor ...:D

Geri