abi sende istabuldaki en hızlı yolcularla antrenmana çıkmışsın ama, sen bize takıl abi o zaman biz muhtemelen bekleriz seni, ben saydığın isimlerden uzak duruyorum abi
saygılar sunarım
ahmet hocam ne diyorsun şimdi bu 6 saatlik seyahat konusunda yanımızda neler alalım yasin kardeşimin ultimatomunu okudun sanıyorum 1-2 dakika sadece ve maximum 2 sefer duraklama olucak başarabilirmiyiz güzel abim ...
hepinizin affına sığınarak birkaç kelime yazmak istiyorum,
kudret bey ben pinarello dogma 2010 kadro getirdim italya dan fakat diğer aksamlar kadro hariç 5800 euro tutuyordu (yemedi) kadroyu 2750 euro ya sattım durum böyle kudret bey bu yavru pahalı bir yavru ama değer
yapma dostum bunu bana ama parayı bozdurmayacağım evet deyeceğini biliyorum ama sağlık param bu ........
unutayım en iyisi bilgisayarımda duruyor açıp açıp bakarız ne edek yani.
aman gözünü seveyim kudret abi ülkemizin yollarında bu bisiklete binilmez zaten ...bankada 200bin yuro olsaydı hadi al haftasonları caddebostan sahilde bin diyecektim
tolga üstad...
öyle diyorsunda şeytan dürtüyor sonra uyanıyorum tekrar. aman ha diyorum sonra yarını var işin 60 a gelince ne olacak döviz dursun neme lazım artacak hastalık olur bi şey olur ssk lı değiliz bağkurlu değiliz durum yaş senin anlayacağın ama bi gerçekte var hakikaten yukardaki bisikletin hakkını verecek yolu burda mikroskopla ararım doğrusu...
abi hiç sorma daha demin tepeörenden gelirken yolu kazmışlar girdim zıpladım selenin üstünde 50 cm zor kurtardım allahtan mtb yleydim bendede teknik yok zaten sopa gibiyim vesselam .. çok şükür iyiyim şimdi ..
@Tolga Gürgün
valla Tolga cığım ben Yasin imin ılık rüzgar koridoruna alışmışım bütün sezon boyu , bana bayağı zor gelecek ama elimizden geleni yapacağız artık, gittiği yere kadar , yıllarca tdf koşmuş birisi olarak alçak gönüllü olmam gerekli diye düşünüyorum