Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Tolga Gürgün

Ben de katılmayı çok isterdim fakat elimdeki hibrit ile o süre o tempoya dayanabilmem imkansıza yakın. Öne geçmeden hep rüzgarınızda gitsem belki ama onu da gururuma yediremem :)
İnşallah seneye yol bisikletiyle gelirim artık. Size keyifli pedallar.

Scudo
@robinthegreen

Tek eksiğin bisiklet ise benim cannondale i alabilirsin:) kal sorun olursa pedalları değiştirebiliriz:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@binRR

Abi bunu diyeceğin aklıma gelmişti.
Teklif için teşekkür ederim ama öyle damdan düşermiş gibi hibritten yol bisikletine atlayıp 6 saat pedallanmaz ki :) Bunun ayrı bir tekniği var, farklı pozisyonu var, alışma süresi var. Şimdi kendi yol bisikletim olsaydı da bir aydan önce böyle bir işe girişmeyi düşünmezdim şahsen.

@robinthegreen

Yauv yauv ilerleyin yauv:D:D bu akşamdan başlayalım istersen:D yok fazla bir tekniği, ikisede pedala basıyorsun gidiyor:D bu sadece biraz fazla gidiyor:D hepsi bu;)

@robinthegreen

Merhaba ,

Gelirseniz elbette memnun oluruz . Ben sizi tanıyorum gelebileceğinizi düşünüyorum . Hazır Ertan Bey ' den de böyle bir teklif gelmişken ..

Selamlar,

@Ahmet Gökdere

ahhhhhhhhhhh
ahmet hocam keşke kendimi değiştirebilsem bu konuda eskiden yapardım rampa bitiminde beklerdim ,ama sonra bütün tur boşuna olurdu şile tempolu gidişte hiç durmadan bastık ortalama bu large kadroda ne idüğü belirsiz bisikletle 28 de kaldı tabi giderken rampalar mevcut 2 saat 41 dakikada hiç durmadan bastım ve şile benzinciye ulaştım bu olayı seviyorum sonra 15 dakika dinlendikten sonra serbest sürüş allah kerim dedik ve döndük...
yalnız bu sukor sevgili müdürüm aytekini memnun etmeyecek ve çok kızacak bana ama ne yapalım ahmet hocam ben neysem oyum elimden bu kadar gelmekte ....kırın kalemi verin cezamı...
ayrıca onur ve aytekinle yapılan önceki antreman sürüşlerinde defalarca söylediğim halde beni dinlemediler ve beni hep beklediler ben de içimden kızıyordum tabi diyordumki niye bekliyorsunuz kardeşim beklemeyin gidin ,yok çavuş diyorlardı ama çalışa çalışa aradaki farkı 30 saniyeye düşürdüm son kilyos etabında ,neyse insan gelişiyor tabi..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi senin şahsına münhasır özelliklerin nedeniyle kalbimizdeki müstesna yerini daima koruyacağını bilmeni isterim, ben şileye solo gidişlerimde tempolu gitmek istediğimde 43 ortalama yapıyorum abi rüzgara karşı, rüzgarlı havaları seviyorum abi, sen yol bisikletine geçersen mevcut ortalamanı en az 40n yaparsın abi, ben garanti veriyorum abi
saygılarımı sunarım

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam...
teşekkür ederim şimdi evet yol konusunda haklısın ve dediğin doğru
yani ortalama 40 evet ama beni mazur gör burda kalayım yani yola geçmeyeyim mustafa içdağ ile iki tur yaptım ikinci kilyos turunda bülent hocam artı ali emre ve mustafaya söylediğim halde beni rumeli feneri dönüşünde sarıyere inişte beklediler ben onların beni beklemesini istemediğim halde ben yolcularla takılırım ama beni niye beklesinlerki ...ben kimse ile yarışmadığım için kendi tempomda gitmeyi tabi yapabildiğim ölçüde kapasitemi arttırma yapabilirim ....

@Ali Emre Akcan

ali dostum gözün aydın olsun ...
erkek hemide babası gibi olacak o da helal olsun bu yollar ona ...
gelecek senin oğlunun...

@Ali Emre Akcan

Gözüne aydın Hocam.Allah analı babalı büyütsün....Bir maratoncu daha geliyor desene.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
hepiniz sağolun allah cümlemizin evlatlarını sağlıklı ve hayırlı evlat etsin

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri