Scudo Sports

Ufak bir öğrencinin girişimcilik macerası

@muratcolakoglu

Değer verip yorumunuzu paylaştığınız için teşekkürler. :)

Scudo
Forumdan turcu bir abi paraşüt ipinden acil durum bilekliği yapıp satiyordu.Kullanisli ve kompakt bir urundu arastir derim ;)

fiyat uygun tutulursa, ürün satış rekorları kırmasa bile kendini kurtarır, alanlar olacaktır mutlaka ama öğrenci girişimi olarak fiyat nasıl uygun seviyede tutulur onu bilemiyorum..

@hayatgezi gerekirse satın aldığım yerlerle anlaşıp toptan olarak uygun almayı bile düşünüyorum ama öncelikle projeyi güzelce yerine oturtmam lazım.

Öğrenciyim ve sınav haftası yaklaşıyor bu yüzden çok zaman ayıramıyorum ama bu konu üzerinden takip ederseniz sürekli güncellemeyi düşünüyorum.

Aklıma Rambo'nun kendi yarasını dağladığı sahne geldi.....
Kitin içine biraz da barut koyalım:harika:

Neden olmasın da, durup dururken etkileşime grip patlarsa falan. :)

@dcmavideniz

Her fikir her söylem tasarımını geliştirir tasarımcı ruhu bunu gerektirir bu işin peşini bırakma olumlu olmusuz birsürü tepki alacaksın ama dediğinin en azından protipini yap belki aramızda yatırımcı veya tasarımcılar vardır ;)
Ek olarak hayatda kalma kutusu hazırlarken bir amaç belirle bir senaryo yaz kafandan o adamın nelere ihtiyacı olcağını iyice düşün ve bunun ne kadar hacim kaplıyacağını ve nerde taşınması gerekteğini bul

Dediğim gibi şuanda gelişme aşamasında, sizlerin yorumlarıyla daha iyi birşeyler ortaya çıkarmaya çalışıyorum.

• Pamuk parçası (Ateş yakmada yardımcı)
  • Kibrit (Ağız kısımları parafinlenmiş bir şekilde, yani su geçirmez)
  • Magnezyum çubuğu (Ateş başlatıcı)
  • Çakmak Taşı

bunların hepsi aynı amaç için değil mi? bir tek çakmak olsa bunların hepsinin yerine geçmez mi?

Magnezyum çubuğu denilen şey yağmurdan pek etkilenmiyor. Fakat dediğiniz gibi diğerleri az çok aynı gibi..

@dcmavideniz
yağmur varken zaten ateş nasıl yakacaksınız ki?

@aligüler Gerçek anlamda zor bir durumda kaldığımızda, ateşin üstünü örtecek kadar tshirt, atlet, pez parçası işimizi görür diye düşünüyorum. :)

baltalı ilah gibi her fikrin üstüne çökmenin alemi yok, tabi ki üstüne biraz daha düşünülmesi gerek fakat ben şu haliyle bile bir çok durumda faydalı olabileceğini düşünüyorum, kimseye aldırmayın daha çok düşünün, eninde sonunda en kullanışlı haline gelecektir ürün. :)

@aliburak Gerçekten çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için, hafta içi harçlıklardan biriktirip biraz bütçe yapıp, kutu tasarımını sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Eminim kutuya birçok kişi hayran kalıcak.

Bu genç yaşta, yaşıtlarınız pc başında zaman öldürürken böyle girişimci ruha sahip olduğunuz ve proje ürettiğiniz için gönülden tebrik ediyorum.
Girişimci sıradışı insandır, kimsenin alıp bir kalıba sokamadığı için yadırgadığı, çoğu zaman bilerek yada bilmeden cesaretini kırmaya uğraştığı biridir. Yukarıda yazanları okurken, yapamazsın, olmaz, tutmaz diyenleri görünce hiç şaşırmadım doğrusu.
Uzun lafın kısası yola değer yaratmak üzere çık kardeşim, sen ortaya bir değer koyduğunda insanlar bunun karşılığını verecektir. Yani para bir girişimde amaç değil sonuç olmalıdır.
Değer yaratmak için ihtiyaç belirle, boşluğu yakalamak için mevcut rakipleri inceleyip eksik taraflarını bulmaya çalış.
Son olarak unutma, girişimci düştüğü zaman değil, kalkmaktan vazgeçtiği zaman kaybeder.
Yolun açık olsun.

@Ebubekir
Hayır susmayalım, arkadaşımıza destek olabilecek, önünü açabilecek fikirleri kaynakları paylaşmaya devam.

Geri