Scudo Sports

Ufak bir öğrencinin girişimcilik macerası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Bisiklet süren, yürüyüş yapan hatta doğayla haşır neşir olan arkadaşların yanında bulundurması, en azından çantasının bir kenarında "kötü gün dostu" olarak bulunması gerektiğini düşündüğüm bazı ürünleri sizler için bir araya getirmeyi düşünüyorum. Ürünün özelliklerinden başlayacak olursak:

• Boyutu ve ağırlığı gayet az fakat içindekilerle de bir okadar etkili.
  • Fosforlu sarı renge sahip olduğu için, acil durum anında kolay farkedilmeye yardımcı olur.
  • Malzemeler kutunun içine özenle yerleştirilmiştir, bu kit için çantanızda çok ufak bir bölüm yeterlidir.
  • İçindekilerin her biri zor durumda kaldığınızda adete ilaç gibi gelicektir.

Şimdide gelelim kitimizin içeriğine:

• Hayatta kalma kitinin içindekiler ise;
  • Kulak Temizleyici (Yara temizleme amaçlı)
  • Dikiş iğnesi
  • Dikiş ipi
  • Çengelli iğne
  • Pamuk parçası (Ateş yakmada yardımcı)
  • Kibrit (Ağız kısımları parafinlenmiş bir şekilde, yani su geçirmez)
  • Yara bandı
  • Kağıt - Kalem
  • İlaç (isteğe göre her ilaç olabilir)
  • Lastik Yaması
  • Bakır Tel (Tuzak vs.)
  • Düdük
  • Çakmak Taşı
  • Tuz
  • Mini poşet
  • Magnezyum çubuğu (Ateş başlatıcı)

Temel ürünlerin dışında, extra olarak eklenebilicek ürünler:

• Multitool
  • Mini Balık Seti (misina, kurşun ve iğne)

Yukarıda gördüğünüz ürünler dışında, sizlere ufak bir teşekkür mektubu gönderilecektir.

Arkadaşlar iyi ya da kötü yorumlarınızı lütfen esirgemeyin, en ufak bir yorum bile benim için çok önemli.

NOT:Ürünün yakında kutusu ve içindekiler hakkında daha ayrıntılı fotoğraflar gelecektir.

Scudo
Böyle bir kite gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun?

Proje güzel fakat pek tutacağını sanmıyorum :(

Bende pek tutacak bir fikir olduğunu düşünmüyorum.

Merhaba öncelikle girişiminiz için başarılar dilerim olmayacak bir şey değil

Youtube da bir kanal takip ediyordum adam sadece acil durum hazırlık kitleri yapıyordu

ve bu kitleri satıyordu ve kitlere çeşitli modeller vermişti örnek 45 gün survivor kiti 15 günlük ve bunları deprem,sel,kasırga gibi çeşitli sınıflara ayırmıştı.

Malum amerikalılar zombi istilası ve dooms day gibi günlere hazırlıklı olmayı sevdiği için adam bunları satışa geçirmişti,olabilir neden olmasın diyelim kanalı bulunca buraya da koyacağım :)

Bu proje tutar ama biraz daha geliştirilmesi gerek: Mesela kürdana ihtiyaç olmaz, (hangi amaçla kullanılacak olursa olsun) ince cisimleri her yerde bulabilirsin. Mesela o kitin içinde bıçak olmazsa olmazdır, bir hayatta kalma kitinde bıçak yoksa o kit hayatta kalma kiti sayılmaz. Bıçak doğada hayatta kalmanın temel unsuru gibi bir şey, gerçi elinde bıçağı olanlar vardır, şöyle yaparsın: Bıçaklı kit-bıçaksız kit olarak ayırırsın. Üzerine daha da düşünmenizi tavsiye ederim bu kit projesinin.

(link) buraya bir göz at bence

Dediğiniz gibi biraz daha geliştiricem, üzerinde biraz daha kafa yormanın gerekli olduğunu düşünüyorum.

Yorumları dikkate alarak konuyu biraz daha güncelledim, tekrardan göz atmanızı öneririn. Değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler. :)

@muratcolakoglu , neden ihtiyaç olmasın ki? 1 saat sonra bile ne olacağımız belli değilken, bu tarz ufak bir kitin yanımızda bulunmasından kime zarar gelir?

İhtiyaç duyan olur duymayan. Genelleme yapmak çok doğru olmayabilir projeyle ilgili. Ben ürünün içeriğinin yanısıra taşıma şekli, ebatları ve ağırlığı konusunun da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bence bu yönde bir adım atıp buradan foto ve bilgi paylaşabilirsen(kafanda bir şeyler oluştuğu zaman) projenin gidişatını etkileyebilirsin. Başarılar dilerim.

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim, tavsiyleriniz benim için altın değerinde.

Bazı arkadaşların dediği gibi üzerinde daha da düşün hatta düşüncelerine sağlamlaştıracak şeyler izle, oku eminim faydası olacaktır. Senin yaşındaki bir vatandaşımın ufakta olsa proje planlaması bile beni çok sevindirdi. Millet olarak çok yaratıcıyız ama bunu çevresine faydalı olarak yansıtan insanımız bir hayli az:) Aklındaysa kesinlikle vazgeçme yap. Hayatta herşeyde başarılı olmak zorunda değiliz. En önemsenmeyen şeyler de çok başarılı olabilir. Sana şimdiden başarılar:)

Öncelikle çok teşekkür ederek başlamak istiyorum, girişimcilik yapmak, birşeyler yaratmak, olağan şeyleri bir araya toplamayı istemsizce seviyorum. Umarım bu etkinlikte başarılı olurum, yavaş yavaş geliştiriyorum. Sizlerinde yardımıyla eminimki ortaya güzel bir şey çıkıcak.

Kardeşim öncelikle bu yaşta bu girişimci ruhunu takdir ederim. Piyasalar arz talep üzerine kurulur. Tanıtım ve reklam ise pazarlamanın olmazsa olmazıdır. Şimdi buna benzer bir kit hazırlayıp içinde mesela hava şartlarına göre cep sobası falan da ekleyebilirsin. Çanakkale şehitlere saygı turu esnasında satsan gerçek manada zengin olabilirsin. Onun dışında herkesin kolayca temin edebileceği bu malzemeleri kimse toptan senden almaz. Kimse demiyeyim ama çoğunluk. Peki nasıl bunu çekici hala getirebilirsin. Bu kitine özel taşıma çantası ile. Herşeyin yeri olur kullanışlı pratik ve uzun ömürlü bir şey olursa millet kabı için alacaklardır. Aklıma gelen bu kadar bu saatte kusura bakma :)

Kabı ile ilgili aklıma çok güzel şeyler geliyor umarım güzel birşeyler ortaya çıkar.

*Ürün olarak ateş başlatıcı eklenmiştir.

@dcmavideniz

Günübirlik bisiklete binenlerin böyle şeylere ihtiyacı yok. Turcuların da zaten yanında bunlardan çok daha fazlası var. Emeğini ve vaktini başka bir proje için harca derim.

Vardır tabii, fakat benim projemin amacı az boyutla çok işlev sağlamak. Uzun tur bisikletçilerinin en önemli kriteri sizcede az boyut ve hafif olması değil midir?

@dcmavideniz

Evet boyut ve ağırlık önemlidir ama zaten turcuların hepsi buna öncelikli olarak dikkat ederler. Ayrıca çantanın içinde nelerin olacağı bunların hangi bütçe ile alınacağı yine çok kişiseldir ve kişiler bunları tek tek zevkle toplarlar. Bir yerde hobilerini tatmin ederler.

Düşüncenize saygı duyuyorum fakat herşeye rağmen ihtiyacı olan kişilerin olduğunu düşünüyorum.

Geri