Bisiklet süren, yürüyüş yapan hatta doğayla haşır neşir olan arkadaşların yanında bulundurması, en azından çantasının bir kenarında "kötü gün dostu" olarak bulunması gerektiğini düşündüğüm bazı ürünleri sizler için bir araya getirmeyi düşünüyorum. Ürünün özelliklerinden başlayacak olursak:
Şimdide gelelim kitimizin içeriğine:
Temel ürünlerin dışında, extra olarak eklenebilicek ürünler:
Yukarıda gördüğünüz ürünler dışında, sizlere ufak bir teşekkür mektubu gönderilecektir.
Arkadaşlar iyi ya da kötü yorumlarınızı lütfen esirgemeyin, en ufak bir yorum bile benim için çok önemli.
NOT:Ürünün yakında kutusu ve içindekiler hakkında daha ayrıntılı fotoğraflar gelecektir.
- Boyutu ve ağırlığı gayet az fakat içindekilerle de bir okadar etkili.
- Fosforlu sarı renge sahip olduğu için, acil durum anında kolay farkedilmeye yardımcı olur.
- Malzemeler kutunun içine özenle yerleştirilmiştir, bu kit için çantanızda çok ufak bir bölüm yeterlidir.
- İçindekilerin her biri zor durumda kaldığınızda adete ilaç gibi gelicektir.
Şimdide gelelim kitimizin içeriğine:
- Hayatta kalma kitinin içindekiler ise;
- Kulak Temizleyici (Yara temizleme amaçlı)
- Dikiş iğnesi
- Dikiş ipi
- Çengelli iğne
- Pamuk parçası (Ateş yakmada yardımcı)
- Kibrit (Ağız kısımları parafinlenmiş bir şekilde, yani su geçirmez)
- Yara bandı
- Kağıt - Kalem
- İlaç (isteğe göre her ilaç olabilir)
- Lastik Yaması
- Bakır Tel (Tuzak vs.)
- Düdük
- Çakmak Taşı
- Tuz
- Mini poşet
- Magnezyum çubuğu (Ateş başlatıcı)
Temel ürünlerin dışında, extra olarak eklenebilicek ürünler:
- Multitool
- Mini Balık Seti (misina, kurşun ve iğne)
Yukarıda gördüğünüz ürünler dışında, sizlere ufak bir teşekkür mektubu gönderilecektir.
Arkadaşlar iyi ya da kötü yorumlarınızı lütfen esirgemeyin, en ufak bir yorum bile benim için çok önemli.
NOT:Ürünün yakında kutusu ve içindekiler hakkında daha ayrıntılı fotoğraflar gelecektir.