Scudo Sports

Ufak bir öğrencinin girişimcilik macerası

Hevesini kirmak gibi olmasin ama su an butun outdoor urunu satan magazalardan bir tane satin alabilirsin. Hem de epey uygun fiyata. Hemen bir ornegini gostereyim. Coughlans survival kit. Ankarali bir firma ithalatini yapiyor.Teneke kutusu da buyuk bir arti.

Scudo
@aligüler
Sadece yağmurlu havada ıslanılmaz, akarsudan geçerken, su birikintisine düştüğünüzde, yüzmeniz gerektiğinde vs. su geçirmez nitelik önem kazanır. (bak bu da iyi fikir, elektronik eşyalar için su geçirmez ambalaj ekleyebilirsin kite) Yağmurlu havada ateş yakmanın birçok taktiği var, ama eğer ateş başlatıcılar ıslanmışsa yine ateşi yakabilmenin yolu var ama zor. Ayrıca yağmur sonsuza kadar yağmayacak değil mi?

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

Piyasada zaten bu tarz kitlerin olduğunun farkındayım. Benim amacım kitleri özelleştirilmiş bir şekilde üretmek ve tekrar söylediğim gibi en dikkat çekecek özelliğinden birisi kesinlikle kutu tasarımı olucak. Sabredin çok yakında kutu tasarımını paylaşamayı düşünüyorum.

@Efe Cycler Teşekkür ederim sayenizde konu hakkında baya bilgi edindim, paraşüt ipinden bilekliği de opsiyonel olarak yapabilirim.

Ateş için internette normal kibrit yerine windproff kibritler var suda bile sönmüyor onuda interneten uyguna getirtip koyabilirsin benimde böyle küçük bir kutum var pazar resimlerini eklerim

@dcmavideniz Öncelikle kutu tasarımı değil, daha öncelikli konular olan fiyat/ağırlık ve fiyat/performans konularına yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. İkinci olarak da (benim verdiğim de dahil) kimsenin tavsiyelerine fazla takılmayın derim.

Az sayıda girişimci ilk denemesinde büyük başarılara ulaşır, daha azı ise deneme yanılma ve sürekli geliştirmeyle. Tüm bu insanların ortak özelliği ise çevresindeki olumsuz düşüncelere takılıp vazgeçmemiş olmaları.

@Kahveci107 Söylediklerinizi dikkate alıcam, zaten projenin asıl amacı minimalize edilmiş bir şekilde sunmak. Bakalım ne kadarını başarabilceğiz?

Bu arada alımlarınızı Türkiyeden değil, yurtdışından yapmanızı öneririm. Aliexpres, amazon gibi sitelerden. Türkiyedekine göre kat kat ucuzlar.

ince halat da eklemelisin.

@dcmavideniz Değerli kardeşim,bu tarz şeylere kafa yormanı ve girişimci ruhunu taktir ettim.Bu geleceğin için iyiye işaret.
Doğal olarak projene 15 yaş gözünden bakıyorsun ve heyecan duyuyorsun,buna saygı duyarım. Ancak,ticari olarak gerçekçi görünmüyor.Niçin dersen;zaten senin de ileride fark edeceğin gibi,piyasada böyle bir açık yok ve projen yenilik vaad etmiyor.Fakat ,sen, bu girişimci ve araştırmacı ruhunu korursan, gelecek vaad ediyorsun.Sana bu yolda başarılar diliyorum.

@Ahmet-E

Yorumunuz için teşekkürler, bu proje olmasa bile en fazla 100₺ para kaybım olur. Bu olmasa başka birşey denerim, böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum.

Tutar mı tutar, bu devirde olmayacak nelere para veriliyor buna da verilir, önemli olan bunu ihtiyaç gibi gösterebilmen. İhtiyaç olduğu havası oluşursa çok rahat satarsın. Benim tavsiyem tek set yapma, lastik yama seti koymuşsun ama bisiklete binmeyen insan bununla ilgilenmez, farklı ihtiyaçlara göre farklı setler oluştur hatta teme setler üzerine ekleme/çıkarma opsiyonu yap, pizza siparişi veriyormuş gibi. Satış olayı dediğim gibi tamamen reklama dayalı. Alttaki ürün D&R larda var çok yenilikçi bir şey değil ama satılıyor, adam plastik kutuya koymuş kutuyu da su geçirmez kap diye tanıtıyor. Sana maliyeti olan bir şey değil şu haliyle ne batarsın ne çıkarsın, ama orjinal bir şey yapmaya çalış, marka olur, logo olur, farklı bir parça uydur tornacıda yonttur.

(link)

Geri