Scudo Sports

'' ucu açık tarih......hava durumuna göre tekirdağ ya olacak ya olacak....''

araştırma yaptım metrobüs yok pazarları ,saat 11.00 de başlıyor ,metrobüs olayı rafa kalktı..:boese157:

Scudo
@Kudret Kurtcebe

yahu kudret baba seni ne zaman yolda bıraktık.sen geride kalmazsın ama olur ya kalsanda bekler alırız seni.kurda kuşa yem etmeyiz seni... direk biz parçalarız ;)

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@enver avcı

en büyük enver başka büyük yok helalllllllllllll .....

bu tekirdağ olayı performans içerikli olacaktır ve bu topik mayısa kadar burada olacak ,hiç kimse gelmez ise bu topik iznik- tavşanlı-boyalıca etabına dönecektir..

kuralların güncelleştirilmesi.....

1- en az 100 artılarda zamana karşı 6 ay savaşmış olanlar...
2- herhangi bir rahatsızlığı olanları malesef kabul etmiyoruz
3- 18 yaş altı ekipte yer alamayacak
4- 200 km lik bir etap dahilinde olacak tekirdağ ve ilk 60 km de durma olmayacak 15 dakika mola son 40 da tempo 30 dakika mola dönüş aynı sistem..

davetli ve süratli dostlarım..

1- enver üstad..
2- özkan kanki
3- yetkin süratli genç dostumuz..

tabi kaçak korsan hasanda davetli o da süratli ,süratli adamlar bir araya gelirse sürat olur ve beklemezler, onlar böyle düşünmekte bu kareye bir anda avrupa yakadan aytekin erzan gelirse şaşırmam kesin duyar ve gelir artık onu izinden takip ederim..;)

@Hasan Bahri Toros

eyvallah hemen.....

1- enver üstad..
2- özkan kanki
4- korsan hasan....

sağlam bir hava az rüzgar bol güneşli bir pazar aranmaktır ,adam gibi hava istiyoruz,çamurlar ile su ile uğraşmak istemiyoruz sürat yapacağız kuru zemin olacak bu havayı nasıl yakalayacağız aralıkta zor gibi ocakta karlar düşer..şubatta kışın ortası ....mart kapıdan baktırır kaldıkmı gene nisana ....niye erken açtın bu topiği derseniz belki olur ha hava bize acırda bir pazarı bize bahar eyler o vakit dururmuyuz..;)

Evet abiler - kardeşler performans ekibi tamam.Bahri yide aramızda görmek güzel. Kudret abi son listeye K.çekmece grubundan Soner'i yazmayı unutma .Tur zaten onun önerisiyle başladı .Biz gidelim o kalsın mı yani??? :cool:

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
@Ozkan Aydin

tabi onuda yazacağız illaki..

1- enver üstad..
2- özkan kanki
4- korsan hasan....
5- soner...

(link)

23 aralık a hava açık....altı derece rüzgar düşük yalnız tabi bu tahmin

kendisine güvenemeyen kafasında tereddüd olan var ise performansım iyi değil diyenler varsa illada tekirdağ diyen var ise o dostlarımda performans yapmadan bu topikte b grubunu oluşturablir ...onlarıda aramızda görmekten sevinç duyarız.yalnız köfte olayında performans ekibinden kaç kişi evet diyor şimdi yetkin ile aynı fikirdeyim yetkin gerçi köfte için bir şey söylemedi hasan zati köfte olayına o.k tahminimce soner ve özkan kanki evet diyecek enver hocam keza öyle bir ben kaldım ama o gün beni lütfen mazur görün 200 km de ben açıkça kendimi sınamak istiyorum....
giderken ilk 60 da durmayacağım sonra 15 dakika sonra son 40 da da durmayacağım 100 km sonra 30 dakika mola ve dönüşe geçeceğim

B grubuna talibim. Başka arkadaşlarda düşünüyorsa oluşturabiliriz.

@Tuncay Üner

tuncay b grubunu bence örgütleme olayı senin olsun..bu topikten olur tabi, müsait havayı kollayacağız..

davetli ve süratli dostlarım

a-grub.....süratli sürmeye adaylar--

1- enver üstad..
2- özkan kanki
4- korsan hasan....
5- soner...

b grub.....orta-hız

1- tuncay

(link)

etap başlangıç yeri olarak düşündüğüm yer......

Performansına güvenmeyen arkadaşlar çekingenlik etmesin. Benimde güvendiğim söylenemez, başlayalı 3 ay oldu topu topu. İstanbul dışındada olsam sırf bu tur için geleceğim. Amacımız turu tamamlayabilmek, tecrübe edinmek.

@Tuncay Üner

tuncay kesin tur yapılacak sadece zamana ihtiyacımız olacak şimdi anadolu yakadan düşünüyorumda millet nasıl gelecek, bu gün söğütlüçeşmeye gittim malesef pazarları saat 11.00 de zincirlikuyuya metrobüs var ,
oradan üstelik aktarmalı durum ,
iş yattı ,anadolu yakadan gelecek olanların kesin araçları olması lazım en az 2 bisiklet arkaya koyarak gelebilirler tabi yukarıdaki düşündüğüm etaba, orada araç park yeri varmış,
23 aralıkta hava güzel ısı 6 derece ama sabah resmen kar soğuğu olur gecede ,
çok sıkı termaller giyilmesinde fayda var, -0 un altı ise bence riskli olur

0'ın altı meselesi ciddi hazırlık gerektirir. ancak 5-6 gibi havalarda rüzgar yoksa uygun olabilir bence.

@Tuncay Üner

ayın 25 inde rüzgar 10 km fakat bu durum sadece tahmin ısı 6 derece ,ve bol güneşli,son 24 saatte atmosfer olayları değişiyor, inşallah 25 i hava iyi olur bu işi yaparız,

Yavaş giden B grubu oluşursa bende katılmak isterim. Çünkü bisikletim biraz ağır ve tur bisikleti ancak kondisyonum iyi her ne kadar böylesine bir mesafeyi tek seferde katetmemiş olsam da denemekten çekinmiyorum. Turun yapılmasına bağlı olarak o gün avrupa yakasında oturan bir arkadaşımda kalma imkanım var.

@firat.buyukcoskun

B gurubu oluşturuldu bile. Kimse gelmesede ben denemek istiyorum. Zira uzun yol tecrübesi 30-40 km'ler ile pek olmuyor. Ozaman nedir? Sahaya inmek lazım. Amacımız turu kazasız belasız tamamlayabilmek olacak. Tecrübe edineceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Geri