@Cartier Tour Kemal
meyve veren ağaç taşlanmaz ,biz okuma özürlü bir milletiz kim ne yapmış araştırmayız ,uci antalya 'daki mahkemenin sonu ne oldu bilmiyorum ,organizasyon dava açtı timing şirketine kim suçlu kim değil dava sonucunu henüz öğrenemedim netten bir kaynağa ulaşamadım ,araştırıyorum,antalya gran fondo uci tam anlamı ile bir fiyasko idi,,
son kapadokya yarışına bakalım son anda kısa ve uzun etap raporunun verilmesi doğru olmamıştır, burayı takip ettim konuyuda ben açtım ,ne oldu, bu ölen arkadaşımız bu raporu okusa idi aynı yerde kaza yaparmıydı ,okumamış olabilirmi ,ya da okumuşsa hatayı yapmış ise derizki tamam hata onun,ama ben diyorumki bu rapor baştan nette aynen duvarda asılı duracaktı, linge giren anında okuyacaktı ,bu raporun okunmaması adamın başına bela açar hele hele etaba yabancı yarışçı için,,kaza 11 'inci km 'de oluyor sola keskin dönüş ,tufan sağnak kaptandır raporu ondan aldım ,sağa çok yanaşıyor ve kaldırıma vurduğunu söylüyor,olayı tam görenlerden ,,tufan soldan alıyor inilen yer yüzde 16 çok dik yani kontrol orda güçtür,raporda özellikle kısada ve uzunda yarışanlara yönelik uyarı var ,çünki iki etapta yarışanlar aynı yerden inecekler ,sola dönüşten sonra yol kasisli imiş, başka bir risk daha tabi,birde organizasyon yaparken böyle çok dik ve uzun inişlerden sakınılması gerekir ,pelotonu riske sokmak doğru değildir,,acemisi var tabi kaza olabilir