Scudo Sports

UCI Gran Fondo Antalya - 18-20 Kasım 2022

Scudo
Ben de katılıp-bitirmeyi amaçladığımdan register oldum. Şimdi sağlık raporu , DIN 33954, SNEL ve/veya ANSI standartlarında bir kask edinmek ve bolca antrenmanla gelişmek var önümüzde. Van Rysel 900 özelliklerini okudum internetten ancak bu standartlara sahip değil.

Ödeme ile ilgili birşey istemedi henüz ve bir email de gelmedi onunla ilgili...

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Kasktan ve kaskın kalitesinden bağımsız konuşuyorum, Avrupa'da mevzuatın öngördüğü şartları/standartları sağlamayan ürünleri piyasaya süremezsiniz, tersinden söylersek Avrupa'da bir ürün satılabiliyorsa, Avrupa için harmonize edilen standardı varsa o standarda yoksa satıldığı ülkenin ulusal standartlarına uygundur demektir. Bu bakımdan bahsettiğiniz ürünün standartlara uygunluğu konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Akra GranFondo ile ilgili de 14 Şubat haftası yapılacağı söylentsi var ancak henüz duyurusu yapılmadı.

Kasktan ve kaskın kalitesinden bağımsız konuşuyorum, Avrupa'da mevzuatın öngördüğü şartları/standartları sağlamayan ürünleri piyasaya süremezsiniz, tersinden söylersek Avrupa'da bir ürün satılabiliyorsa, Avrupa için harmonize edilen standardı varsa o standarda yoksa satıldığı ülkenin ulusal standartlarına uygundur demektir. Bu bakımdan bahsettiğiniz ürünün standartlara uygunluğu konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Hakan hocam az önce contact sayfasından soruyu sordum , kaskımın modelini ve EN1078 standartlarında olduğunu yazdım. Cevabı buraya eklerim.
Akra GranFondo ile ilgili de 14 Şubat haftası yapılacağı söylentsi var ancak henüz duyurusu yapılmadı.
Evet Ayhan hocam , geçen yıl yapılmıştı , Akra ve Barut grubuyla yakın ilişkilerimiz de mevcut haberini anında alıyoruz. Dediğiniz gibi bir haber yok henüz , nedeni malum tabii.

Anladığım kadarıyla bir katılımcı sayı kısıtlaması yok, ben otel rezervasyonunu iptal edilebilir yaptırdım. Uzun için de kayıt olurum her şey yolunda giderse. Mayıs’ta Antalya çok güzel olur.

Katılımcı sınırlaması var mı? Siteye baktım göz ucu ile ama göremedim. Bilgisi olan var mı?

• Beğen
Yeni bilgi Akra Granfondo hazırlıkları yapılıyor , çok elzem durum olmazsa Şubat da yapılıyor. Bilginize.

Hakan hocam az önce contact sayfasından soruyu sordum , kaskımın modelini ve EN1078 standartlarında olduğunu yazdım. Cevabı buraya eklerim.
DIN 33954 standardı sonrasında DIN EN 1078 olarak değiştirildi. EN 1078 tum Avrupa'da uyulması gereken asgari harmonize standarttır. Yani sitede bahsedilen standart ile sizin kaskınızda yazan standart aynı standart. Bunun haricinde Snell standartları EN 1078 standardına göre daha sert bir standart olmakla beraber sınırlı sayıda kask olanağı mevcut.

(link)

• Beğen
@hakan hoca Teşekkürler bilgi için 👍🏻👍🏻

Uzun parkur için ön kaydı tamamladım ben de az önce. Umarım o zamanlara kadar her şey yoluna girer de böyle önemli bir organizasyon yapılabilir.

Yeni bilgi Akra Granfondo hazırlıkları yapılıyor , çok elzem durum olmazsa Şubat da yapılıyor. Bilginize.

Arkadaşlar hemen taze bilgiyi düzeltelim , malesef organizasyon yapılmayacakmış direkt yetkiliden bilgiyi aldık . Malum pandemi nedeniyle . 2022 Şubat 'da artık :(

Önceki hatalı bilgi için kusura bakmayın.

@Veto8 Evet hocam Akra Granfondo olmayacak.

Bu fiyatlar bu camiaya az bile...

(link)

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Geri