Scudo Sports

Tuzla

Gecen Pazar Kartepe'ye ciktik, resim ordan.... Sen nerelerdesin gorunmez oldun?

Scudo
@Yener ER

Tam pro resmi olmuş güzel :)

Bende Cumartesi günü forumdan bir kişiyle karaburuna gittim geldim.

Haberim olsaydı sizlere katılırdım beraber çıkardık.Sağlık olsun.

Abi perşembe akşam tura katılacaksan haberim olsun.Özlem gideririz.

Görüşmek üzere...

mumkun mertebe sali persembe turlarina katiliyoruz...

bekleriz.....:)

selam arkadaşlar..yeni öğrenen bir bisikletli olarak tuzladan arkadaşlarla tanışmak isterim...acemi olduğum için uzunca bi süre sadece sahil boyunca kullanmayı düşünüyorum şimdilik...biraz daha açılmak için sanırım cesarete ihtiyacım olucak...pedallamak isteyen arkadaşlarla buluşmak,tanışmak isterim

foruma ve bisiklet camiasına hoşgeldiniz. tuzlada sessiz bisikletseverler çok. umarım sesinizi birileri duyar. aydınlıdayız biz. tuzla sahile inmek kolay, çıkmak(eşim için) zor oluyor. bu sebeple çok sık olmasada iniyoruz. umarım karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Gülden Öztürk
evet tuzla'daki arkadaslar. Yaz tatilnden sonra yine okul icin tuzladayım. Artık bu sene de tuzla'da tek basıma tek basıma antreman yapmaya devam edersem atıcam kendmi icmeler kopruden. Benm antremanlar braz plansız oluyo ama zamanı bellı olan arkadaslar(abiler) burdan haber verirse sevnrm:)

geçen yaz sönük geçti.
Bakalım bu yaz için aydınlı/ içmelere yeni bisikletseverler gelmiş mi? bir sürü siteler miteler yapıldı. elbet birkaç kişi taşınmıştır diye umut ediyorum :)

:) Ben içmelerde oturuyorum ama üniversiteden dolayı Kütahya'dayım. Dönem bitince ailemden izin alabilirsem bisikletimi İstanbul'a getireceğim.

postane mahallesine taşındım. bir süredir evde sürüyordum. havalar düzeldi ve sabahları da çıkmayı planlıyorum. 6-730 arası zamanı uyan var mı?

haftaiçi biraz zor benim için . ama haftasonu çıkacağınız zaman buraya yazarsanız (cuma günü yazarsanız daha iyi olur) cumartesi pazar size eşlik edebilirim.

yol bisikletimi var sizde mtb mi?

sezonda yol bisikleti daha iyi oluyor, hafta sonları sahilden bostancı, dönüşte f1 ve ev yapıyorum. yalnız pazar kurulduğundan cmt. günleri daha erken çıkmak gerekiyor. 6-7 gibi mesela. pazar günleri ise mangalcılara yakalanmayacak kadar erken çıkmak yetiyor :)

oooo sezon başında (tüm kış yatmış biri olarak) bu tempoyu yakalamam mümkün değil. tuzla boztancı yapsam sanırım bana ilk etapta yetecek. gerçi ona bile başlayabilmiş değilimya neyse :)

yine de çıkarken ben yazarım buraya, en azından bostancıya beraber gideriz. dönüşte ben devam ederim. istersen pazar günü çıkabiliriz

cumartesi bostancıya gidip akşam orada kalacağım. yani tuzladan pazar çıkış maalesef yapamıcam :( hava böyle giderse yarında çılılmazya neyse :)

Selamlar,
Bende Tuzla sahildeyim. Bu sene daha çıkma fırsatım olmadı. Geçen sene sahilde sürme fırsatım olmuştu gayet keyifliydi. Critical Mass için göztepeye gitmiştim. Gene olduğunda gidebiliriz. Aslında bu pazar boğaz geçişi var ama sanırım katılamayacağım.
önümüzdeki günlerde turlara katılmak isterim.

Tuzla bisikletçilerini haftada en az iki gün örgütlemek lazım. Sabit bir yer ve zaman belirleyip haftanın aynı günleri aynı yer ve zamanda. Yoksaki organize konusunda sıkıntı oluyor. Daha kimseyle pedallayamadık. Ben Tuzla yı çok iyi bilmiyorum. Ama sahildeki etkinlik alanı buluşma için iyi bir yer sanırım.
Mesela pazartesi perşembe saat 19:30 da Tuzla sahil etkinlik alanında buluşsak kimler gelebilir?

Başlangıçta bir gün buluşsak iyidir :) birde pazar günü köprü geçişine bir aksilik olmassa katılacağım tuzladan katılacaklar varsa pendikte toplanan gruba dahil olabiliriz.
(link)

muhtemelen katılacağım ben. ancak tuzladan değilde caddebostandan katılacağım. akşamdan gidip orda kalacağım.

Arkadaşlar merhaba, bugün sahilde gördüğüm 3 bisiklet süren gençten sonra konuya tekrar bakayım dedim :)
Konunun ilk sayfasına da yazmışım, askerdeydim, iyi bir bisiklet alma planlarım vardı ama sıkıntılı maddiyat ve buna bağlı kararsızlık nedeniyle gerçekleştirememiştim. Ama Allah herkese istediğini verir. Askerde tanıştığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım birkaç gün önce aradı ve artık bisiklet sürme fırsatı bulamadığını, bisikletinin hakkını anca benim verebileceğimi :) ve bisikletini bana vermek istediğini söyledi. Artık benimde güzel kaliteli bir bisikletim var. Allah iyi insanlardan razı olsun.
Ama konunun iletişim açısından yetersiz olduğunu düşünüyorum. Msn üzerinden birbirimizi eklersek anlık olarak görüşebilir ve hızlı plan yapabilriz. Msnde "Tuzla Bisikletçileri" tarzı bir grup oluşturup çoklu görüşme yaparak güzel turlar düzenleyebiliriz.

xertux@hotmail.com

Msn adresim, görüşmek üzere.

Geri