Scudo Sports

Tuzla

@zeki günaydın

Hocam buyrun beklerim. Zaten sahildeyim. Genelde bi çay içme yeri buralar :)

Scudo
@çağrı ilter

Çağrı zaten senle bi çay içmiştik. bilmem hatırladınmkı? hani içmelerde karşılaşmıştık. tuzlaya kadar gitmiştik.

@zeki günaydın

Aa evet abi hatırladım tabi ki buralarda bisikletçi görmüşüm unuturmuyum :)

Zeki abi maşaallah kısa sürede buldun yanına arkadaş :)

Abi bu arada malum köprü geçişi var pazar gunu biz şimdilik iki kisi katılacağız. Siz dusunurmusunuz katılmayı ?

@Engin EŞ

Düşünüyordum. hemde çok istiyordum. ama işyerim yırtık dondan kahvaltı organızayonu çıkardı :) katılmasan olmaz. dır dır kafa açarlar. bundan önceki tüm geçişlere katılmıştım. çook keyifli oluyor. tavsiye ederim.

Sağlık olsun abi.Ne güzel öncekilere katılmışsın.Nelere dikkat edelim peki abi.Tecrübenden faydalanalım.

@Engin EŞ

Engin bana direk zeki diyebilirsin abi. yaşlarımız aynı :)

Taksimde toplanılacak sanırım. güneş durumu fazla ise muhakkak gözlük ve şapka. ayrıca güneş kremide sürmekte fayda var. çünkü epey bi sıcağın altında bekleyeceksiniz.

onun dışında çokta fazla bişey yok açıkcası. çünkü yollar kapatılıyor. araç maraç yok. e zaten yavaşta sürülüyor. köprüye girerken uzun bi rampa var. orda kopmalar oluyor. hızlı gidenler olabiliyor..takip mesafesine dikkat edilmeli. bunlar yapıldıktan sonra eğlencenin tadına varılmalı :)

Hımmmmm.Peki şapka mı takmak gerekli :) Biz KASK takacaktık.

@Engin EŞ

kask tabiki lazım. beklerken kafandan çıkarmıcaksan şapkaya gerek yok tabi.

İlgin için sağol.bu arada biz pazar günü köprü geçişinden sonra Kurtköy-Şile turu yapacağız.Uyarsa size bu tura bekleriz.

@Engin EŞ

oo vaktiniz var demekki :) köprüden sonra haremdeki çekilişe falan kalmıcaksınız demekki. yoksaki epey bi zaman ve enerji alan bi tur şile turu. eğer siz köprü geçişinden sonra şileye gidecekseniz performansınızı tebrik ediyorum şimdiden. ben o saatlerde eşimle sahilde pedallıyor olacağım. :)

Usta gittiği yere kadar.Kaldığımız yerde koordinat verip hanımlara arabayla gelip bizi alırlar.:)

@zeki günaydın

İyilik haberlerinizi almak beni sevindirdi..
Uygun olduğunuzda haber ver de bir çay içmeye geleyim evinize...:in:

Eskisine göre daha iyiyim.. Ama bisi.sürmeye henüz hazır değilim..
Ayağım pedala bastığında, sahilde bisi.gezilerinize katılmayı çok isterim.. :)

Görüşene dek sağlıcakla...............

.
.

Zeki bey biraz geç oldu lakin ancak zaman bulabildik foruma girmek için.Pazar günü çok güzeldi.Ayrıca Şile turunu arkadaşların Köprü geçişinden sonra tekrar Pendiğe kadar pedal basmalarından ve aşırı yorgunluklarından dolayı bir başka ama tarihi yakın bir pazara bıraktık.Bizden sonra Kurtköye Sabiha Gökçen bağlantı yolunu kullanarak giden Ertan abiden de aşırı rüzgar olduğunu öğrenince iyikide gitmemişiz dedik.Gelmek isterseniz Şile turu için şimdiden davetlisiniz.Tarihini kısa zamanda belirleyip size bildiririm.Sağlıkla kalın.Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Engin EŞ

bende köprü geçişinden sonra şilenin yorucu olacağını düşünmüştüm.

şile turunun tarihi belli olursa gelmeye çalışırım tabi.gerçi kondüsyonum çok iyi değil ama idare edersiniz artık beni.
antreman yapmaya çalışıyorum. akşam 7 buçuktan sonra hava kararana kadar içmelerden aydınlıya çıkan rampayı inip inip çıkıyorum :)

@naz34

Ablacım sen ne zaman istersen haber ver yeter. Nurcan evde zaten.bi süre çalışmıcak. çoğu zaman müsaitiz. bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Engin EŞ

engin selam şile turu kulağa hoş geliyor temmuzun ilk haftasına topiği açıyorum birazdan , bostancıdan hareketle bağdat ve minibüs caddesine çıkarak ordan ümraniye istikametinden şileye 70 km ve dönüş dudullu istikametine doğru ordan iç erenköy ve bostancı.............140 km yi bulur tabi dönüşte 14 rampa var giderken fazla yok...........,,,,,,,,,,,,,,,,

arkadaşlar,
bu akşam pendik sahil turu yapacağım. varmı bana katılacak arkadaşlar. şuanki planım pendik sahil/fenerbahçe arası

Geri