Scudo Sports

Tuzla

Scudo
merhaba,
tuzlaya yeni taşındım. henüz bir program yapmadım ama, bu çevre için 60-70 km lik asfalt parkur öneriniz var mıdır? çevrede fazlasıyla otoban var gibi geldi de. şimdiden teşekkürler

merhaba.
tuzla merkezden değilde kaynarcadan yukarı Sabiha Gökçen e çıkabilirsiniz. yada sahilden Kadıköy istikametine gidip dönebilirsiniz.

içmeler'den aydınlı'ya doğru çıkarken yokuş :)
Çevre Yolundan doğru. Normalde bende içmeler mahallesinde oturuyorum ama öğrenci olduğum için kütahya'dayım

Merhaba,

Icmelerden Aydinli evet yokus ancak parkur kisa gelebilir.
Tuzla Piyade Okulu koprusunden Sekerpinarina gidis yokus ama o da kisa bir parkur.
Kaynarcadan Sabiha Gokcen veya ViaPort gidis yukarida belirttigim parkurlara gore daha uzun (yaklasik 2 kat), gidis tirmanma donus inis.
Keyifli surusler.

@Tolga Egemen Ertolga

Ceyhun bey, bugün sahilde gri trek ile gördüğüm sizmiydiniz? :)

@zeki günaydın
Zeki bey merhaba, geceleri suremem diyorsunuz AMA imzaniz gece surucusu. Bu durum biraz ironic degil mi?

@Yener ER

Yener Bey haklısınız. kalmış öyle. o imzayı "bir zamanlar gece sürücüsüydü" olarak düzeltsem iyi olacak :) bu defa fransızca yazmalıyım. hem gece sürüşüne artık fransızım anlamıda çıkabilir. nasıl yazılır fransızca?

bu arada bu akşam 19:15 te aydınlıdan çıkıp Tuzla ya ring yapacağım . gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur.

Ben de Yayla/Tuzla dan katılıyorum tatilde olduğumuzdan iftar saatine kadar müsaitim, katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Orhun Kırkağaçlıoğlu

:) hay aksi . bende ramazanda çıkmıyorum. ama kesin vardır müsait olan. ramazandan sonra görüşürüz.

@zeki günaydın

Goruselim canim cok zaman oldu gorusmeyeli:)

@Yener ER

cumartesi akşam bi aksilik olmazsa cadde tarafında olacağım sanırım yener abi. iftar edelim dicem ama bilemiyorum yani :)

iftari bilemem ama ugramaya calisirim:)

@Yener ER

Yener bey abim;

Avatar yakıyor.2011 sonbahar kreasyonu mu?

Geri