Scudo Sports

Tuzla

Hayirli teskereler. Salimen gel de gorusuruz. Tam zamaninda geliyorsun. Guzel gezeriz.:)

@Ertuğrul Mengi

Scudo
Zeki Bey, ben forumu cok iyi kullanmayi bilmiyorum ancak baska basliklar altinda da Tuzladan bisiklete binenlerin oldugunu ve bu arkadaslarin da aralarinda yazistiklarini goruyorum. Forumu devamli takip edecek pozisyonum olmadigindan, uygun oldugunuzda siz bu arkadaslarla irtibat kurabilirseniz iyi olur kanaatindeyim. Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@ceyhun ilguy

Aydınlı TOKİ de yim ben. bu haftasonu müsait olamayacağım. ama haftaya cumartesi sabah Tuzla ya ineceğim. haberleşip tanışabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ceyhun ilguy
@ceyhun ilguy

Teşekkürler,
Siz tam olarak neresinde oturuyorsunuz merkezin?

arkadaşlar haziran başından itibaren antremanlara başlayabilirim.

@zeki günaydın

Merhaba sevgili kardeşim
iyi misin, nasıl gidiyor hayat...? Peri kızına iyi bakıyor musun...? :)

Tuzla - Pendik gurubunu kurdun mu...?

Engin Eş ile tesadüf Pendik bisikletçisinde tanıştık..Bende iyi intiba bıraktı, umarım iyi arkadaş olursunuz..

Pendik bisikletçisinin yerini öğrenmende fayda var, müsait olduğunda Engin sana yerini gösterir..
Uygun fiyatlı, güzel eldivenler var ( siyah/kırmızı)

Sağlıcakla kal kardeşim...........
.
.

@ceyhun ilguy

bu arada konuyu yeni gördüm. sahildeyim ben de garanti bankasının hemen arkasında. haftsaonları hep boşum. diğer günler duruma bağlı boş olduğum sürece en az pendiğe kadar gidip geliyorum. sizle de pedallmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Tuzla'nın Salcano servisinden memnun musunuz ? Salcano almayı düşünüyorum, malum servis şikayetleri...

@Tolga Çakar

bende yeni salcano astro aldım. ben yeşil bisikletten aldım ve oraya götürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çakar
@naz34

Ablacım merhaba..

Herşey yolunda çok şükür. Nurcan da iyi. sen iyimisin? ağrın sızın varmı eskisi gibi. Umarım toparlamışsındır.

Pendik grubundan ziyade Tuzla ve civarında bisikletsever bulma çabası içindeyim. hava kararmadan haftaiçi kısa turlar yapmak için.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Tolga Çakar

servisi iyi orası. zaten gidersen kaliteyi daha kapıdan girer girmez görüyorsun. oradaki arkadaşlar bu sporla direk ilgilenen arkadalar. beyaz eşyanın yanında bisikler satanlardan yada merdiven altı bisikletçilerinden değiller.

@zeki günaydın

Ay sonunda gelicem demiştiniz Zeki Bey geldiniz mi? Yalnız bırakmayın beni demişsiniz başta :) aynı dertten muzdarip biri olarak sizi bekliyorum :)

@çağrı ilter

Merhaba Çağrı. evet geldim nihayet . ama ben Aydınlı dayım. yanii taa yukarıda. Tuzla ya inmeye iniyorumda dönüş karanlık olduğundan dönemiyorum. o sebepten hafta içi maalesef Tuzla ya inemiyorum. Aydın lı civarında takılıyorum. haftasonları inebileceğim sanırım Tuzla ya :(

• Beğen
Tepkiler: çağrı ilter
@zeki günaydın

evet işte o konuda baya haklısınız içmelerden yukarısı güvenlik konusunda birazcık sıkıntılı oluyor geceleri!!

Merhaba Cagri, Adini hep duyuyorum. Bazen de seni goruyorum. Uygun bir zamanda firsat olursa tanismak isterim. Ben haftaici isyerinden Kaynarca kalkisla Maltepe yapiyorum oglenleri. Haftasonu Tuzladan hareket edebiliriz.

@çağrı ilter

• Beğen
Tepkiler: çağrı ilter
@ceyhun ilguy

hocam haftaiçleri öğleden sonra uygunum ne gün isterseniz hemen yarın bile olur bana

Merhaba arkadaşlar ben pendik esenyalıda oturuyorum tuzla ve pendik turlarına katılabilirim bu hafta sonu pendik - kadıköy yapmayı düşünüyorum Tuzla daki arkadaşlara da eşlik edebilirim.

cumartesi bir işimi halletmek için Tuzla ya nüfus müdürlüğüne ineceğim arkadaşlar. Seçimlere kadar açıkmış. müsait olan varsa çay içelim. tanışalım derim.

Geri