Scudo Sports

Tuzla

@mariokaldatoAklımda öyle bir plan var uzun zamandır. Ucun ucun başlayayım istiyorum. Henüz yol bisikleti almadım. Turuncu olan dağ bisikleti ile devam ediyorum. Yeşil olan şehir bisikletini sattım. E öyle işte

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Şeffaf

Al bi triban 520 bas yola gitsin

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@mariokaldatoValla en hesaplısı o yani haklısın

• Beğen
Bi güncelleme çakayım. Aynı bisikleti kullanıyorum hala. Tee bu da ispatı. Yağmurlu bir gündü, İstanbul'da olmak vs. Vs..
d0aa42a623b52c2b0a8848c33e41aa28.jpg

@ulasjazz mjs kutunuza bakınız genelimiz o tarafla oturdugu bir bisiklet grubumuz var sizide aramızda görmek isteriz tabiki

• Beğen
@LiteraryNe taraf sizin dediğiniz yer? Konular karıştı sanki :)

Yani şimdi bu yeni yıl indirimiyle birlikte Edroğanlar Bisiklet piyasa fiyatlarını altüst edecek çok güzel fiyatlar sunuyor. Forumdan edindiğim eşsiz bilgiler ışığından hareketle bir kaç model baktım. Mesela Bianchi SLR 200 ve Carraro Cr012 çok giriş modeli ve çok ucuz fiyatla satışta. Alsam mı almasam mı ne halt edeceğimi şaşırdım.

Hayır incelemeleri filan okudum, okuduğumu anladım. Anladığımı uygulamakta zorlanıyorum :D

• Beğen
@Çağdaş78Heh işte ben de öyle yaptım aradım. Abi dedim carraro alayım mı indirim yapmışınız. Kross'lara bak dedi onlar İtalyan.
Şimdi bakıyorum kross 1.0

Baktım da vallahi güzel bisikletler. Kadrosu dizaynı güzelmiş he beğendim.
Erdoğanlar Bisiklet'ten de Lütfü bey'e ilgisi için harbiden teşekkür ederim. Dost canlısı bir insan. Bilgili de. @Erdoğanlar Bisiklet

sevdim bunu.
alsak ne güzel olur dimi ?

x5_5927026203il.jpg

Di mi ??
:)

@Çağdaş78Hahahaha oxford işte aynı okuldan mezunlar. Yalnız ben bugün bunu bizim grup sordum. Bendekini parçalayıp yolda kaldığımda motorlu bir arkadaş yardıma gelmişti. Gene ona denk geldik, sakın alma diyor :) 13-15 km kadar yolu o bisikletle pedal çevirmeden geri dönmüştüm. Penguen gibi.

selam.
iki lamba arasında kaldım. Siz ne dersiniz ? Fiyatı da teknik özellikleri de aynı. Dizaynları ve giriş soketleri farklı

(link)

(link)

Bugün bi 185845185845185846185847Gebze yaptım geldim

@Şeffaf

185852

@Çağdaş78

Güzel bisiklet gene de. Kim ne derse desin ben beğeniyorum :harika:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Şeffaf
o kemikler ne abi ya :D

• Beğen
Zombiler mi yemiş acaba :))

Abi turuncu carraro seninmi ?
Senin ise modeli ne ?

• Beğen
@kadir47
Carraro force 310. Öyle çok ahım şahım bir ürün değil. Orta kalite. Orta karar...

185888

Baya değişiklik olmus sende kanka chalence hesabi

Kıvanç Tatlıtuğ görse kendinden utanır ekşirdi. Allahım bu ne karizma diye :)

Bugünkü ziyaretimden bir kare.

186379

Te 186818atayım bir foturaf şuracığa

Bisiklet için en ergonomik tutuş şekli altbatros dediğimiz gidon değil midir? Tutuş sayısı farklılıkları demiyorum. En ergonomik olanı. En doğala yakın duruş tarzını soruyorum. Şu bisiklette olduğu gibi :

189697189697

Geri