@mariokaldatoAklımda öyle bir plan var uzun zamandır. Ucun ucun başlayayım istiyorum. Henüz yol bisikleti almadım. Turuncu olan dağ bisikleti ile devam ediyorum. Yeşil olan şehir bisikletini sattım. E öyle işte
@LiteraryNe taraf sizin dediğiniz yer? Konular karıştı sanki
Yani şimdi bu yeni yıl indirimiyle birlikte Edroğanlar Bisiklet piyasa fiyatlarını altüst edecek çok güzel fiyatlar sunuyor. Forumdan edindiğim eşsiz bilgiler ışığından hareketle bir kaç model baktım. Mesela Bianchi SLR 200 ve Carraro Cr012 çok giriş modeli ve çok ucuz fiyatla satışta. Alsam mı almasam mı ne halt edeceğimi şaşırdım.
@Çağdaş78Heh işte ben de öyle yaptım aradım. Abi dedim carraro alayım mı indirim yapmışınız. Kross'lara bak dedi onlar İtalyan.
Şimdi bakıyorum kross 1.0
Baktım da vallahi güzel bisikletler. Kadrosu dizaynı güzelmiş he beğendim.
Erdoğanlar Bisiklet'ten de Lütfü bey'e ilgisi için harbiden teşekkür ederim. Dost canlısı bir insan. Bilgili de. @Erdoğanlar Bisiklet
@Çağdaş78Hahahaha oxford işte aynı okuldan mezunlar. Yalnız ben bugün bunu bizim grup sordum. Bendekini parçalayıp yolda kaldığımda motorlu bir arkadaş yardıma gelmişti. Gene ona denk geldik, sakın alma diyor 13-15 km kadar yolu o bisikletle pedal çevirmeden geri dönmüştüm. Penguen gibi.
selam.
iki lamba arasında kaldım. Siz ne dersiniz ? Fiyatı da teknik özellikleri de aynı. Dizaynları ve giriş soketleri farklı
(link)
(link)
Bugün bi Gebze yaptım geldim
@Şeffaf
@Çağdaş78
Güzel bisiklet gene de. Kim ne derse desin ben beğeniyorum
Bisiklet için en ergonomik tutuş şekli altbatros dediğimiz gidon değil midir? Tutuş sayısı farklılıkları demiyorum. En ergonomik olanı. En doğala yakın duruş tarzını soruyorum. Şu bisiklette olduğu gibi :