Şeffaf
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.424
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Diğer
@dtcf31Bisikleti alalı 3 ay kadar oldu. 4 yıllık. Bakımlarını idare eder şekilde çok özenli yapmamıştım. İş görüyor, Gayet güzel çalışıyordu. Ama yüksek hıza gelince sapıttı. 50 km'yi biraz geçtim. Daha önce hiç 40'ın üstüne çıkmamıştı, bu sefer 50 km/h görünce dayanamadı garip 
Aktarıcının içindeki plastik dişlinin yarısı yok mesela. Yuvarlak olan dişliden geriye yarım ay şeklinde bir parça kalmış. Çamurlukları kadroya sabitleyen demir çubuk şeklindeki ayaklar bile eğilmiş.
Gene ucuz atlattık be
Yalnız bisiklet hurdaya çıktı. 300-350 lira masrafı var. Bu bisiklet için o kadar para harcamaya değmez. Ama bir yandan da üzülüyorum, atıl vaziyette öylece duruyor.
Kaldık işte böyle.
Aktarıcının içindeki plastik dişlinin yarısı yok mesela. Yuvarlak olan dişliden geriye yarım ay şeklinde bir parça kalmış. Çamurlukları kadroya sabitleyen demir çubuk şeklindeki ayaklar bile eğilmiş.
Gene ucuz atlattık be
Yalnız bisiklet hurdaya çıktı. 300-350 lira masrafı var. Bu bisiklet için o kadar para harcamaya değmez. Ama bir yandan da üzülüyorum, atıl vaziyette öylece duruyor.
Kaldık işte böyle.