Scudo Sports

Tuzla

@dtcf31Bisikleti alalı 3 ay kadar oldu. 4 yıllık. Bakımlarını idare eder şekilde çok özenli yapmamıştım. İş görüyor, Gayet güzel çalışıyordu. Ama yüksek hıza gelince sapıttı. 50 km'yi biraz geçtim. Daha önce hiç 40'ın üstüne çıkmamıştı, bu sefer 50 km/h görünce dayanamadı garip :)

Aktarıcının içindeki plastik dişlinin yarısı yok mesela. Yuvarlak olan dişliden geriye yarım ay şeklinde bir parça kalmış. Çamurlukları kadroya sabitleyen demir çubuk şeklindeki ayaklar bile eğilmiş.

Gene ucuz atlattık be

Yalnız bisiklet hurdaya çıktı. 300-350 lira masrafı var. Bu bisiklet için o kadar para harcamaya değmez. Ama bir yandan da üzülüyorum, atıl vaziyette öylece duruyor.
Kaldık işte böyle.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Şeffaf2 tekrardan geçmiş olsun ben de arada 40 ı geçtim yokuş aşağı şimdi 30 u geçmem :)

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@dtcf31Yok ben 50'ti geçince oldu :) hatta şimdi baktım, tam olarak 52.2

Var ya bu bisikletle 52 yaptık, artık yol bisikleti filan alırsam Allaaah porsche'lerle kapışırız yolda
94f75c40cf4d7fcc7e9970f6bcecb651.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@dtcf31Claud Butler Oxford
0f05542d9ebcc4890e1622bc745afb3a.jpg

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
Geçmiş olsun . Önce sağlık. Bisikleti bir şekilde halledersin.

• Beğen
Evet. budur abi. Yeşil renkli, rengini sevdiğim Claud Butler bisiklet tamamen parçalandı. Jantları yamuldu, arka attırıcı kırıldı, fren kolları koptu, telleri de ben kestim :) Böylelikle şehir bisikleti efsanem sona erdi.

Şimdilerde bir dağ bisikleti kullanıyorum, fazla değil ama haftada 1 kere çıkıp 40-50 km kadar yol yapıyorum. Bu bisikletin de ne yazık ki kadro boyu fazla büyük geldi. Bisiklet 48 cm, Carraro Force 310 modeli. Benim ölçülerim 1.70 cm be 77 cm de iç bacak ölçüsü var. Bazen bisikleti sürerken uzanmak zorunda kaldığımı fark ediyorum. Seleyi ileri alıyorum bu sefer ucu fazla yukarı kalkıp rahatsız ediyor. Bi rahat oturamadık şu bisiklete.

Pedaltürk'e gittim, onlar da aynı bilgiyi verdi. Bu bisiklet sana büyük.

Açılı gidon boğazı alsam bir nebze olsun, büyük gelen dağ bisikletimi kendime uyarlayabilir miyim?

@Şeffaf

Acılı gidon boğazı biraz faydali olur birde Albatros gidon baya faydası olur
2018-06-18_15-13-02_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Şeffaf
Şu aşamada katlanır bisiklete bayılırsınız açıkçası katlanırsınız:) eğer diğer bisikletlere alışkanlığınız olsaydı katlanır bisiklet önermezdim. Ama şimdi katlanılır.

Sevgili arkadaşlar. Şu iki resimde olduğu gibi, bisiklet aynı bisiklet ama sadece birinde karbon jant var diğerinde sıradan bir çift jant. karbon jant çok havalı görünüyor. Bu jant güzel olduğu kadar pahalı.
Peki, biz normal jantımızı sadece görünüm olarak bu hale nasıl getiririz?
f72b34b9833bc6cf1ec148c98c16cb70.jpg
8c89bd20ebd670e92d94c3e591198864.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Şeffaf
O is zor haci biri profil jant digeri normal. Profil jant olsa belki karbon kaplama yapilabilir ama ne gerek var

• Beğen
Tepkiler: slckats ve Şeffaf
@mariokaldato
Her şekilde yapılan her müdahale eğreti olur kusursuza ulaşamadığından aradığın görselliği de yakalayamazsın ve içine sinmez beyhude bi çaba olur @Şeffaf

@kallone
Profil jantin ayro kazanimi harici pisikletin goruntusunu daha dolgun ve daha havali yapmasindan begenmekteyim

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf ve kallone
@mariokaldatoBen de öyle bir insanım

@Şeffaf
Hayirdir yol bisikleti mi dusurdun yoksa profil jant sormalar , karbon jant yoklamalar filan ne is ?

• Beğen
Geri