Scudo Sports

Tuzla

@burakncn
Aferin sen bu isi çozdun bilader. Sedona yada mosso legarda yapistir gitsin . ozellkle sedona harika . fiyatta iyi. Kac kilo acaba merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Scudo
@mariokaldato

evet, evet. galiba bu ikisinden biri olacak. Kilosunu ben de öğrenemedim bakmadığım site kalmadı artık telefonla sorucam. Bir de şunu ekleyeyim bu bisikletin kilosunu araştırıken şu bisikleti buldum.

(link)

Aybaşına kadar 12 gün var, 12 günde ancak seçerim ben zaten :)

@burakncn
Ooo bu merida 9.3 kilo valla o fiyata bedava bunu al :D

Bide vites sistemi shimano 105 yani on numara

2x10 sanirim merida her bakimdan digerlerinden ustun

Ayrica bagaj baglantisida mevcud . Bu cok onemli bi detay

Yanliz bi tuhaflik var. Goggle dan arattim ayni model baska bi saticida 11 kisur kilo gorunuyor ve ustunde mtb vites sistemi var . Cozemedim meseleyi bunu bi arastir

(link)

+ senin gosterdigin linkte maşa karbon gorunuyor. Benim attigim linkte çelik :D
Çarşi karisacak

@hamlet2006
Eyvah eyvah :D o bilgilere bakip alsak mahfolduk desene bilader :D bunu gordugumuz iyi oldu musteri yanilmasin sonra

• Beğen
@mariokaldato Bence Merida Speeder 20-V hiç fena değil.Sadece maşa Chromoly biraz o sıkıntı gibi.Yine de alırdım.
(link)

Buna güzel bir indirim yaparlarsa alırım. Yok 50 lira 100 lira inecekse hiç gereği yok 1000 lira bütçe ayırdım işte o yeter. Sedona olur sanırım hem beyaz bak gelin gibi tütütü maşşallah

@slckats410 da güzelmiş. Acera var, sram var. Karışık bir şey yapmışlar fiyatı da çok yüksek değil aslında.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@mariokaldato abi yemin ederim imreniyorum senle oğluna

@burakncn abi geçmiş olsun acil şifalar
Mosso iyidir abi candır ekonomi dostudur.

• Beğen
@Anıl Erdoğan
Cok tesekkurler

@slckats
Yakisir haci tam senlik

Takıldık bir whatsapp grubuna, günlerdir mesaj takip etmekten başka bir şey yapamaz hale geldim. neyse dün çıktım gruptan iyi böyle sonra bakarız.
Şehir bisikletine karar verdim. Anladığım kadarıyla şehir bisikletlerinin dişli oranları yol bisikletlerinden daha farklı ve yokuş çıkmak için şehir bisikleti daha rahat. Tabii ki yol bisikleti alınır da sonra dişliler istediğin gibi değiştirilir ama halihazırda bir bisiklet yokken neden uğraşayım?

Şehir bisikletine karar verdim, katlanırlar da güzel elbette ama bana pek uymayacak. Zira ben arada bir manyaklığı tutan cins herifin tekiyim. Çıkarım anayola zar zar zar basabildiğim kadar basarım. Yapmadım değil, yapıyorum da. Ama şu son bir haftadır bisiklete binemedim canım çok sıkkın. Bizim oğlanın bisikleti benim dizlerimi çok ağrıttı. Ama bindiğim zamanlarda farklı bir şey hissediyordum. Buna özgürlük de diyebiliriz sanırım. O çift amortisörlü, kadrosu küçük, boyu küçük, jantı küçük bisikletle günde 20 km yol yapıyordum ya çok eğleniyordum gerçekten.

Bisiklet sadece bir hobi değil sadece bir spor değil. Her ikisi bir arada olduğu için benim için kıymetli bir şey olmaya başladı. Son 3 gündür Tuzla sahile gidiyorum tatil vesaire sebeplerden ötürü. Her gittiğimde bisikletli insanlar görüyorum benim yaşlarımda. Kimisi eşiyle gelmiş çift bisiklet. Kimisi daha genç atlamış bisiklete gelmiş. Sahil kenarında dinleniyor. Hiç biri benim gibi sigara içmiyor. Ama hepsi rahat. Herkes özgür. Herkes daha güzel şimdi. Bu insanlar başa çıkamadıkları şeylerle bu şekilde başa çıkabildiklerini belki fark etmemişler bilemiyorum. ben fark ettim.

Bisiklet, özgürlüktür.

@Şeffaf

Nickimi avatarımı filan değiştirdim ben.
Gayet şeffaf gayet açık net ve pürüzsüz oldu. Çok iyi oldu çok da güzel oldu.

Nasıldı o, Japonlar vardı. Hayatı daha üretken hale getirebilmek için 6 ayda bir mi, 2-3 senede bir mi neyse önce adını sonra da hayatının tümünü değiştirip yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyorlardı. Böylece daha üretken oluyorlardı. Yazarlar filandı bunu yapan. Ben Japon da değilim yazar da değilim eee? Özenti ya sırf özenti var ya. Allah akıl fikir versin.

@Şeffaf

Bizde deli gibi biniyoruz abi, katlanır bisikletle :) , 28" lik bisikleti nereye koyacaksın kocaman :)

tavsiye;

(link)

IMG_20180414_184641.jpg

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf ve slckats
Tamam ya ben kesin karar verdim yol bisikleti alıcam.. Çünkü yol bisikleti daha iyi çıkıyor yokuşları rampaları. Evet ya kesin kararlıyım herhalde galiba.

Edit :
Bizim olayımız budur abi. Fazla da kasmaya gerek yok.

outlier-shirt-in-action.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
Abi öncelikle hoşgeldin bisiklet foruma benim örerilerim bunlar

Mosso Cavalier Claris (yol canavarı benim tabirimle yarış arabası)
mosso-cavalier-claris-2018-yol-bisikleti-3.jpg

Mosso Monza Cycle Cross Sora(hem yol hem hafif arazi rally arabası )
mosso-monza-cycle-cross-2018-cycle-cross-bisikleti-1.jpg

Mosso Marine 26 (26 jant katlanır )
mosso-26-marine-2d-v-fren-20118-katlanir-bisiklet-2.jpg

Geotech Fold-Up 26D (26 jant katlanır )

img-5905_min.JPG

Mosso Legarda 1827 MSM HD ( hidolik diskli TREKKING(hybit) bisiklet)
mosso-legarda-1827-msm-hd-fren-sehir-biskleti-1.jpg

• Beğen
@Şeffaf

(link) bu bisikleti dün birinede önerdim bir bak istersen hem öne hem arkaya bagaj montaj yuvaları mevcut sitesindeki fiyatı 1850 tl fiyatıda uygunsa bunu al derim yoksa arkadaşların dediği gibi sedona 410 al sitesindeki fiyatı 1470 tl inşallah aklına ve gönlüne yatan istediğin gibi bir bisiklet bulursun.
Mağazalardan alırken sıkı pazarlık yapmayı unutma.

Geri