Scudo Sports

Tuzla

@burakncn
Başlangıç için Güzel bence.
Lakin Bisikletin ölçülerini öğrenmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Scudo
Bi arayıp konuşayım bakalım. Olmadı pazartesi gider bakarım kısmet.. Başlangıç için belki. bakalım.

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Bu bisiklet hakkında iki şey sormak istiyorum.
1- Bisiklet 21 vites, kadro da tam üçgen değil. Bu bir fark oluşturur mu?
2- 15.25 Kg ağırlığı var.
big_1c99ad5e4347454290209ea272045422.jpg

@burakncn
Dün bu bisikleti Decathlon'da gördüm.Orginal 520 modeli bu galiba?
1299 lira idi.
Bu ne kadardı.?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mustang41Yok bu o model değil üstat . Bu orijinal 300 modeli. Satışı bitmiş. Decathlon'da satış fiyatı 499 liraymış. Sahibi 399 liraya satıyordu. Yalnız bu da ikinci sahibiymiş bisikleti başkasından almış. O da çamurlukları sökmüş. Pek içime sinmedi bunları duyunca. Ben ilk sahibinden tertemiz diye düşünüyordum.

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Bu akşam bizim küçük kızı parka çıkardım. Öküzün biri bisikletle bir kaptırmış uzaktan geldi duramadı küüüt diye bir çarptı kız yerlerde. Alnını vurdu kanıyor, burnu çizik içinde, ayağı ezildi. O panikle benim telefon yere düşmüş ekranı kırılmış. Şimdi hastaneye gidiyoruz.

Geçmiş olsun. Umarım çok kötü değildir durumu kızınızın. :(

• Beğen
@burakncn
Ooo çok geçmiş olsun.Allah Şifalar versin.:(

• Beğen
@burakncnCok gecmis olsun. Insallah ciddi birsey yoktur...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Allah acil sifa versin dostum

Ya o kadar sinirliyim ki anlatamam. Çocuğu haşladım bağırdım azarladım. Ters ters cevap verince artık küfür etme noktasına bile geldim. Kovdum gitti bir daha da görmedim. Karşımdaki büyük insan olsa resmen parça parça edicem ama elim kolum bağlı başkasının çocuğu ne yapayım ben çocuğa. Sıkıvericem gırtlağını elimde kalacak abi özür dilerim dese amenna. O da yok. Eziyeti çileyi biz çekiyoruz gene anasını satayım araba zaten çıkamadı sanayiden taksi ararsın gelmez gelen de laf eder. Doktor desen acilde artık ne varsa o. Sonra geldik eve çocuk ağlıyor buzla kompres yapıcaz yaptırmıyor. Haliyle keyfi yok ağrısı var. Evde çığlık çığlığa. Uğraş dur. Peeehh yetti be.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
  • Beğen
@burakncn
Tekrar Geçmiş olsun Üstadım.
Kaza bu her zaman olabilirde,işte kazaya neden olanın terbiyesizliği karşısında sabredebilmek zor.:(

• Beğen
@burakncn
Gercekten sinir bozucu bir durum.
Gecmis olsun.
Allah beterinden saklasın.

Sağolun dostlar eksik olmayın. Bir bacağı bayağı şişmiş ona da canımız sıkıldı. Allaha şükür daha da beter bir şey olabilirdi, olmadı çok şükür. Ama insan karşılığında bir şey yapamıyor ya işte bu adamı öldürüyor. Yarın bunun anasını babasını bulacağım bakalım ne olacak. Site yönetimine de dilekçe verdim atık kasis mi yaparlar ne yaparlarsa yapsınlar onun da peşini bırakmayacağım.

Geldi mi hepsi üst üste geliyor mübarek dert bir tane değil ki ne anlatayım bisiklet forumunda kendi özel hayatımı mı? Bisikletle ilgili olan kısmını yazdım işte. Bisikletli bir geldi bizim çocuğa çarptı. Bizim Çocuk yara bere içinde. Çarpan çocuk da muhtemelen götünü devirdi osura osura uyuyor. Ya valla kusura bakmayın çok sinirlerim bozuk. Bir süre kafamı dinlemek iyi gelecek ben bir kaç gün uzak kalayım bir şeylerden.

Mosso 1821 beğendim Altus set var diye. Ama üründe drop bar yok. Ortalama 1000 lira bütçe ile alayım dedim ama, drop bar konusunda kararsızım. İstiyorum da aslında.

@burakncn
Drob bar isi cok karisik hic grme. Barend takarsin

@mariokaldatoBarend. Doğru ya, haklısın. Teşekkürler [emoji5]

İkinci ellere baktım ama ben ne zaman ikinci el bir şey alsam mutlaka sorun çıkıyor. ikinci el herhangi bir şey almamaya gayret göstereceğim. Bugün baktığım bir ilanda adam sadece 2 kere kullanılmış sıfırdan farksızdır yazmış. Zincir olmuş arap kadri gibi simsiyah, kadronun vitesle birleştiği yerdeki vida yerlerinde boya dökülmeleri var. Adam sadece 2 kere binmiş ama her binişinde de 1000 km yol yapmış herhalde.

Onun yerine şuraya not alayım bir kaç model beğendim.
(link)
(link)
(link)

Geri