Scudo Sports

Tutmayan frenlerle 30 km yol yaptım :D

mesut emin yarıcı

Daimi Üye
Tepki
112
Bisiklet
Kron
Bu akşam kafama öyle bir esti, karabük şirinevlerden safranbolu eski çarşıya gittim ön ve arka fren tutmuyordu ve benim için tam bir ölüm kalım savaşı oldu :D Fark ettiğim o ki safranbolu şoförleri karabük şoförlerine göre çok saygılı ve dikkatli sağolsunlar bana hiç zorluk çıkartmadılar :D kaskım yoktu frenlerim tutmuyordu bi tane lambam vardı o da kendini bile aydınlatmıyordu :D yolda petroller bana resmen ana babalık etti :D dik yokuşlar beni çok yordu genelde itekledim :D inerken de beni biraz korkuttular özellikle de eski çarşıda tırı solladığımda :D duramayacağımı anlayıp hemen bir yokuş buldum ve bisikleti oraya sürdüm bu sayede durabildim :D şunu anladım ki frenleri tutmayan bisiklet le yola çıkılmazmış :D çok riskli idi doğrusu :D fotoğraf çekemedim kaskım bir iki güne kadar gelecek inşallah frenleri de yaptırabilirsem (3 tane bisikletçiye götürdüm yapamadılar :D ) bu safranbolu işine devam etmeyi planlıyorum belki ileride karabükteki diğer bisikletçi arkadaşlarla akşam çay içmeye de gidebiliriz :D safranbolu karabük merkezden ortalama 10 km ben şirinevlerden safranbolu eski çarşıya gittim toplamda 25-30 km yol yaptığımı sanıyorum maximum 70 yapmış olabilirim :D zira bisiklet zangır zangır ediyordu bütün pasları döküldü sarsıntıdan :D bu 30 kmnin en az 5 kmsini iteklediğimi sanıyorum :D toplamda molalar haric 3 saat sürdü ama fazla yorulmadım nedense ve şunu farettim ki bisiklete binmek çok keyifliymiş yokuşlarda iteklemek zorunda kalsanız bile :D:D

Scudo
walla ayakkabı hiç bi işe yaramadı açıkçası :D yarın ilk işim frenleri yaptırmak olacak zira bu akşam çok risk aldım sanırım allahtan yol çok sakindi yoksa bir anlık kayma bir arabanın çıkması fln baya üzerdi beni :D kırmızılarda son sürat geçmek fln biraz korkuttu açıkçası beni :D

Walla açıkçası biraz deli cesareti vardır bende daha önce de hiç motora binmediğim halde motorla karabük ünvnin oraya kadar gidip geldiydim :D ama az kalsın düşüyodum :D şu frenleri bi yaptırayım safranpark avm ye gideceğim safranbolu merkeze 9 km fln uzaklığı 200 evler safranbolu arası da 11 km fln toplamda 40 km yapmayı planlıyorum ama önce bir km saati almam lazım :D dealextreme de çok ucuz saatler gördüm lakin kredi kartım yok tr de fiyatlar 2-3 katı

Düşüncesi bile insanı geriyor :D

Kardeş seninde her tur olaylı geciyor bence biraz daha dikkatli olmalısın bela seni çekiyor sanırım
Çok zorlama bence EMNİYET önlemlerini AL " :D "

Arkadaşım umarım birdaha böyle düşüncesizce davranarak canını ve trafiğin seyrini tehlikeye atmazsın. Allah korusun ...

:D bizler yok v-fren iyidir, yok hidrolik disk daha iyidir diye o kadar yorumlar yazıyoruz. bunların üzerine sizin turunuzu okudum. tüylerim ürperdi açıkcası. :eek:

3 tane bisikletçiye götürdüm yapamadılar demişsin. niye yapamadılar???:confused:

Önce yokuş aşağı inmiş sonra da yokuş yukarı olan bir yol bulup oraya sürmüş. Durabilmek için.

Bu işlerin şakası olmaz çoğu kişide vardır deli cesareti ama önemli olan deliliği ne zaman ve nerede yaptığındır. İnsan canı ucuz değil, tedbirli sürdüğü halde kaç kişi hayatını kaybetti ve kim bilir daha kaç arkadaşımızı kaybedeceğiz. Kendini düşünmüyorsan seni seven insanlar mutlaka vardır onları düşün. Allah korumuş gerçekten bir daha ki sefere bu kadar kolay dönemeyebilirsin evine ve sana tavsiyem ilk fırsatta sadaka vermen.

• Beğen
Tepkiler: Gozde S.
@nihat yildir

işte benim frenler :D çok eski olduklarından sürekli ayarları bozuluyor ve sürekli ötüyorlar bisikletçilerde değiştirmek dışında bir öneri sunamadılar bana bir fren takımı için 25 tl istiyorlar bu da bisikletin değerini geçiyor :D frenleri tekrar ayarladım hala ıslık çalıyorlar ama sanırım şimdi tutuyor :D

http://oi51.tinypic.com/281zf9k.jpg

bu arada bu ön fren bu bazen tutuyor bazen tutmuyor :D safranboluya giderken yeşilmahalleye kadar sorun yoktu(ilk3-4 km) sonra iptal oldu durup pabuçların janttan kaydığını ve jant tellerine sürtmek üzere olduğunu farkettim sanırım sarsıntıdan ve iyi sıkılmadıkları için kaymışlardı

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
@Gözde Sanbay

safranbolu eski çarşıya inerken cinci hanına gelmeden sol tarafta bir yokuş var oraya sürdüm eğer oraya çıkmasaydım cinci hanına bodoslama dalacaktım sanırım :D yapı itibariyle adrenalini seven bir insanım ama tabi ki bu kadar riskli olacağını düşün(e)memiştim en azından frenlerin ne kadar önemli olduğunu anladım bu sayede :D olmazsa fren sistemini değiştireceğim mecbur zira frenleri olmayan bisiklet bisiklet değilmiş :D bu arada yeşil şeyler için üzgünüm :D

Geri