mesut emin yarıcı
Daimi Üye
- Tepki
- 112
- Bisiklet
- Kron
Bu akşam kafama öyle bir esti, karabük şirinevlerden safranbolu eski çarşıya gittim ön ve arka fren tutmuyordu ve benim için tam bir ölüm kalım savaşı oldu
Fark ettiğim o ki safranbolu şoförleri karabük şoförlerine göre çok saygılı ve dikkatli sağolsunlar bana hiç zorluk çıkartmadılar
kaskım yoktu frenlerim tutmuyordu bi tane lambam vardı o da kendini bile aydınlatmıyordu
yolda petroller bana resmen ana babalık etti
dik yokuşlar beni çok yordu genelde itekledim
inerken de beni biraz korkuttular özellikle de eski çarşıda tırı solladığımda
duramayacağımı anlayıp hemen bir yokuş buldum ve bisikleti oraya sürdüm bu sayede durabildim
şunu anladım ki frenleri tutmayan bisiklet le yola çıkılmazmış
çok riskli idi doğrusu
fotoğraf çekemedim kaskım bir iki güne kadar gelecek inşallah frenleri de yaptırabilirsem (3 tane bisikletçiye götürdüm yapamadılar
) bu safranbolu işine devam etmeyi planlıyorum belki ileride karabükteki diğer bisikletçi arkadaşlarla akşam çay içmeye de gidebiliriz
safranbolu karabük merkezden ortalama 10 km ben şirinevlerden safranbolu eski çarşıya gittim toplamda 25-30 km yol yaptığımı sanıyorum maximum 70 yapmış olabilirim
zira bisiklet zangır zangır ediyordu bütün pasları döküldü sarsıntıdan
bu 30 kmnin en az 5 kmsini iteklediğimi sanıyorum
toplamda molalar haric 3 saat sürdü ama fazla yorulmadım nedense ve şunu farettim ki bisiklete binmek çok keyifliymiş yokuşlarda iteklemek zorunda kalsanız bile