Scudo Sports

Turuvatİv Fİrex

özgürakbuz

Forum Demirbaşı
Tepki
147
Bisiklet
Canyon
ArkadaŞlar Sifir AldiĞm Bİsİkletn Üzerİnde Turuvativ Fİrex Aynokol Var BİlİdĞİnİz Gİbİ Bu Aynakol Boru GeÇme.aynokol U SÖkmek İstİyorum Sol Taraftakİ BacaĞin Vİdalarini SÖkÜyorum Aynakol Gelmİyorun.yardimlarinizi Beklİyorum.

Scudo
söktüklerin kapak vazifesi görür,aynakol çektirmesi lazım aynakolu sökebilmen için bu da iyi bir bisikletçi ile yapılabilir veya varsa bu işle ilgilenen arkadaşların onlara rica edebilirsin kendin alsan bile bilinmesi gereken yerler var.aynakola zarar vermeden samsunda erdoğanlar bisiklet şubesi var diye biliyorum,orda yaptırabilirsin.

samsunda erdoğanlar bisiklet bir zaman vardı ama kapandı. .bu işi yaptırmak istiyorsan ömürü tercih etmelisin . .

@Ahmet Özgen

AYNAKOL BORU GEÇME NORMAL AYNAKOLLARDAN DEİL.

Özgür aslında kolayca çıkması lazım.İdris in bisikletinde de firex var ve 8 numara alyen anahtarla vidayı açtığında çıkıyor kolayca.Bi bakmak lazım

• Beğen
Tepkiler: ONUR_GÜNTEPE
Ezbere tamir yardımı zor olur. En azından bi resim ekle. ;)

usta vidaları söktkten sora hafifçe pedal çevir bin üstüne bisikletin ama yavas ol dikkatli ol

@kustomizer

Valla ilyas abi dediğin gibi çıkmıyo Ömürlende denemiştik çıkmamıştı.Çektirme gibi bişey lazım.

İç içe 2 tane vida var orda, iki ayrı alyan anahtarıyla sırayla çıkartılacak. Bir tanesi kapak, diğeri çektirme gibi birşey. onların ikisinide söktükten sonra elinin içiyle falan hızlıca vur boruya çıkması lazım.

@hakkem

Onları sırayla çıkarttım ama o kadar uzun deil boru vuramam ki.

@hakkem

Sanırım anlattığınız shimano modelleri için truvativ modellerinde çektirme yok.sadece sol kolu vida ile boruya takıyorsunuz.

Geri