@Ertan M.
Valla hocam ben yolda sıkıntı yaşayan bisikletçi gördüğüm zaman cinsiyet ayrımı yapmaksızın yardım ederim, yolda bırakmam. Şayet bu olay ona bir hatıra olur, o da yolda yardıma muhtaç birini gördüğünde yardım eder. Ben buna inanıyorum.
Sanırım geçen yıldı, kayadibine yanıma hiçbir ekipman almadan tırmanıyordum ve yolda lastiğim patladı. Otobüsler bildiğiniz gibi bisiklet almıyor evime de yaklaşık 10km mesafe vardı. Sağolsun bir arkadaş kaldı pompasını iç lastiğini paylaştı.Gerçi dış lastiği temizlediğimiz halde sonradan taktığımız lastik de patladı. Ama önemi yoktu, 10km yürümüş olsam bile beni yolda bırakmadılar, yardımcı oldular. O gün eve yürüyene kadar kendime düstur edindim. Bundan sonra yolda kalan bisikletçi görürsem, yolda bırakmayacağım dedim. Yolda bisikletçi bırakmamamın ardındaki olay bu işte...
Sonuç olarak;
Birisi banayardım etti. Ben gördüğüm her bisikletçiye yardım ediyorum. Benim yardım ettiğim bisikletçiler de birilerine yardım ederse eminim dünya daha güzel bir yer haline gelecektir...