Scudo Sports

Turlarda başınıza gelen ilginç olaylar

Vallaha bravo size, su iki cümeniz ise beni benden aldi. Adam iyiki

"Evet baltanın keskin ucuyla kafasına vurdum bunun övünülecek Bir tarafı yok 32 dikiş atıldı. Adam ellerini korunmak için kafasına koymasaydı belki şuan bunu yazamayacaktım buraya"
Adam iyiki ellerini koymus basina, elleri kesilince tabiki baltanin hizi da kesiliyor ve kafatasinin icine az bir sey girdigi icin sadece 32 dikis atiliyor, yani elleri olmasaydi kafasini ikiye bölümüstünüz ve sizin tabirinizle bir pisligi temizlemis olacaktiniz.

"bilincim açıktı açık ve net öldürmek için yaptığımı söyledim böyle pislikleri toplumdan temizlemek lazım rehabilite ederek"
Ve hakim size Öldürmeye teşebbüsden dolayi hic bir ceza vermedi öylemi? Hatta da ceza vermedi ve üstelik de helal olsun böyle pislikleri toplumdan temizlemek istediginiz icin size bir de madalyami veriyorummu dedi?

Son düzenleme:
Scudo
Olay anında şu repliği sarfettiyseniz aslında gayet inandırıcı bir hikaye olmuş "ben senin kancık kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim, bizans kargası polemon"

Tabiki sonrasında "bu babam için, bu dayıoğlu için,... bu da geçen sene senin köpeğin Groenewegen'in düşürdüğü Fabio Jakobsen için" diyerek 17 kere baltayı kafaya vermiş olmanız gerekiyor.

bazı ifadeler bana çok abartılı geldi.

bende o 32 dikiş kısmına takıldım :D ufak baltalardan ise elini koysa hızını keserdi heralde 32 dikiş atılmazdı büyük balta ise adamı öldürürdü o yaw :D ayrıca bilinci açık olmayan birininde refleks gösterip elini koyması zor gibi.

Arkadaslar @Yoldakiyabani arkadasin hikayelerine takilmaniza gerek yok, Arkadas resmen hayal dünyasinda yasiyor. Arkadasin zamaninda denizde parmagi koptu ve yerine dikildi, yada yabanci ülkede soyuldu ve dimdizlak kaldi. En ilgincide 35 yasindayken 174 boyu varken 37 yasina gelene kadar uzuyor ve 176cm oluyor.

Neyse pek takilmayin, birakin hayalleri ile yasasin.

Benim ki öyle çok ilginç değildi.Yaklaşık 18 km ve gidişinin büyük çoğunluğu rampa olan yeri gidip dönüş de bisikleti salıp rahatça giderim diye düşündüm.Varacağım yere vardım ama hem teker patladı hem de pompam arızalıymış haberim yoktu.Bende tekeri yapamadım bisikleti iterek eve geldim 😁Pazar günü ve gittiğim yer sessiz sakin bir yer olması nedeniyle arabada yoktu.Eve son km’ler kala artık bacaklarım tutmuyordu.Biraz yürüyüp duruyordum .😁18 km bisikleti itip eve vardım 🚴‍♂️👍😉

Kıyıköye doğru giderken İstanbul Çatalca'dan sonra bir köyde; Allah sizi inandırsın ben diyim 150 siz diyin 250 köpekle karşılaştım:D Tamam rakam biraz uçuk olabilir ama sayamadığım bir sürü hatta bir kaç sürü ile karşılaştım. Yol uzun hava sıcak. Tam düzlükler bitti rampalar da başlamışken son tepeyi tırmandım, önce bir iki köpek havlaması sonra çok fazla köpek havlaması ile karşılaştım. Normalde köpeklerden korkmazdım ama inanın o anda bayılacak gibi hissettim. Sonra onların arkalarından başka köpekler geldi. Meğersem bunlar ilk karşılaştığım sürünün düşmanıymış:D Savaşa başlayan iki sürü beni unutunca aradan sıvışmıştım ama bir grup ısrarla beni bir kaç km kovaldıydı:D

bilader 50 liran var mı ?

Eskiden 50 kuruş 1 lira isterlerdi , son ekonomik düzenlemeler ve şahlanış döneminden sonra baya zam yapmış arkadaşlar. Enflasyon berduş takımını da vurmuş.

Geçmiş olsun Lemi abi. Allah daha büyük kaza bela vermesin.

Yol kenarındaki durumu iyi olmayan teyzeyi gördüm.
-yanına yaklaştım teyzem yol kenarında ne yapıyorsun , biryere mi gideceksin, otobüs falan mı bekliyorsun dedim.
-yok oğlum dedi, karnım aç ilaç kullanıyorum ,param yok dedi.
-bisikletten indim ve köşedeki çorbacıya götürdüm teyzeyi.
-teyze teşekkür etti, ben tam ayrılırken evde çocuklarım var oğlum 2-3 birşey onlara da götürsem onlarda aç bekliyor , Ramazan Ramazan dedi.
-tamam dedim. köşedeki A 101 den salam sosis ekmek atıştırmalıklar makarna peynir ve yumurta aldım.
-sonra teyzeye götürdüm verdim.
-teyze ALLAH ne muradın varsa versin evladım dedi.
-Daha sonra tam bineceğim bisiklete kolumdan tuttu ve dedi ki.
-Evladım , evde çamaşır deterjanım kalmadı , bana bir kosla action alırmısın .
-Tam orada anladım.Teyze beni KERİZ niyetine tam 2 saattir kullanıyordu.
-SON

@Murat Cömez Abi bi de profiline girip ne mesajlar atmış diye bakmışsın, yapma kıymetli zamanını böyle şeylere harcama gözünü seveyim :koptum:

@Murat Cömez Abi bi de profiline girip ne mesajlar atmış diye bakmışsın, yapma kıymetli zamanını böyle şeylere harcama gözünü seveyim :koptum:
Yok Can, onun parmak hikayesi ile yurtdisinda soyulma hikayesini önceden biliyordum. Ama dogru yinede baska hikayeleri varmi diye girip baktim, yas olayinida yeni gördüm.
Bu bizi trollemiyor resmen keriz yerine koyuyor. Trollese gelir iki üc kelimede kendi yazar ama bu birsey atiyor ortaligia ve ondan sonra ortadan kayip oluyor.
Böylelerinide forumda tutuyorlar, gercekten yazik.

@Murat Cömez Zamanında Corelli'nin alüminyum boru çekme, boruların freze ile kaynağa hazırlanması, TIG kaynağı ile kadro imalatı falan bunların hepsinin yalan kandırmaca olduğunu, benim de Corelli lobisinden olduğumu söylemişti zat-ı muhterem. İfşa olduk bak sen şu işe :koptum:

Gülpınar-Assos arasında bir yerde yol kenarında renkli renkli yerel kıyafetleriyle üç beş küçükbaş hayvana çobanlık yapan yaşlı bir kadınla karşılaşmıştım, selam verdim daha 20m gitmeden bana dik dik koçla göz göze geldim. kadına dönüp bir şey yapar mı diye seslendim, yok yok bir şey yapmaz dedi ama daha sözünü bitirmeden koç arka bagajıma yandan kafa atıp hem bisikletimi hem beni yere düşürdü. ben hızlıca kalktım ama yerdeki bisikletimin arka çantasına bir kaç defa daha vurup çoban kadının yetişmesiyle uzaklaştı. tahminimce arka çanta yağmurluğunun cırtlak turuncu rengine kızmış olacak ki benimle en ufak bir temasa bile girmedi, bütün sinirini çantadan alıp gitti. kadın bana beş dakika falan güldükten sonra ekmek arası peynir verdi, ben de ona termostan çay doldurup koç geliyor mu diye arkama baka baka yola devam ettim.

@Murat Cömez Zamanında Corelli'nin alüminyum boru çekme, boruların freze ile kaynağa hazırlanması, TIG kaynağı ile kadro imalatı falan bunların hepsinin yalan kandırmaca olduğunu, benim de Corelli lobisinden olduğumu söylemişti zat-ı muhterem. İfşa olduk bak sen şu işe :koptum:
Bosver böyle kendigle barisik olmayan zayif kislerin lafina kafani takma. :)

Geri