Scudo Sports

Turlarda başınıza gelen ilginç olaylar

Scudo
gece vakitlerinde turdan dönerken sanayi içinden geçeyim kestirme olur demiştim,dediğime bin pişman oldum.Dükkanlardan köpekler bi fırladı dışarı 5 dakikalık pedalımı 15 saniyede çevirmiştim

@meiakanze Tüm zamanların en iyi derecesini yapmışsın:)Bizim sanayidede gece köpekleri salıyorla.Benimde köpekler yüzünden ağaçta bir saate yakın mahsur kalmam ona yakın bir şeydi.O ağaca nasıl çıktım hatırlamıyorum bile:)Şimdi çık deseler çıkamam kesinlikle.

Mersin'de şehir içi turlardan birinde, Savaş hocanın başına gelen bir olay vardı. Bana kendisi anlatmıştı. Ben de size hemen anlatayım:

Bisiklet üstündeyken acı bir araba fren sesi gelir, ne oluyor falan derken sırtına bir darbe gelir Savaş hocanın. Bir bakar ki sırtı kan içinde. Sağı solu kontrol ederken, kendine araba çarpmadığını farkeder. Bir bakar ki yakınında bir köpek yatıyor. Meğerse araba köpeğe çarpmış, köpek de Savaş hocanın sırtına çarpmıştır. Olabilecek en alakasız, en tesadüfi kazalardan biri...

@Furkan Ertürk
Herhangi bir yerde konaklamadık bir günde bitti turumuz :)

Çatalca kıyıköyde kamp yapmak için yer ararken ormandan biri çıka geldi ufak bir muhabbet nerden ne iş falan derken tel. numarasını verdi bir sıkıntı olursa ararsın gelirim dedi seviyorum ya ülkemizi

@Anonim Çok üzücü bir olay ve böyle bir olayın denk gelme ihtimali milyarda bir sanırım.@Emre Yazıcı Demekki güven veren birisisiniz.İnsanlarımız güzel ve yardımsever oluyor genellikle.

Çanakkale-Lapseki(yaklaşık 40 km) arasını spontane çıkan bir fikirle gece saat 4'te gidip gelmeyi düşünen 5 cici arkadaşımın, hiç bir aydınlatma ve reflektör kullanmadan çıktıkları yolda, ön tekerleklerinden daha uzak mesafenin seçilemediği karanlıkta, birinin yoldan çıkarak yaklaşık 4-5 metre kot farkı olan bir yere düşmesi ve arkadan gelenlerin de yol orası diye onu takip etmesi :)
bisikletleri birbirlerinden ayırmak için sabahı beklemek zorunda kalmışlardır ^^

@Tuna Toksoy Siz ve arkadaşlarınız için iyi bir macera ve anı olmuş.Aslında benimde kısmetse 20 saatlik bir tur planım var.Gece 2 gibi çıkmayı düşünüyorum.Aydınlatma ve reflektörsüz değil tabiki:)

Bikeresinde bizimkiler misafirliğe gitmişlerdi.bu yuzden Evde tek kalmıştım. Akşamdı tabi. Bende evde kimse olmayınca canım sıkılmış pencereden dışarıyı izliyordum..
Odanın ışığını yakmamıştım pencereden beni görmesinler Diye. Salonun ışığı odaya vuruyodu onla idare edidum. Derken birden arkama dönme isteği uyandı bende. Hemen döndüm. Salonun ortasından kocaman bir gölge geçti. Sanki bana bak der gibiydi. O esnada çok kormuştum. Yerimden dahi kıpırdayamadım. Sonra hemen arkadaşı aradım. Oda geldi. Yanımda birsinin olması gazıyla evin içinde arama çalışmaları yaptık. Yatağın altı, klozet, su ısıtıcısının içi vs... En umulmadık yerlere kadar baktık kimse yoktu....

@??? Salon bayağı geniş sanırım.Turları salondamı yapıyorsun? :)Yada trainerimi kastettin?:)

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Yav bigün tura çıktım bisikleti unutmuşum :D Bileciğe arabayla gidip ordan başlayacaktım.Aceleden bisikleti unutmuşum benzinlikte farkettim :D

@Erkin Kalender Taşımalı - aktarmalı tur olmuş sizinki:)İyi Allahtan benzinlikte farketmişsiniz:)
Bikedreams :)

Arkadaşımla tura çıkmıştık biz Gürpınar Büyükçekmece falan yapacaktık Gürpınar da köpek sürüsü bizi kovaladı ama nasıl koşuyorlar sayamadım ama en az 10 tane vardır. Neyse biz kaçıyoruz tabii duracak halimiz yok 1 değil 2 değil,Sürü bunlar ne Yapacakları hiç belli olmaz. Ben ayrı bir yola saptım Kaçarken,birbirimizi kaybettik,telefonlaşma gibi bir lüksümüz yoktu çünkü arkadaşın telefonu Benim kadro üstü çantamda idi. Sonra ben oraları çok bilmediğim için kayboldum:koptum: sokakta da insan yok ara sıra bir kaç araba geçiyor tabi Haziran Ay'ı sıcaklık 30 derece olunca,sonra ben bir minibüs Durağı buldum:cool: nasıl sevindim bir bilseniz sonra baktım minibüs benim gideceğim yere gidiyormu diye, evet gidiyor du.
Minibüs harekete geçene kadar bekledim 10,15 dk. Falan sonra takıldım Peşine öyle yolu buldum.sonra arkadaşın evine gittim henüz ortalıkta yoktu.
Bende ordaki parka gittim oturdum başladım beklemeye 10 dk. Sonra falan geldi. Bu da böyle bir olayımızdır.

@Ruhpastası
eeee....yanınızdan geçen şey neymiş???:eek::eek:

Geri