@Kerem Groims rotamı genel olarak belirleyip duruma göre yolda şekillendiriyorum
Dolayısıyla doğaçlama oluyor bu seyahat
Strava veya diğer takip programları kullanamıyorum çünkü internetim yok yurtdışında, olsa da şarj sorunu yaratıyor. Aslında takip edilebilmeyi isterdim hem güvenlik hem de motivasyon açısından çok iyi olurdu galiba. Üzgünüm.
Bugün Pogdoricia'dayım. Bosna Hersek sınırına doğru gidiyorum. İnternetim olmadığı için sürekli bağlanamıyorum.
Fırsat bulunca yolculuğu yazmak istiyorum fakat açıkçası çok imkan olmuyor.
Bugünkü fotoğraflardan bazılarıyla bırakayım sizi
İşkodra'dan ufak bir görüntü. Bisiklet çok revaçta. Yaşlısı genciyle yolumda en çok bisiklete binen insanı burda gördüm.teyzeler böyle bisiklete binince daha bi tatlı görünüyorlar
Karadağ ( Montenegro) sınırından geçerken.
Dün Karadağ sınırını geçtikten sonraki öğle yemeğimiz
Biraz "kırık" bi gence benzeyen Enis'in hazırlardığı sucuk ve küçük salata. 4 Euro.
Tzusa kasabasında karşılaştığım düğünden
Karadağ sınırına giderken birkaç bisikletliyle karşılaştım
Antrenman yapıyorlarmış bu resimdeki arkadaş geride kalmış bir sorun nedeniyle ve arkadaşlarını beklerken yanından geçtim selam verdim. Yaklaşık yirmi dk sonra arkamdan yetişti sohbet ederek keyifle 15 km kadar pedallardık. Karadağ'dan gelmişler. Niye Arnavutluk a geldiniz dediğimde yüzünde hayretle Montenegro?!!! Noooo!!! Mountains dedi. Karadağ'a geçince söylediğinin gerçekliğini bizzat tecrübe edecektim. Anam ağladı yokuşlarda.
İşkodra'da ikinci el pazarı. Gerçekten alınabilecek şeyler vardı.
@yaboga teşekkürler