Scudo Sports

Türkiye'den bisiklet alınmaz kardeşim

@Kuzey Ege hele ki şimdi yaz geliyor ne hevesle ne bisikletler alınıyor sonbahar kış gibi daha 100 km yapmış bi hevesle alınan bisikletler satışa çıkacak çok titiz değilsen ilk ve tek kullanan ben olayım takıntın yoksa normalde sıfır olarak alabilecek olduğun bisikletin iki üç model üstünü aynı paraya alırsın

Scudo
@zagnos
valla ben tahmini 100-200 km kullanılmış ve sıfırı 900 euro olan bisikleti 2150 liraya aldım aralık ayında. üzerinde gram çiziği yok, lastikler yepyeni, sıfır alsan ancak bu kadar temiz olur.
piyasada temiz bike bulabilmek için illa birilerinin sıfır alıp kullanmayıp satılığa çıkarması lazım ki bizim gibilere gün doğsun :) alınsın satılsın, piyasa canlansın, taze kan gelsin :) :)

• Beğen
Tepkiler: zagnos
Ülkemizde bulunan bilindik bisikletçilerden bisiklet almak için alışveriş yapabiliriz. Bu konuda da ülkemize gayet güzel bisiklet markaları getiren bisiklet fırmaları mevcut. Hele ki günümüzde artık hemen hemen çoğu marka ülkemiz sınırları içerisinde karşımıza çıkabiliyor.

Bilindik bisikletçiler derken neyi kastediyorum ? En güzel örneğini vermem gerekirse, mesela Cannondale mi istiyorsun ? Delta Bisiklet bunun için var. Ben Cannondale sevdiğim için böyle dedim. Specialized seven varsa da Aktif Pedal'a baksın :)

Tamam fiyatlar biraz pahalı kalıyor olabilir ya da size pahalı gelebilir. İnternetten direkt almaktansa, telefonla mağazalar ile görüşüp ya da direkt mağazaları ziyaret ederseniz fiyat konusunda mutlaka sizlere yardımcı olmak isteyen birileri karşınıza çıkacaktır :)

Geri