Anladım herşeyi de kardeşim bütün yazışmalarıda tür dikkat okudum...Öncelikle şunu söyliyim senin bir kondisyonun yoksa mümkün değil 50-60 km gidesin onu geçtim bir de türkiye turuna çıkasın ....Ben önce başladığımda bu hobiye en fazla 30-40 km gidebiliyordum ama şimdi 1 günde rahat bir şekilde fazla kasmadan 150 km yapabiliyorum...Ve ulaş abim sana demiş zaten gel sponsor oluruz sana senin yol paran yok heralde ki gidesin oraya ...Kardeşim sen gerçek ten bazı şeyleri kafana koyduysan yapacaksan bu forumdan herkes sana yardımcı olur...Emin ol maddi manevi...Yeterki sen hayallerini gerçekleştir....Ve drama da bağlama kendini ben fakirim diye kimse kimseden bu dünyada üstün ve ya alçak değil....Sen eğer bu yola inanarak kafana koymuşsan bir anlık hefes değilse,Yola çıkıp 100 km gidip yolda zorluklarla karşılaşıp bana göre değil ben dönüyorum demezsen....Herkes dediğim gibi sana yardımcı olur maddi manevi...En basitinden ben sana söyliyeyim,Bisikletin iç lastik yama takımı ufak tefek ıvırlar zıvırlar benden sana gelir tabi bir miktarda parada yollarım...Ve her gittiğin ilde bisikletçi abilerinde olur onlarda sana yardımcı olurlar....Tabi dediğim gibi biraz kısa süreli yollara çıkıp yollardaki hayatı görmen lazım,lastiğinin patlamasını ,zincirinin kopmasını veya yanından geçen arabaların sana saçma sapan bağırıp el kol hareketleri yapmasını....Bunların hepsine göğüs gererek tabi birazda yaşayarak bu uzun yola çıkman gerekir......