Scudo Sports

Türkiye'de şehir şehir gezeceğim fakat..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ulas

1. Tur yaptım demedim sadece buraları gezdim dedim ama fotoğraf çekmedim yalan söylemek yok
2. Avatar sanırım kendi resimimi istiyorsun
3.Ailemin planımdan haberi var bu duruma tabi ki yaş olarak bakıyorlar daha çocuğum gözüyle

Scudo
İnandırıcı olmayan noktaları da yazarsan cevap veririm.

Daha önce de dediğim gibi, ben Kızıltoprak mağazasında duruyorum. Bir şekilde yanıma gelirsen söz veriyorum sana yardımcı olacağım.

Amacımız senin hayallerini kırmak değil. Aksine bu hayallerini büyütmektir... En basit sınav Bisiklet Forum'daki abilerinin sınavından geçmektir. Buradaki sınavı geçmek için de öncelikle tur yapmış bütün abilerinin yazılarını okuman onların yaptıklarından ders almandır. Eğer forumda kendini geliştirirsen zamanla geriye dönüp baktığında kendinle gurur duyarsın. İş güç yok diyorsun madem öyle boş zamanlarında gel sana iş güç de sağlayalım. Yeterki çabanı görelim. Forumda bir çok kişi senin bu konunu takip ediyor. O abilerine ablalarına göster kendini emin ol herkes senin elinden tutar.

@ulas

Daha öncede bir çok yerde bana tepkiler oldu yapamazsın gibi denildi ama ben onlara da dediğim gibi Ben Kendimden EMİNİM emin olmasam ne hayalini kurardım nede konu açardım. Ben yazdıklarınıza cevap verdim kimileri soru sormuyor başkasının sorular sormasını bekliyor onlara da diyorum sorun ben cevaplarım. He hiç bir şey olmadı en azından iş bulmama yardımcı olsanız çok güzel olur çünkü bulamıyorum

Bir çok kişininde bloglarını okudum örneğin; yarbanabiryolculuk.com Koray abinin blogunu, Hasan abinin blogunu, Gürkan ainin blogunu, annebenafrikayatasiniyorum.blogspot.com adreslerini okudum

tüm sayfalardaki mesajları okudum şunları demek istiyorum.sponsor arıyosunuz ve bulmuşsunuzda anladığım kadarıyla ama sizin ayağınıza kadar gelemem gelecek pasram yok diyorsunuz eğer bu turu yapmak için gerçekten bir hevesiniz olsaydı koşa koşa 2 saatte giderdiniz mesafe uzun olsa bile ya da bir gün su satardın ulaşım ücretini ordan karşılardın ama anladığım kadarıyla senin ki can sıkıntısı ayrıca o kadar şehir gezmek içinde çok büyük bir kondisyon gerek 1-2 yıldır kötü bir bisikletle antreman yapmaya çalışsam bile şu anda tek seferde gidebileceğim en fazla mesafe 75 km yi gitmez o da çok uzun sürer ve yoror.performans dayalı olarak ta 30 km yi rekorumda 26.66 km/h ortalamayla gittim galiba anlamışsındır beni.

@emircan Başbuğ06

Sponsor bulmadım ayağınıza gelmem değil param olmadığı için gelemiyorum dedim çalışmıyorum dedim diğer yorumlarda da 2 saatte gidilecek yol değil su satmam için suyu almam lazım o da parayla hatırlatırım can sıkıntısı değil amacım keyfimden gezmekte değil örneğin gükan abinin blogunu okumayan bir sürü insan var benim Gürkan abinin blogunu okumayıp benim blogu okuyan insanlar da var e doğal olrak Gürkan abinin yazdıklarından haberdar olmuyorlar işte ben bilmediklerini görmediklerini göstermek için öğretmek için yola çıkacağım keyfimden değil yani

@İbrahim Halil Gülben

Mesaj attım detaylı bir biçimde :)

Anladım herşeyi de kardeşim bütün yazışmalarıda tür dikkat okudum...Öncelikle şunu söyliyim senin bir kondisyonun yoksa mümkün değil 50-60 km gidesin onu geçtim bir de türkiye turuna çıkasın ....Ben önce başladığımda bu hobiye en fazla 30-40 km gidebiliyordum ama şimdi 1 günde rahat bir şekilde fazla kasmadan 150 km yapabiliyorum...Ve ulaş abim sana demiş zaten gel sponsor oluruz sana senin yol paran yok heralde ki gidesin oraya ...Kardeşim sen gerçek ten bazı şeyleri kafana koyduysan yapacaksan bu forumdan herkes sana yardımcı olur...Emin ol maddi manevi...Yeterki sen hayallerini gerçekleştir....Ve drama da bağlama kendini ben fakirim diye kimse kimseden bu dünyada üstün ve ya alçak değil....Sen eğer bu yola inanarak kafana koymuşsan bir anlık hefes değilse,Yola çıkıp 100 km gidip yolda zorluklarla karşılaşıp bana göre değil ben dönüyorum demezsen....Herkes dediğim gibi sana yardımcı olur maddi manevi...En basitinden ben sana söyliyeyim,Bisikletin iç lastik yama takımı ufak tefek ıvırlar zıvırlar benden sana gelir tabi bir miktarda parada yollarım...Ve her gittiğin ilde bisikletçi abilerinde olur onlarda sana yardımcı olurlar....Tabi dediğim gibi biraz kısa süreli yollara çıkıp yollardaki hayatı görmen lazım,lastiğinin patlamasını ,zincirinin kopmasını veya yanından geçen arabaların sana saçma sapan bağırıp el kol hareketleri yapmasını....Bunların hepsine göğüs gererek tabi birazda yaşayarak bu uzun yola çıkman gerekir......

• Beğen
Tepkiler: Metin Güler
@İbrahim Halil Gülben

Ben zaten direk Türkiye turuna çıkacağım demiyorum önce tabi ki çalışacağım hazırlanacağım. Drama bağlamıyorum sadece gerçekleri söylüyorum yalan söylesem daha iyi olmaz herhalde. Yarında Ulaş abinin yanına gideceğim bir şekilde daha öncede dediğim gibi kimseden korkum yok kaldı ki yanımdan geçip laf edenlere taviz verecek kadar da alçalmadım

Sana korkun var demiyorum olacakları söylüyorum sadecee...Ve dediğim gibi hayalini gerçekleştirmeni hepimiz istiyoruz....Ve elimizden ne gelirse yaparız...

@İbrahim Halil Gülben

Zaten biliyorum olacakları ama birde onları düşünürsem iyice kafayı yerim :D yani olmayacak değil tabi ki olacak kime olmamış ki kim sadece gitti geldi herkes bir şeyler gördü laf işitti normaldir yani :)

Merhaba, ben de senin gibi bu yaz Katmandu' ya gitmeyi planlıyorum. Bisikletle hiç uzun tur yapmamış birisiyim. 50-60 km gidilmesi mümkün değil diye bir şey yok. Gidilir. Ben gidiyorum da. Hatta çok kolay olduğunu söyleyebilirim. Soner Sarıhan' ın internette sık sık şu cümlesine rastlıyorum: "imkan değil insan meselesi" . Bisiklete binmek bir koşu yarışı ya da bir yüzme gibi değildir. Pedalı çevirir ve gidersin. Yavaş gidersin, daha çok sürer daha az ilerlersin ama gidersin. İmkansız hiçbir yanı yok. Sponsorluk konusunda da firmalara verecek hiçbir referansımız olmadığı halde olumlu sonuçlar aldık. Güzel bir plan yapıp albenili bir dosya haline dönüştürmen lazım. Yardımcı olmaya çalışırım sana.

• Beğen
Tepkiler: asidodo
@Doğa Can Yaman

Ne ile yardımcı olabilirsin bilemiyorum ama yazdığın çok doğru az gidersin ama gidersin. yavaşta alsa gidersin zaten yavaş gitmen lazım ki hemen tükenmeyesin.

Bilgilenmen konusunda yardımcı olurum. Merak ettiğin konular, öğrenmek istediklerin vs. varsa ben de sürekli bu konuları araştırmaktayım o yüzden.

@Doğa Can Yaman

Tabi bilgilerinizden faydalanmak isterim benim için iyi olur.

Bu fakirlik içerisinde internete nereden, hangi imkanla bağlandığını da merak ettim doğrusu. Burada cevaplara ayıracağın zamanı Ulaş abinin yanına gitmek için çabalamaya ayırsaydın, sanırım şu an en azından o noktaya ulaşmış olurdun. Ne dersin?

Umarım hedefine ulaşırsın arkadaşım.
(İkinci perdeyi merakla bekliyorum. Sesiz takipciler arasından.)

hayırdır neden takipçi yaptığımı merak ediyorum.
evimde internet var 2 güne kadar fatura ödemediğimden kapanır.
Delta'ya gittim Ulaş abi sağolsun beni işe aldı. Çalışıp para biriktirip bisiklet alacağım + ekipmanları ve çeşitli yarışlara katılacağım.
İkinci perde bu şekilde fazlasını istiyorsanız sorun cevaplayayım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri