Scudo Sports

Türkiye'de şehir şehir gezeceğim fakat..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
''hayırdır neden takipçi yaptığımı merak ediyorum.''
Forumların amacı yorumları okumak, yazmak, bilgi paylaşmak ... kısacası takip etmektir.

Scudo
Ben bu agresifliği anlamış değilim. Sırtını kabartmış bir kedi edasıyla yazılıyor sanki mesajlar.
Burdaki herkesin hayalidir galiba uzunca bir tur. Ve şahsen bu turlar bol bol yapılsın, okuyayım fotoğraflara bakayım isterim.
Diğer üyeler de böyle istiyordur tahminimce.
Peki bu saldırganlık niye? Bence üslubunu biraz daha yumuşatmalısın. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Tur güzergahı mersin den geçecek olursa bisikletin bakımını yaptırmada yardımcı olurum seve seve.

Benim de dikkatimi çekti geriliyorum bu konuyu okurken. Her şeyin başında iyi niyetli olmak gerek. Kimse kimsenin iyi niyetinden şüphe etmesin sonuçta burası bir forum ve ne kadar cıngıllı da olsa iletişimin tam kurulamayacağı bir yer. İnsanlar yüzyüze bile birbirlerini anlayamazken burada ortam gerilmeden önce on kat düşünülmesi gerekir. Anlatabildim mi bilemiyorum. Ne güzel işe girmişsin o kadar bisiklet arasında senin adına sevindim :)

Sonunda somut bir girişim oldu. İlk meyvelerini çabuk toplarsın inşallah. Biz de rahatladık valla bütün forumun derdi senin hayallerin olmuştu :)
İnşallah gerçekleştirirsin de biz de fotoğraflara bakıp da ibret alırız :)

Yakışıklı kardeşimiz nihayet yolunu bulup mağazamıza geldi. Görseniz öyle tatlı bir çocuk ki. :)

Delta Bisiklet olarak ona destek olacağımıza daha önceden de sizlerin huzurunda söz vermiştik. Sözümüzde durduk. Mert'e maddi olarak destek vereceğiz. Ayrıca bize yardım edecek ve bisiklet işini geliştirecek. Eğer sözlerinde durursa da Delta olarak ayrıca ona bir de bisiklet vereceğiz.

Öncelikle Mert'e Hayallerini gerçekleştirmek adına eyleme geçtiği için teşekkür ederim.
Tabi ki Delta'ya ve Ulaş'a da sözünü tuttuğu ve hayallere önem verdiği için teşekkürler.

Ben de bu mesajda bir söz vermiştim, Manisa/Sarıgöl'e geldiğinde konaklaması ve rehberliği benden diye hala geçerlidir.

Baştan başlayayım işe girdim ya yazamıyorum akşamda yorgunluktan geç yazıyorum :)

Agresif sonradan oldum yumuşamakta fazla iyi değil:)

Dediğin gibi inşallah meyvelerini toplarım :) forumun derdi ben değildim bence 1.100 kişi konu okundu gösteriyor 500 600 defa ben okumuşumdur konuyu :)) İnşallah bisiklet alırım alınca da yüksek çalışma ve yarışa katılacağım ardından tura başlayacağım fotoğrafları da yapamazsın diyenlere özellikle göstereceğim :)) anlasınlar oluyor mu olmuyor mu :))

Ulaş abiye teşekkür ederim şimdiden bir kaç bir şeyler öğrendim ortamı çok güzel bir yer bisikletimi seçtim bile :))

Tur yaptığım zaman zaten çadırda alacağım Manisa da yer bulamazsam ayrıca diğer şehirlerde yer bulamazsam çadırı kullanacağım :))

Ek olarak: Ulaş abi hiçte yakışıklı değilim :))

@İbrahim Aslanhan

Teşekkür ederim ekipmanları felan toplayayım zaten genelim Doğu olacak en güzel yerler oralarda hep merak etmişimdir oraları

Aferin be kardeş. Açıkçası sürekli olarak engellerden ve onları aşamadığından bahsettiğinden olsa gerek, senin buralarda milleti oyalayan bir sahtekar olduğunu düşünmüş ve nerede açık vereceğini beklemeye başlamıştım. Çok şükür ki yanılmışım. Zaman zaman bu tür yanılmalarım olduğunda çok mutlu oluyorum "dünyada hala temiz olaylar da var" diye. Neyse, sonuç olarak yola çıkmış olmana çok sevindim. Buradan bizler de elimizden geldiğince sana destek vermeye çalışırız, bundan kuşkun olmasın. Sana bir abin olarak tavsiyem, başladığın bu yolda sonuna kadar gitmen, bisikletin amacını ve güzelliklerini tüm insanlara duyurabilmek için var gücünle çalışman ve pedallaman olacaktır. Ne de olsa artık "Dönüşü olmayan yol"'a girmiş bulunuyorsun :) Sevgilerimle.

mertalc ye vermiş oldukları büyük destekten ötürü Delta Bisiklet ailesine teşekkür ederiz. Ayrıca arkadaşımızı işe alarak O'na "Balık vermektense, balık tutmayı öğretmeleri" dahada güzel. Her işte olduğu gibi en kıymetli olan uğraşlar sonucu hakederek kazanılandır. Arkadaşımızın yapacağı turu bu siteden takip edeceğimiz günleride görürüz İnşallah... :)

• Beğen
Tepkiler: ASinanB ve asidodo
@mertalc

Ulaş teşekkürler.

Hayal kurmayı bırakıp onları gerçekleştirmeye karar vermenden ötürü seni tebrik ederim MERT. Umarım bir gün yollarda karşılaşırız. Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: ASinanB ve asidodo
@Gurkan Genc

Teşekkür ederim bende gideceğim yerlerde profesyonel abilerim ablalarımdan daha çok benim gibi arkadaşlar bulmayı çok istiyorum.

@Murat Çetinkale

Bu konuda cevap yazmıştım kimilerinin böyle düşündüğünü biliyorum diyebiliyordum böyle düşünenlerin çıkacağını en baştan yazmıştım yazın sorun cevaplayayım diye sonradan böyle yazınca ben üzülüyorum en baştan yazın halende diyorum yazın cevaplayayım.

selamlar artık herşey tatlıya bağlandığı için ben de mutluyum.
Arkadaşlar Mert henüz genç agresif gibi görünmesi ve tutarsız konuşuyor gibi hissedilmesi normal. Biraz heyecanlı biraz da bu dijital ortamın vermiş olduğu bir algılama bence. Eğer delta bisiklet görüp de desteklemişse kesinlikle iyi bir kardeşimizdir eminim. Umarım bir kaç yıl sonra bu konuyu tatlı bir tebessümleHindistan'da bir tepeden okuyor olursun Mert kardeşim. Herkes arkanda olur sen yeter ki kıymetini bil. Malatya'da en az 20 ağabeyin var. Konaklama, yeme-içme ve rehberlik konusunda biz ekip olarak arkandayız.

Delta Bisiklet'e çok teşekkürler. Çok etkileyici bir davranış gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: asidodo
tüm mesajları sırasıyla okudum . Gerçekten ilerleme katetmene ve azmine hayran kaldım. Delta bisiklete özellikle ulaş abiye özellikle teşekkür ediyorum. tabi diğer illerden destek çıkan arkadaşları da unutmamak lazım. ben de şu an Antalyadayım eğer buraya uğrarsan kalıcak yerin hazır:) geleceksen özel mesaj ile numaramı ve adresimi iletirim. bu arada umarım en yakın sürede hayallerini gerçekleştirirsin :)

• Beğen
Tepkiler: asidodo
@Pasa G.

Çok teşekkür ederim sizleri bulamazsam bile çadırımda kalırım :)) bu güzel yorumu gördükten sonra hastalığı iyileşir inşallah mutlu oldum sağolun

@Cengiz Gökalp

Sanırım geçici olarak Antalya'dasınız zaten herkese mesaj atacağım geleceğim zaman :))

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri