Şehir dışından gelenler için harem otogarında inmeleri daha iyi olur.Ama burdanda yakın degıl parkur alanı 35,40 km uzak oraya ulasım ise zor.Eger otobüs söförü kıyak yaparsa kavacık kavşagında inip gelebilirsinz.
Herkesin kafasında aynı sorun Merakla cevap bekliyoruz ....Ama tahminimce İstanbuld yakını olupta kalacaklar için pedala kuvvet veya akraba araba bagajı çözüm olarak görünüyor gibi...
Arkadaşlar parkurun son durumu hakkında bilginiz var mı (inişler çıkışlar teknik vs açısından) ve parkura Piton mu iyi gider yoksa Serac lar mı ? Teşekkürler...
Arkadaşlar gidişi bir,iki kişi organize edemezmi.İstanbuldan kamyon veya minibüs tutulsa hep birlikte gidilse.Aksaray yarışı öncesi 40 km. pedal bastık o sıcakta baya zor oldu.
Bu konuya bir el atan olursa süper olacak.Teşekkürler...
Şehir dışından gelenler için harem otogarında inmeleri daha iyi olur.Ama burdanda yakın degıl parkur alanı 35,40 km uzak oraya ulasım ise zor.Eger otobüs söförü kıyak yaparsa kavacık kavşagında inip gelebilirsinz.
arkadaşlar kavacıkta oturuyorum,,
Burası Hareme göre parkura yaklaşık 20 km daha yakın,,Ama burada inmeniz için Esenlere giden araca bilet almalısınız, Çünkü kavacık F.S.M köprüsünün hemen dibinde,
Ayrıca otobüsler burada rahatlıkla duruyor, sadece muavine ve bileti aldığınız görevliye bunu belirtin yeter,,,
otobüsle gelirsek servislere binerken hangisine binelim polonezköye gelen servis varmıdır yoksa en yakın neresidir indikten sonra kç km gideriz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz bi yerden polonezköye yarış yerine servis tutmuşlar galba öyle bşiler duydum doğrumudur
otobüsten kavacıkta inmek en mantıklısı heralde(bildiğim kadarıyla nilüfer turizmin kavacıkta yolcu indirdiği bir terminali var) ..haritaya göre polonezköyle arası 12 km yani pedal basıp fazla yorulmadan ulaşılabilinir.
Selam
Birileri de GoogleEarth'den Üsküdar İskelesinden Polonezköy'e giden yolu bulup işaretleyebilir mi? Ya da en azından parkur ve iskele işaretlense yeter
ucuza gelmez öyle aynı şeyi kapodokya için denedim cebimden dünyanın parası gitti kim yapacaksa bu işi iyi düşünsün millet sözüne kanıp atılmasın sonra kazıgını yer bır guzel benden soylemesı
@zorbeyonur Evet çok haklısın çok ince detayına kadar hesaplamak lazım çok fazla extra harcama çıkabiliyor. Toplu gidilmesi ve mukemmel bir hesap yapılırsa çok rahat gidip gelinebilir.