Scudo Sports

TÜRKİYE şampiyonası(20 temmuz)

bu ülkede dikkat etinizmı bilmem ama sponsorlar resmı yarıslarda fazla katılmıyorlar nedenı fazla vergı vermeleri birtakım insanlar burdan pay kapmaları hiç sporcu bisikletçileri dusunen yok TC. DORT BİR YANINDAN KENDİ İMKANLARIYLA KIT KANAT gelmeye calısan siz doslar bu olayda kimlerin sucu var dersınız.
federasyon hacrahları bile aylar gecıyo ancak dagıtıyor alan kadar en az 2 yarıs kosuluyor zaten birde onu beklıyon kesme kse ortadasın yanı cepten odul bence olmalı sponsorlar daha cok olmalıkı meblag artsın .
bakın redbull sponsor olunca nasıl odul oluya resmı yarıs olmadıgı için sponsor kendını daha iyi tanıtyor sonrasında federasyon neden boyle yapmıyor cunku fınasmanı devlet butcesınden alıyor kaynak cok az ama bakanlara soruldugunda nerdeysa %40 gibi butce ayırmıslar o zaman bu olmayan para nerde nasıl oluyaa bunlar derın mevzular yarıslarda gorusurz

• Beğen
Tepkiler: yarışcı 3
Scudo
@trek 4300 umut
malesef katılamıyosunuz yasınız tutmuyor yıldız bıle degılsınız yanı 16 17 18 19 yaslarda olsaydını mumkumdu
ama uzulmeyın seyretmek dahada guzel en azından büyüdugunda bisikletin amacını ogrenebilirsın yarısmak mı? yoksa gezmekmı? yada hareketmı? (triall)

umut bence gel izle çok gaz oluyosun. be öle yarışlara katılmaya başlamıştım yoksa katılcam falan yoktu yarışlara

@Fatih Özgenlik

hadı canım sende fatıhım:)bu bor saka yahuu hep elıyonuz pıyasada yoksunuz
,aamaa durrr temmuuzda ordayız hazırlan,elmanla konustuk rota ısı kaldı rotayıda hazırlayalım orda ter dökmeye gellıyoz:):) tum bursa ekıbıne selamlarrr hoscaklllll

:winkenlux bizde ordayız hatta cadır vs problem olma ise 1 hafta kadar kamp yapcaz

@grikartal

dostum bu kez %100 geliyoruz. zaten bütün yarışları toplamışlar akdenize yakın yarış bulmuşum kaçırmam :D izin koparabilirsem ,niyetim bikaç gün önceden gelip istanbulla ve sizlerle hasret gidermek...

trans-uludağa bekliyoruz hepinizi...

Polonezköy yarış parkurunun Kroki veya google haritası varmı..kimsede

@Fatih Özgenlik

inşalhhh fatıhım,ama elmanın kolundan tut o gelemıyor zorlada olsa getır hatta kutsalı da vedıger arkadaslarıda,yahuu bır gelınde bıde burada gezelm,hanı sızdekı gıbı uludagımız yok ama onun kadar sıcak ve sevgi dolu yüreğimiz var orda size kocaman yer var hoşçakalın,tekrar tüm ekip arkadaslarına elman,zafer,onur,ahmet kutsal vedaha ısmını hatırlayamadıgım tum dostlara selam
okan

@Bertann

bu bisiklet lisansını nerden ve nasıl albiliriz acaba biraz daha açıklama yaparmısınız acaba bende yarışlara katılmayı düşünüyorum ondan

Bölgendeki yada ilindeki Gençlik ve spor il müdürlüğüne gidiyorsun ve bisiklet için lisans çıkartmak istediğini söylüyorsun ... Eğer varsa kendi bünyelerindeki tabipten yoksa dbir sağlık ocağından lisans için sağlık raporu alıyorsun 2 adtte resim çektirip lisansını alabiliyorsun...

Yarış alanına yakın kamp kurmayı düşünen var mı?

Geri