Scudo Sports

Türkiye rekoru

@Onur Kula

Aslında El diablo bölümünde bol miktarda resim vardı ama onlar şu an açılmıyor ama en kısa zamanda çekip tekrar sitede yayınlarım.Yorumların içinde ayrıca teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Scudo
@zafer sayin

6 lara inecem diyordun da onun için fotoları istedik...ben başka şeyler yaparsın diye(kadro degiştirmek gibi bana da kadro extradan kalırdı)zorladık ama nerden bileyim amortisörün içini boşaltacagını(evo 3)...oyleoldi

@samsung
Fikocum kadro vadıda almadıkmı Selçuk abi v-break scala limited bulursa işlem tamam Specialized sana kalacak.:)

@bts.elektronik

aldığınız terazinin linkini atarmısınız .? bende almak istiyorumda ..iyi forumlar

@zafer sayin

hadi bakalım..gerçi v break scala da benimde gözüm var ama senin kadro ölçüsü tam bana göre ..eninde sonunda bana kalacak heralde...

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
@zafer sayin

SPIN EPO için ne düşünüyorsuz peki ? V-brake için sipariş aldıklarını biliyorum ve yanılmıyorsam Scale Ltd den 100gr daha hafif çıkabilir.

@raven1442
Spin epo için bazı tereddütlerim var bana kadro biraz zayıf geliyor kuyruk tarafı iskelet gibi,bir yerde çok esnediğini okumuştum,diğer taraftan hem satın almak hem zor hemde epeyce pahalı,ben bu bisikletimle yarışlarada katılıyorum hepden hafif olacak diye bu riskler göze alınırmı bilmiyorum.Scott sonuçta hem butçesi çok abartılı değil hem spin kadar elde etmesi zor değil hemde yarişan bir kadro,100 gr için değermi diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
@passenger

gitti gidiyor dan almıştım orda arattır sanırım hala satanlar vardır.

zafer abi sen scala ltd al fikret abi senin s-works ü alsın bende onun gıant xtc composit i alayım benim kadroyuda kim alırsa alsın ondan sonra

@hansss
İşlem tamam yani,iş kadroyu bulmaya kaldı,bu arada yeni göbeklerin hayırlı olsun,muradına erdin sonunda:) .

@hansss
zaferden hiç ses çıkmıyor kadro konusunda.:ci: ..bu arada türkiye rekorunu da idrise kaptıracak mı bakalım:rolleyes:

merida karbon flex bisikletim xtr disk frenlerle ve ön rotor 203 mm 8.853 geliyor resimlendirip ekleyeceğim nasipse

son gelecek 2-3 değişklikle 8.3--8.4 olacak

@Hasan Çağrı

tr de 8.5kg disk freni oluşturabilecek birini tanımıyorum doğrusu çok zor..v fren olsa ok

v frenli bisikletlerde itirazlar olması nedeniyle idris'ten ziyade zaferin bisikleti el diablo hala Türkiyede en hafif dağ bisikleti gibi...diskli bisikletlerde hangisi acaba??????????

@Erhan_Yılmaz

Su anda disk frenlerle bu degeri yakalayabildim, ancak flash geldi mertlik bozuldu:D

2010 da scott scale 20 modeline v break kullanılacak arkadaşlar hafiflik meraklılarına duyurulur :D

(link)

Ahhh ahhh ben geiyordum non-carbon ama ekonomi işte :(

Geri