Scudo Sports

Türkiye rekoru

Scudo
@zafer sayin

ne oldu ya şu rekoru kıran bisikletin agırlıgını gösteren fotolu resmini bir türlü göremedik:D millet söylenmeye başladı bak:D

• Beğen
Tepkiler: S.GUCLU
@samsung

Evet merakla fotoğrafı bekliyoruzz...!!!

türkiyede kullanılar 2009 scale ltdler war sanırım rekor(disk) onlarda ;) kullanıcının adını öğrenince yazarım

Bence çok sürmez;Zafer abi bombayı patlatır.
Demedi demeyin.:) ;)
Selamlar.

Bi tane de Mosso Falcon varmış diskli ağırlığı 11 kg nun altına düşcekmiş.Kimin acaba :D :D isterseniz koyarım yakında fotoğraflarını :D :D

Ben yılbaşından sonraki zamanda FS için olan rekoru sanırım belgeleyeceğim hemde Al bir kadro ile...

Bu amortisör bana tanıdık geldi valla... Bencede rekor budur sanırım...

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
Lüleburgaz'dan Rahman arkadaşımız da vardı, 7kg civarındaydı bisikleti fakat maşası yol maşasıydı.Rublenin birkaç dişlisini sökmüştü, birkaç noktada da delikler açmıştı.O da farklı bir kategori oluyor (melezimsi gibi)

• Beğen
Fiko tartıda foto çekip koyduk fotolar nerde diye söyleniyordun şimdi de sesin hiç çıkmıyor,neoldi

Zafer abi
Bu olağan üstü bisiklet ve ağırlık için kutlarım seni.
%100 Dağ Bisiklet'i parçalarıyla ulaştığın bu ağırlık mükemmel.;)
Yaza doğru nasipse rekoruna ortak olacağım.Ama benim bisikletimde yol parçaları da olacak(şimdilik Ön Vites var).
En kısa zamanda görüşmek dileğimle...
Selamlar.

• Beğen
Fotoğraflar bende gözükmüyor...:(

Zafer Abi, tebrik ederim. Acayip bir bisiklet olmuş. Benim bisikletimin yaklaşık yarı ağırlığında:eek: bir bisiklet. Eminim ki , bu üzerindeki, teker setinin de etkisiyle müthiş hızlanıyor ve müthiş yavaşlıyordur..

Bu olağandışı bisikletin detaylı fotoğraflarını benim gibi merak eden çoktur galiba. :) Bu yüzden sizden daha çok fotoğraf rica ediyoruz.

idris ben senin bisikleti merak ediyorum... delik deşik bi dağ canavarı çıkacak karşımıza ve dibimiz düşecek gibime geliyor...

Geri