Scudo Sports

Türkiye rekoru

@Emin sarı

Scale 20, v-break olarak maalesef ulkemize gelmeyecekmis..

Scudo
@Bora Alben

bende sattım bisikleti yeniden toplayacaktım bu kış..fakat desenize kadro bulamıyacağız..:boese157: .bursa da kimse geçmiyorki(hafif bisiklet toplayanları kastediyorum) diskli bisiklete.:boese157: ..v frenli de toplayamıyacakmıyız bilmem..:rolleyes:

@samsung

Fikret abi diskli de toplarız ayıp ettin valla sen iste yeter...

@Hasan Çağri

inşaallah hasancım ..eğer v fren olmazsa zaten diskli bisiklet konusunda senden yardım isteyeceğim...:rolleyes: ..

@samsung

Ben de basta hafif v-frenli kadro ariyordum ancak yuksek teknolojili sayilabilecek tek secenek bu scale'i(1150g) ve s-works specy bulabilmistim.Daha sonradan istemeyerek de olsa secenek olmadigindan disk fren kadroya gectim.
Hafiflik kavrami kisiden kisiye degisir ancak disk frenli olarak da biraz zorlayarak 8kg hardtrail toplayabiliyorsunuz.Yol ekipmanlari da kullanarak bu rakam daha da assagi cekilebiliyor. Ornegin kendim 800gramlik agir sayilabilecek fren sistemi, agir tubeless jantlar ile 8.5 yakalayabildim..(%100 mtb parcalari ile)
7-8kg'lik FS bisikletlerin yanina yaklasamasa da benim icin yeterli:)

8.2 lik Geotech Argon enteresan olurmu ,denemeye değermi bilmiyorum..(Elimdeki malzemelerle bu kadarı mümkün gibi görünüyor.) Merek edenlere hayali listeyi
(çoğu resimli) ekleyebilirim.

@Aydın Yıldırım

Hadi arkadaşım hayali listeyiekle de merakımız geçsin.

En ağırı olarak soruyorsanız.Benim eski bisikletim sanırım 19 kg geliyordu :)

Geri