Scudo Sports

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

fiorino - doblo - partner - connect
bunlar da benim kara liste. Tabi arka camda osmanlı tuğrası olmazsa olmaz. Birde canım köşesinde çocuğunun adı falan yazacak.

Scudo
Sevgili arkadaşlar : Son paylaştığım Tcr nin birinci edisyonu ile ilgili videoları izlediyseniz sporcuların neler çektiğini gördünüz. Ultra mesafe yarışları sanılanın aksine kondüsyonun en önemli olduğu bir maceradır. Çünkü kondüsyonunuz dibe vurduğunda mental olarak ta sıfır noktasına geliyorsunuz. Bu kırılma noktalarında ise bir km bile pedallamak içinizden gelmiyor. Her şey size batmaya başlıyor. En azından ortalama bir kondüsyon kazanımı ile girmeye çalışın. Limitlerinizi zorlamayın, sonrasını düşünün. Kendinizle yarışın ama mokunu da çıkarmayın... :D

son bölüm...

Gece sürüşü için bundan aldım: (link)

Ön far ,arka lamba, fren sistemi, fren pabucu ve lastikler gibi güvenlik harcamalarında kaliteli ürünler seçmekte fayda var.

Ön far ,arka lamba, fren sistemi, fren pabucu ve lastikler gibi güvenlik harcamalarında kaliteli ürünler seçmekte fayda var.
Bayındır'da bana çarpan motorluyu hatırlıyorsunuz sayın @hamlet2006 ?. Emniyet şeridindeydik ve ışıklarımızda yanıyordu. Bazen projektör taksanda fayda etmiyor yani ?.

Çok discoymuş yani tam benlik :) güle güle kullanın, ben de 35 lümenlik comet modeli var o bile en kısık moddayken grup sürüşünde arkadakini kör ediyor sizin aldığınız fazlasıyla yeter aklınız hiç knog’da kalmasın ..

Benim ayrıca Mümtaz Abi’ye bir sorum olacak: Takip için kullanacağımız android uygulaması gps tabanlı mı? yoksa illa internet bağlantısı istiyor mu? Uzun lafın kısası hadi ucuzundan şarjı çok giden bir android telefon aldık onun içine sim kart koymamız gerekecek mi ? @Süper Dede

life 360 diye bir uygulama. Galiba internet istiyor...ıphone desteği de var..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sayın @hamlet2006 böyle sorunca "Zeki MÜREN'de bizi görecek mi?" der gibi oldu ?.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Ön kayıt tamam, mümkünse 13 cap numarasını alabilirim, bu arada hala takım arkadaşı arayışım devam ediyor ... @Süper Dede

Yani @Cemal Ç. yattığı yerden göbeğini kaşıya kaşıya bizi takip edecek öyle mi. :ckskc: :DBiri bizi gözetliyor gibi bişey olacak.
Ne göbeği Süleyman bey. Dört saat sonra kalkıp Paris'e işe gideceğim. Hadi iyi geceler size ?.

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
(link)

Konumunuzu saptamak içn cep telefonunuzun GPS sensörünü kullanacak ama sensörün okuduğu veriyi sizden almak ve harita üzerine işlemek için telefonunuzun internete bağlı kalması gerekecek.

GPS sensörlerini kullanması iyi bir şey ama kullanıcılar bağlantı sorunu yaşadıklarından şikâyet etmişler yorumlarda sıklıkla. Bence yarıştan önce bu durum test edilmeli mutlaka.

Adamın kralı geliyor.:harika:Çok sevindim.
Süleyman Hocam çok teşekkürler asıl sizlerle tanışmak en güzeli olacak ...

(link)

Konumunuzu saptamak içn cep telefonunuzun GPS sensörünü kullanacak ama sensörün okuduğu veriyi sizden almak ve harita üzerine işlemek için telefonunuzun internete bağlı kalması gerekecek.

GPS sensörlerini kullanması iyi bir şey ama kullanıcılar bağlantı sorunu yaşadıklarından şikâyet etmişler yorumlarda sıklıkla. Bence yarıştan önce bu durum test edilmeli mutlaka.

Sevgili @bisikletgundemi siz de isviçre çakısı gibisiniz her derde deva ?

Geri