Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.373
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@hamlet2006 Çok ince mi gördün Süleyman hocam. Yoksa kasa aynı markalar mı farklı demek istedin.
Bu söz benim düşünce yapısında olanlara geliyor sanırım. Genelde düştüğüm yerde kalırım derim de ?.Kendinizle yarışın ama mokunu da çıkarmayın...![]()
Sadece çok hırslı olanları uyarma amaçlı...Bu söz benim düşünce yapısında olanlara geliyor sanırım. Genelde düştüğüm yerde kalırım derim de ?.
Bayındır'da bana çarpan motorluyu hatırlıyorsunuz sayın @hamlet2006 ?. Emniyet şeridindeydik ve ışıklarımızda yanıyordu. Bazen projektör taksanda fayda etmiyor yani ?.Gece sürüşü için bundan aldım: (link)
Ön far ,arka lamba, fren sistemi, fren pabucu ve lastikler gibi güvenlik harcamalarında kaliteli ürünler seçmekte fayda var.
Çok discoymuş yani tam benlikGece sürüşü için bundan aldım: (link)
Ön far ,arka lamba, fren sistemi, fren pabucu ve lastikler gibi güvenlik harcamalarında kaliteli ürünler seçmekte fayda var.
Süper abi eski konuşmalardan android diye kalmış aklımda ...life 360 diye bir uygulama. Galiba internet istiyor...ıphone desteği de var..
Telefonuna life 360 kurulu herkes izleyebilecek..
Ne göbeği Süleyman bey. Dört saat sonra kalkıp Paris'e işe gideceğim. Hadi iyi geceler size ?.Yani @Cemal Ç. yattığı yerden göbeğini kaşıya kaşıya bizi takip edecek öyle mi.![]()
Biri bizi gözetliyor gibi bişey olacak.
Süleyman Hocam çok teşekkürler asıl sizlerle tanışmak en güzeli olacak ...Adamın kralı geliyor.Çok sevindim.
(link)
Konumunuzu saptamak içn cep telefonunuzun GPS sensörünü kullanacak ama sensörün okuduğu veriyi sizden almak ve harita üzerine işlemek için telefonunuzun internete bağlı kalması gerekecek.
GPS sensörlerini kullanması iyi bir şey ama kullanıcılar bağlantı sorunu yaşadıklarından şikâyet etmişler yorumlarda sıklıkla. Bence yarıştan önce bu durum test edilmeli mutlaka.