Scudo Sports

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

İlk ön kaydimiz yapıldı
Ersin Ersoy
(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Evet, 14gune kadar bu fiyat. Bu arada fiyat 17.5 Eur arti(VAT) ye indi. Fiyat konusu onemli Turkiye kur farki vs den bahsettim. Normalde 50kisi ve ustu olan gruplara verdigi fiyata indi.

@hakancaner Güzel, adam yapacağını yapmış. VAT nedir bilemedim, cahilliğime verin... :Dyani adam başı maliyet ne olacak bu günkü kurla...

Sevgili arkadaşlar ; Google haritalar üzerinden konum atarak 8 saat boyunca izleme seçeneği uygulandığında aynı anda kaç kişi izlenebiliyor, bu konuda bilgisi olan varsa bir şeyler yapabiliriz yarış içinde. Yani sürekli ultra mesafe yarışımızı yapabilmenin yollarını araştırıyorum, farkındasınız herhalde... :D Takip işini çözersek bu iş olur, hadi biraz hareketlenin bakalım...:):harika:
8 saat izleme ve canlı konum takibi whatsapp ta daha iyi bir uygulama olarak gözüküyor.
Aslında mesafe rekabeti ise Strava üzerinden olmaz mı ?

Sevgili arkadaşlar : gps tracker uygulamasıyla ilgili fiyat teklifini aldık. Otuz kişi için tüm yarış boyunca kişi başı 17.5 euro+%18 kdv, bu da kişi başı sadece tracker uygulaması için (bu günkü kurla 8,5 liradan) 175 lira yapıyor. Diğer masraflarla beraber yarışa katılım ücreti kişi başı 350.- lira net...Ön kayıt yaptıran arkadaşlara ıban numarası gönderilecek ve sitede açıklanan son kayıt tarihine kadar kesin kayıtların yapılması gerekecek. Ücret iadesi yapılmayacaktır.
Yarışa katılım sayısı 30 (otuz) kişiyle sınırlıdır.

Sevgili arkadaşlar : gps tracker uygulamasıyla ilgili fiyat teklifini aldık. Otuz kişi için tüm yarış boyunca kişi başı 17.5 euro+%18 kdv, bu da kişi başı sadece tracker uygulaması için (bu günkü kurla 8,5 liradan) 175 lira yapıyor. Diğer masraflarla beraber yarışa katılım ücreti kişi başı 350.- lira net...Ön kayıt yaptıran arkadaşlara ıban numarası gönderilecek ve sitede açıklanan son kayıt tarihine kadar kesin kayıtların yapılması gerekecek. Ücret iadesi yapılmayacaktır.
Yarışa katılım sayısı 30 (otuz) kişiyle sınırlıdır.
Yanlış anlamadıysam 175 tl si katılımcıların konumlarını whatsapp daki gibi anlık görebilmek için mi sadece.

Pandemik süreç devam edecek gibi görünüyor.
Yaz aylarında aşılama ile virüse karşı daha dirençli olacağız. Bu açıdan bakıldığında geçen yıla göre katılımcıların daha istekli olacağını umuyorum. Kayıt yaptırmak kişileri motive edip hazırlık sürecini ateşleyecektir.
Bu maceraya katılacaklar bir an önce kayıt yaptırıp yaza kadar form tutmalı..
Herkese beklentilerini karşılayıp memnun olacağı günler dilerim...

Gpsgsm takip sistemi çok eski bir teknoloji ve genellikle akıllı telefonların olmadığı/koyulamadığı yerlerde veya internet faturasından tasarruf etmek için kullanılıyor. Gps den aldığı koordinat bilgisini önceden ayarlanan belirli aralıklarla sms veya gprs üzerinden alıcıya göndermekten ibaret görevi.
Teknolojinin altyapı ve mantığına hakimim ama güncel uygulamalardan bihaberim. Profosyonel yarışlarda dış müdahaleyi kısıtlamak için bu tarz cihazlar düşünülebilir. Ancak yapılması planlalnan yarış ve katılımcıların bütçesi malum. Her kullanıcının elinde akıllı telefon (gsm+gps+internet) varken doğru uygulama ile sorunun ekonomik yoldan çözülebileceğini düşünüyorum. Sorun batarya ise harici tracker cihazı taşımakla harici powerbank taşımak aynı şey hatta totalde daha hafif olacağını (zaten taşıyorlar bi şekilde) düşünüyorum.
Filo, ekip takip gibi uygulamalarla çözülebilir diye düşünüyorum.

@karanbatu sizinle aynı fikirdeyim, ancak ücretsiz uygulamalarda bazı sorunlar yaşadık. Örneğin life 360 diye bir uygulamada on beş yirmi kişiyi aşınca donma problemleri yaşadık, ve hatta tamamen kilitlenip işlevsiz oldu. Dolayısıyla daha profesyonel bir yaklaşımla organizasyonu göturebiliriz diye düşünüyorum. Diğer taraftan WhatsApp ta konum izleme özelliği var, sekiz saat boyunca kişiyi takip edebiliyorsunuz ama grup takibi yapabilir miyiz bilmiyorum. Bu konuda denek sayısını belirleyip bir test yapabilir ve olumlu geri dönüş alırsak GPS parasından da kurtulmuş oluruz.

Sevgili arkadaşlar : Özelden sorulan bazı soruları cevaplayıp topu size atıyorum.
Kayıt parası daha ucuz olmaz mı...;
Olur. Whatsapp tan sekiz saatlik konum paylaşırız, herkes izleyebilir, ufak tefek aksilikleri de görmezden geliriz olur biter.
Ama, katılım madalyası, t'shirt, ilk üçe kupa ve hediye tarzında bir şeyler, takip aracının yakıt maliyeti, kullanan kişilerin yeme içme, konaklama maliyetleri, vb...gibi olmazsa olmazlarımız var. O zaman hepi topu maksimum 180-200 liraya bu işi yaparız. Düşünceleriniz nedir..

Geri