Aslında mesafe rekabeti ise Strava üzerinden olmaz mı ?Sevgili arkadaşlar ; Google haritalar üzerinden konum atarak 8 saat boyunca izleme seçeneği uygulandığında aynı anda kaç kişi izlenebiliyor, bu konuda bilgisi olan varsa bir şeyler yapabiliriz yarış içinde. Yani sürekli ultra mesafe yarışımızı yapabilmenin yollarını araştırıyorum, farkındasınız herhalde...Takip işini çözersek bu iş olur, hadi biraz hareketlenin bakalım...
8 saat izleme ve canlı konum takibi whatsapp ta daha iyi bir uygulama olarak gözüküyor.
Galiba vergi Mümtaz abi.@hakancaner Güzel, adam yapacağını yapmış. VAT nedir bilemedim, cahilliğime verin...yani adam başı maliyet ne olacak bu günkü kurla...
Tesekkurler@hakancaner Güzel, adam yapacağını yapmış. VAT nedir bilemedim, cahilliğime verin...yani adam başı maliyet ne olacak bu günkü kurla...
Yanlış anlamadıysam 175 tl si katılımcıların konumlarını whatsapp daki gibi anlık görebilmek için mi sadece.Sevgili arkadaşlar : gps tracker uygulamasıyla ilgili fiyat teklifini aldık. Otuz kişi için tüm yarış boyunca kişi başı 17.5 euro+%18 kdv, bu da kişi başı sadece tracker uygulaması için (bu günkü kurla 8,5 liradan) 175 lira yapıyor. Diğer masraflarla beraber yarışa katılım ücreti kişi başı 350.- lira net...Ön kayıt yaptıran arkadaşlara ıban numarası gönderilecek ve sitede açıklanan son kayıt tarihine kadar kesin kayıtların yapılması gerekecek. Ücret iadesi yapılmayacaktır.
Yarışa katılım sayısı 30 (otuz) kişiyle sınırlıdır.
Bu forum bana ilham kaynağı@fatikngage hem bizim görebilmemiz hem de yakınlarının izleyebilmesi için...