Scudo Sports

Turkcell Granfondo İzmir 05 Eylül 2021

Arkadaşlar merhaba,

Konu hakkında birkaç sorum olacak, cevap verebilecek olana şimdiden çok teşekkür ederim, sorularımı da çok cahilce bulacak olursanız şimdiden afola :)

1- Bu yarışlarda katılımcı sayı sınırlaması var mı? Parayı veren herkes katılabiliyor mu?
2- Elit Erkek, Master Erkek ve Genel Klasman; şimdi ben 39 yaşında birkaç yıldır amatör olarak yol bisikleti süren bir kişiyim. Benim kategori Genel Klasman anladığım kadarıyla, fakat diğer iki klasmanı açıklayabilir misiniz, bu UCI'a kayıt olup türkiye yarışlarını vs katılmış olanlar yarışamaz diyor o sebeple.
3- Bir de benim durumumda siz olsanız ilk yarışınızda hangi parkuru tercih edersiniz kısa? uzun? ve neden? :)))

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Burak B.
Scudo
Merhaba arkadaşlar,
"Turkcell Granfondo İzmir" 05 Eylül 2021 tarihinde düzenleniyor, aynı tarih ve güzergahta "9 Eylül İzmir Yarı Maratonu" da düzenlenecek. Benim gibi her ikisine de katılmak isteyen bir çok sporcu vardır eminim. (maraton izmir web sayfasından bakabilirsiniz)
Ekran Resmi 2021-07-21 01.26.24.png
Yarı Maratonu düzenleyen İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ'ne konuyla ilgili tarih değişecek mi diye sorduğumda; "Değişmeyecek" cevabını aldım. Aynı şekilde Turkcell Granfondo'ya da mail attım ve Cevap bekliyorum şu an.

Her iki etkinliğe de katılmak isteyen ya da konuyla ilgili fikiri olan kimse var mıdır?

Arkadaşlar merhaba,

Konu hakkında birkaç sorum olacak, cevap verebilecek olana şimdiden çok teşekkür ederim, sorularımı da çok cahilce bulacak olursanız şimdiden afola :)

1- Bu yarışlarda katılımcı sayı sınırlaması var mı? Parayı veren herkes katılabiliyor mu?
2- Elit Erkek, Master Erkek ve Genel Klasman; şimdi ben 39 yaşında birkaç yıldır amatör olarak yol bisikleti süren bir kişiyim. Benim kategori Genel Klasman anladığım kadarıyla, fakat diğer iki klasmanı açıklayabilir misiniz, bu UCI'a kayıt olup türkiye yarışlarını vs katılmış olanlar yarışamaz diyor o sebeple.
3- Bir de benim durumumda siz olsanız ilk yarışınızda hangi parkuru tercih edersiniz kısa? uzun? ve neden? :)))
Sizin kategoriniz master erkek 40-44 aynı benim gibi, ki ben yarış zamanı 40 olmasam da ucı kuralları gereği yıla göre yaş ayarlanıyormuş. Katılımcı sınırı 1000 kişi. Ben uzun parkuru seçtim madem katılacağım keyfi uzun sürsün. Elit ve master kategorileri yaşlara göre yapılıyor bildiğim kadarı ile.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kahiye
1627570734022.png

kurtcebe tüm forum üyelerine selamlarını iletmemi istedi ,uludağ 4 temmuz yarışı ,arkada mavi formalı (alpecin fenix) kurtcebe,,29 km eğim ,2 km 700 metre düz yol ile sonlanan çetin uludağ yarışında ,yarışın son 5 km "sinde kurtcebe ,kramp yiyerek yarışı terk ettiğini bana iletti,kendi yaş grubunda (60-64 ) de toplam 8 kişi varmış,30 dereceden 1500 metrede 2 dereceye düşen ısı nedeni ile sporculardan kramp yiyenler olmuş ,kurtcebe uludağ ile işinin bitmediğini bana iletti ,izmir kısa etabın ona göre olmadığını ,(kendisi daha çok eğimli etapları sever )ama kürsü gören dostlarının listede olduğunu onlar ile hasret gidermek istediğini belirtti,,,

Turkcell Granfondo İzmir umarım ki benim ilk yarışım olacak.Yayınladıkları tırmanış grafiğini pek anlayamamıştım eğim olarak max kaç derece çıkacağızo_O ve uzun tırmanışlar yer alacak mı?İzmir de yaşayan ya da parkuru deneyen birileri detaylı açıklayabilir mi?Herkes aydınlanmış olur.Bu arada aramızda benim gibi genç erkek kategorisinden yarışa girecek var mı?Şimdiden katılımcıların hepsine ve forumdakilere başarılar diliyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: ANILCAB09
Turkcell Granfondo İzmir umarım ki benim ilk yarışım olacak.Yayınladıkları tırmanış grafiğini pek anlayamamıştım eğim olarak max kaç derece çıkacağızo_O ve uzun tırmanışlar yer alacak mı?İzmir de yaşayan ya da parkuru deneyen birileri detaylı açıklayabilir mi?Herkes aydınlanmış olur.Bu arada aramızda benim gibi genç erkek kategorisinden yarışa girecek var mı?Şimdiden katılımcıların hepsine ve forumdakilere başarılar diliyorum.:)

KISA.jpgUZUN.jpg

Kısa parkurda 30 km'de maksimum 100 metre tırmanış var.
uzun parkurda 60 km'de 250 metre maksimum tırmanış var.

İzmirli arkadaşlar yorum yapsın en sert eğimler Kocadere tırmanışımı, zeytinliköy tırmanışımı, çeşmealtı, hastane yokuşumu.
Bursa'dan 1 minibüs yapıp geleceğiz bir aksilik olmazsa :)

Strava kaydı çıkaran var mı?

Merhaba arkadaşlar,
"Turkcell Granfondo İzmir" 05 Eylül 2021 tarihinde düzenleniyor, aynı tarih ve güzergahta "9 Eylül İzmir Yarı Maratonu" da düzenlenecek. Benim gibi her ikisine de katılmak isteyen bir çok sporcu vardır eminim. (maraton izmir web sayfasından bakabilirsiniz)
269868 dosyayı görüntüle
Yarı Maratonu düzenleyen İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ'ne konuyla ilgili tarih değişecek mi diye sorduğumda; "Değişmeyecek" cevabını aldım. Aynı şekilde Turkcell Granfondo'ya da mail attım ve Cevap bekliyorum şu an.

Her iki etkinliğe de katılmak isteyen ya da konuyla ilgili fikiri olan kimse var mıdır?

Bende aynı durumdayım, Maraton İzmir her sene aynı zamanlarda koşulur o nedenle değiştirmezler tahminim ama Granfondo ekibi bunu bildiği halde aynı parkurda aynı saatte nasıl bir organizasyon yapacaklar onuda anlamış değilim. Umarım bir açıklama gelir.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bende aynı durumdayım, Maraton İzmir her sene aynı zamanlarda koşulur o nedenle değiştirmezler tahminim ama Granfondo ekibi bunu bildiği halde aynı parkurda aynı saatte nasıl bir organizasyon yapacaklar onuda anlamış değilim. Umarım bir açıklama gelir.

Enteresan bir vaziyetteyiz. Yolu ikiye bölüp matatoncular şöyle , bisikletliler böyle diye ayıracaklar mı acep ? Kısaya kayıt yaptırdık bekliyoruz.

Asla Durma youtube kanalında Fatih abi sağolsun parkuru test etmiş belli başlı yokuşlar var ama en sert tırmanış uzun parkurda 78. km kısa parkurda ise dönüş yaptıktan sonra bir yerde karşımıza çıkıyor, tırmanış kısa olsa da eğim %17-18'i görüyor bir noktada biraz yorulacağız belli ama kısa sürdüğü için hemen toparlanırız gibi onun dışında kısa parkurun ilk istasyonuna kadar full düzlük.Bu yarış yer yer sprinterlere de tırmanışçılara da hitap ediyor gibi gözüküyor.

Asla Durma youtube kanalında Fatih abi sağolsun parkuru test etmiş belli başlı yokuşlar var ama en sert tırmanış uzun parkurda 78. km kısa parkurda ise dönüş yaptıktan sonra bir yerde karşımıza çıkıyor, tırmanış kısa olsa da eğim %17-18'i görüyor bir noktada biraz yorulacağız belli ama kısa sürdüğü için hemen toparlanırız gibi onun dışında kısa parkurun ilk istasyonuna kadar full düzlük.Bu yarış yer yer sprinterlere de tırmanışçılara da hitap ediyor gibi gözüküyor.

Evet kısa parkur daha düzlük , iyi sprinterların şansı daha fazla bence .. Çok yükselti olmaması , tırmanışçılar için dezavantaj.. Yokuş dediğimiz parkur Bodrum Granfondo 'da bol bol vardı :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Evet arkadaşlar , benim gibi dışarıdan gelen katılımcılar nerede kalıyorlar ? Ben Konak 'ta otel buldum alana epey yakın ... Paris Prestige Oda/kahvaltı , otelz.com sitesinden epey uyguna geldi..

Bulunduğu lokasyon:

izmir_konak.png

İnstagram sayfasında ramada otel ile anlaşmışlar bizde oradan yer bulduk,10 km ama yarış öncesi ısınma olur başlangıç yerine gidene kadar dedik.

Bende kayıt oldum ancak öncesinde lanet yüzyüze aöf sınavı belirdi. 4 eylülde sınav 5 eylülde yarışmı olur dedim. Sanırım katılamayacağım. Çünkü stresten yarışma zevkim kaybolacak... şu maratonda çabası tabi...

Evet arkadaşlar , benim gibi dışarıdan gelen katılımcılar nerede kalıyorlar ? Ben Konak 'ta otel buldum alana epey yakın ... Paris Prestige Oda/kahvaltı , otelz.com sitesinden epey uyguna geldi..

Bulunduğu lokasyon:

272239 dosyayı görüntüle
Bende çok yakınında olan Double tree Hilton da kalacağım. Fuarın diğer tarafında size bakarak. Cumartesi organizasyon olursa, forum olarak bir araya gelebiliriz.

Son düzenleme:
Geri