Scudo Sports

Turkcell Granfondo İzmir 05 Eylül 2021

Arkadaşlar yarışa kaydolduk ama sağlık raporu ya da lisansimiz yok. Herhangi bir şey de belirtmemisler. Sıkıntı olmaz değil mi, bilgisi olan var mı?
Sağlık raporu gerekli diye biliyorum ben , yanlışsam düzeltin. Kayıt olurken , lisanslı veya standart seçiyorduk , lisanslılarda lisans (sağlık raporu entegre olduğundan) soruluyor, standartlarda da o zaman sağlık raporu istenebilir büyük ihtimal.

Scudo
Sağlık raporu gerekli diye biliyorum ben , yanlışsam düzeltin. Kayıt olurken , lisanslı veya standart seçiyorduk , lisanslılarda lisans (sağlık raporu entegre olduğundan) soruluyor, standartlarda da o zaman sağlık raporu istenebilir büyük ihtimal.
Screenshot_20210831-223136.png

Burada sağlık raporuna ilişkin hiçbir şey denmemis. Instagram sayfalarina mesaj attım şimdi.

Edit: Instagram üzerinden cevap verdiler.

Soru: "İyi günler. Yarışa eşimle beraber kaydolduk. Kurallarda da goremedigim için sormak istedim. Herhangi bir lisansimiz ya da sağlık raporumuz yok. Problem olmayacak değil mi?"

Cevap: "Merhabalar, herhangi bir sorun olmayacaktır. Bekleriz"

Son düzenleme:
Katılım için bugün son gün. Aynı gün düzenlenen 9 Eylül yarı maratonuna kaydolmuştum ama bir yandan da buna mı katılsam diye heyecan basmıyor değil. Bayadır da ciddi bisiklet antrenmanım yok :kötü:

Katılım için bugün son gün. Aynı gün düzenlenen 9 Eylül yarı maratonuna kaydolmuştum ama bir yandan da buna mı katılsam diye heyecan basmıyor değil. Bayadır da ciddi bisiklet antrenmanım yok :kötü:

vallahi hocam bizimde yok, hatta eşim umarım parkuru tamamlayabilir temennisiyle katılacağız :D

Basri hocam , Antalya 'dan katılan iki olduk (belki fazlası vardır) , oteller yakın epey . Yarıştan önce zaman olursa bir kahve içeriz ,yarışta Antalya'yı temsilen gidiyoruz bir yerde ;)

Bu arada Paris Prestige Hotel de f/p yorumlarda yüksek olduğundan tercih ettim. 210₺ oda/kahvaltı

otellerin lokasyonları:
272913 dosyayı görüntüle

Bende Marina otelden rezerve yaptırdım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
272983 dosyayı görüntüle

kurtcebeden tüm forum ahalisine selamlar var, izmir kısa etapta yarışacağını bana iletti ,yukarda 24 saat bisiklet organizasyonundan bir kare ,istanbulda yapıldı ,kurtcebe milli takımın eski sürücülerine destek için orda idi,,istanbul bisiklet federasyon başkanı ali rıza emre ve eski antrenör ve milli bisikletçi ahmet hidayet akyürek "e,yanında milli takıma yeni seçilen kübra pınarak ile kendisi italya yolcusu, izmir kısa etap benzeri idmanda kurtcebe durmadan 58.5 km "yi 1 saat 40 dakikada alarak beni gene şaşırttı,ortalaması 35.1 bu yaşta [ 64 yaşında ] bence iyi bir derece, kısa etap izmirde 57 km "de sıkıntı yaşayacağını zannetmem,tüm genç dostlara selamları var ,kendi yaş grubunda şu anda 12 kişi olduğunu bana iletti.
kudret the kudo kurtcebe amasız, fakatsız, lakinsiz, binaenaleyhsiz bu forumun yetiştirdiği ve bu forumdan çıkan megastarlardandır. Sakına yanlış anlaşılmasın işin içine müziğini kast ederek söylemiyorum, müziğinden hiç hoşlanmam. seksenli yıllarda kızları kandırmak; gel kız arkadaşım ol şu yaralarıma merhem ol dolayımlı psikodelic, bunalım içeren kudomusikisinden hep kıl olmuşumdur, ölü ozanlar şeysi namlı ve dabbarupdubara nakaratlı şarkısını hariç tutarsak. Kudo megastarlığı pedalının kuvveti ile almıştır, bırak forumu türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde kendi yaş grubunda tek ve liderdir. hepimize bu açıdan örnektir.

Eski yazılanları okudum şimdide bence 25 ortalama kötü değil bende eğime bağlı 24-28 aralığında ortalamalar alıyorum zaman limitinden hesap edecek olursak yarışı en az saatte 19 gibi bir ortalama ile bitirmemiz gerekiyor.Elimizden geleni yapalım ama daha çok keyif almasına bakalım bence sadece pelotonda yer alacak olmak bile güzel bir şey :krsn:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Eski yazılanları okudum şimdide bence 25 ortalama kötü değil bende eğime bağlı 24-28 aralığında ortalamalar alıyorum zaman limitinden hesap edecek olursak yarışı en az saatte 19 gibi bir ortalama ile bitirmemiz gerekiyor.Elimizden geleni yapalım ama daha çok keyif almasına bakalım bence sadece pelotonda yer alacak olmak bile güzel bir şey :krsn:
Her işin başı disiplinli çalışmak.. Elbette Türkiyedeki imkanlarla kıyaslamak pek doğru olmaz ama senin yaşıtların bak yurtdışında ne ortalamalar yapıyor.. 162 km 2200m toplam tırmanış...

Screenshot 2021-09-01 at 22-02-03 Bergen-Voss eller Norheimsund-Voss 2021 UltimateLIVE.png

273050 dosyayı görüntüle

Burada sağlık raporuna ilişkin hiçbir şey denmemis. Instagram sayfalarina mesaj attım şimdi.

Edit: Instagram üzerinden cevap verdiler.

Soru: "İyi günler. Yarışa eşimle beraber kaydolduk. Kurallarda da goremedigim için sormak istedim. Herhangi bir lisansimiz ya da sağlık raporumuz yok. Problem olmayacak değil mi?"

Cevap: "Merhabalar, herhangi bir sorun olmayacaktır. Bekleriz"
Teşekkürler bilgi için.. Bu durumda riski almamak için kayıt esnasında bir form imzalatabilirler 'tüm sağlık ile ilgili sorumluluk bana aittir' gibi..

O zaman şöyle birşey yapalım mı ? Bir whatsapp grubu kuralım (hatta ben kurayım) , bu gruba katılmak isteyen arkadaşlar özel mesajdan telefon numaralarını yazarlarsa dahil ederim. Cumartesi günü buluşabilir , Pazar günü de alanda bir arada başlayabiliriz.

EDIT. Şu anda üç kişi olduk grupta..

Son düzenleme:
Sağlık raporu aslında organizatörlerin bir miktar kendilerini garantiye çabasından başka bir şey değildi. Turkcell Granfondo'yu bu hatadan vazgeçtiği için tebrik ederim.

granfondoya katılacak arkadaşlarıa şimdiden başarılar, sağlıklı yarışlar olsun. izmir hakkında herhangi bir yardım soru olursa da elden geldiğince yardımcı oluruz izmirli forumdaşlar olarak. İrtibata geçmekten çekinmeyin lütfen.

Domestik olarak bende kısaya kaydımı yaptırdım. Rüzgar ne kadar çok olursa benim o kadar işime gelir ama 17 km/s falan değil 12 km/s civarı esecek.

@PuncherZ Ziya seni bulmam lazım, tutunabildiğim kadar hızlı trenlere tutunmaya çalışacağım ☺️

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ziya Bey pek tutunabilinecek trenlerden değil bildiğim kadarıyla. Eskişehir-Ankara hızlı tren.

Valla kamyon arkasında 70 km/h civarına kadar tutunabiliyorum, üstüne ayna yetmiyor. Çabalarsam PuncherZ hızlı trende biraz olurum var sanki. O hengamede göreceğiz bakam hanyayı konyayı 😁

Beklenen gün geldii çattı pedalşörler :D Son 1 hafta kala konu hareketlenir diye bekliyordum.. Granfondo yarışma için tırmanış odaklı antremanları artırdım, 1 ay boyunca haftada 4gün 340-370metre tırmanış derken 3 kilo vermiş bulunmaktayım. 2 ayda 1 granfondo yapılsa iyice fit olurum :D Granfondo sonrası antremanlar azalıcak gibime geliyor. Elit erkek grubunda 240 pedalşör var, inşallah güzel bir kaçış grubu ile parkurumuzu tamamlarız :) Gögüs kamerasi ile kesitler halinde çekim yapıcagım, hız-eğim-nabız-kadans bilgileri ile entegre olucak. Çipler nereye takılacak? ön maşayamı?
Windy TV

--> (link)

Anlaşılan gidişte destek, dönüşte acı olacak :)

Son 3 gundur sabah antremanlarda rüzgar manyağı oldum, bıktırdı açıkcası :D

Geri