Scudo Sports

Turkcell Granfondo İzmir 05 Eylül 2021

Bende çok yakınında plan Double tree Hilton sa kalacağım. Fuarın diğer tarafında size bakarak. Cumartesi organizasyon olursa, forum olarak bir araya gelebiliriz.

Cumartesi bu sayfayı takipte kalalım, fuarın da belirli bir noktasında bir araya gelelim. Hatıra fotosudur , belki bir kahvedir , bahanesi olur bu da.

Scudo
Vallahi sonuncu olmayacağımı bilsem gaza geldim gidesim var :)
Velev ki sonuncu oldun. Yine de yarışma keyfini yaşamış olacaksın.
25 ortalama ile pelotonun yarıya yakınını geçersin zaten.

Sabah aynı konuyu konuştuk sürüşte. 25 ile sonuncu olmam herhalde :)
Şaka bi yana en büyük kaygım denk bi grup yakalayamamak olacak.

2019 Granfondo Çeşme Kısa Parkurda 25 ortalama ile yaklaşık 800 kişide 470. olmuştum.
Etap profili farkını saymazsak üç aşağı beş yukarı sonuç bu olur.

Şaka bi yana en büyük kaygım denk bi grup yakalayamamak olacak.

25km ortalama kötü değil , yarıya yakını geçersiniz diye tahmin ediyorum ama asıl olan @hamlet2006 'nın bahsettiği gibi ; orada olmak , organizasyona katılmak önemli ...

25km ortalama kötü değil , yarıya yakını geçersiniz diye tahmin ediyorum ama asıl olan @hamlet2006 'nın bahsettiği gibi ; orada olmak , organizasyona katılmak önemli ...
Oradayız inşallah. Sonuncu da olmayacaksak, güzel bi grup yakalarsak 25’in üstüne de çıkarız :) cumartesi oralarda olacağım. Görüşürüz arkadaşlar.

1972 doğumluyum. 49 yaşındayım. Benim yaş kategorimde pek katılımcı yoksa ben de kayıt olayım ilk üçe girerim her türlü 😊
Misal üçüncü oldum diyelim soracaklar, kaç kişi vardı, yanıt: 3 kişi 😊

Merhaba,

İzmir li bisikletçilerden yarışa katılacak olanlar kısa parkur videosu çekip paylaşabilirlerse seviniriz. İzmir dışından gelecek katılımcılar için grafiklerin yanında çok faydalı olacaktır. Antalya'dan katılacağız, Konak a yakın Marina Hotel de yer ayırttık, yorumları ve fiyatı makul en iyi yerlerden biriydi.

Herkese bol şans şimdiden...

Arkadaşlar uygun otel bilgisi paylaşırsanız bizde rez yapalim

Arkadaşlar bu yarışta 25 km ortalama hızla sonuncu olunur mu, ona göre katılacağım :D
25 km ortalama yaşınıza göre iyi olmasa da arkadaşlarımızın dediği gibi yarısını elersiniz :)
Önemli olan kazasız, sorunsuz güzel bir katılım sağlamak, madalyayı takmak.
Bol şans

Parkuru inceledim aşağıda zaman limitlerini eğimleri falan çıkardım. İlk etapta keşke zaman limiti artırılsa, 24 km/saat ortalamayı tutturmak bazı katılımcılar için gereksiz zor olabilir. Diğer kesimlerdeki gerekli ortalama hız düşük zaten.

Ben ve eşim şimdi kayıt yaptık, Ankara'dan katılacağız. Otel tavsiyesi varsa alabilirim. Aklımda sabah 6 da falan kim kahvaltı çıkaracak bu soru var şuan :)

1630236166432.png

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
hocam ibis hotel var yarış başlangıç noktasına 3 km falan uzakta(479 TL kahvaltı hariç) ya da Hilton(530 TL kahvaltı hariç) o da 1.5 km uzakta daha uygun seçenekler var ama biraz ara sokak ve pek temiz olmadığına dair yorumlar var.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Parkuru inceledim aşağıda zaman limitlerini eğimleri falan çıkardım. İlk etapta keşke zaman limiti artırılsa, 24 km/saat ortalamayı tutturmak bazı katılımcılar için gereksiz zor olabilir. Diğer kesimlerdeki gerekli ortalama hız düşük zaten.

Ben ve eşim şimdi kayıt yaptık, Ankara'dan katılacağız. Otel tavsiyesi varsa alabilirim. Aklımda sabah 6 da falan kim kahvaltı çıkaracak bu soru var şuan :)

272908 dosyayı görüntüle
Merhaba,

Yukarıda yazdığım gibi biz de internet araştırması ile Konak a yakın Marina oteli bulduk. Yorumları en iyi otel gibi duruyor. Bundan sonrası şans :) Yine de kendi çarşaf, havlu temizlik malzemesi, pratik yemek donanımı filan yanımızda getireceğiz. Otellerde 7'den önce kahvaltı çıkmaz. Bu sebeple alışık olduğunuz malzemeleri bir gün önceden tedarik ederek kahvaltınızı kendinizin yapması en doğrusu ve risksiz.

Düz yolda 24 km ortalamayı yarış attmosferinde hafif antrenmanlı birisi rahat tutturur. Ama normal bisiklet kullanıcısı için zordur. Granfondo belirli bir seviyeye hitap eden ciddiye alınması gereken ve uluslararası kuralları olan bir yarıştır. Bu yüzden tablo değerleri normal .

İyi şanslar

Merhaba,

Yukarıda yazdığım gibi biz de internet araştırması ile Konak a yakın Marina oteli bulduk. Yorumları en iyi otel gibi duruyor. Bundan sonrası şans :) Yine de kendi çarşaf, havlu temizlik malzemesi, pratik yemek donanımı filan yanımızda getireceğiz. Otellerde 7'den önce kahvaltı çıkmaz. Bu sebeple alışık olduğunuz malzemeleri bir gün önceden tedarik ederek kahvaltınızı kendinizin yapması en doğrusu ve risksiz.

Düz yolda 24 km ortalamayı yarış attmosferinde hafif antrenmanlı birisi rahat tutturur. Ama normal bisiklet kullanıcısı için zordur. Granfondo belirli bir seviyeye hitap eden ciddiye alınması gereken ve uluslararası kuralları olan bir yarıştır. Bu yüzden tablo değerleri normal .

İyi şanslar

Basri hocam , Antalya 'dan katılan iki olduk (belki fazlası vardır) , oteller yakın epey . Yarıştan önce zaman olursa bir kahve içeriz ,yarışta Antalya'yı temsilen gidiyoruz bir yerde ;)

Bu arada Paris Prestige Hotel de f/p yorumlarda yüksek olduğundan tercih ettim. 210₺ oda/kahvaltı

otellerin lokasyonları:
EBB84FD0-3C75-419E-B508-70768B2E7149.jpeg

@basri Bir mesajda organizasyonda Ramada ile anlaşmalı olduğunu okumuştum. Ramadyı aradım. 2 kişi için gecelik kahvaltı dahil 450 dediler. Kahvaltı 06:30 da başlıyormuş. Kahvaltıyı düşünmeye pek gerek kalmadı gibi.

safe_image.jpg

kurtcebeden tüm forum ahalisine selamlar var, izmir kısa etapta yarışacağını bana iletti ,yukarda 24 saat bisiklet organizasyonundan bir kare ,istanbulda yapıldı ,kurtcebe milli takımın eski sürücülerine destek için orda idi,,istanbul bisiklet federasyon başkanı ali rıza emre ve eski antrenör ve milli bisikletçi ahmet hidayet akyürek "e,yanında milli takıma yeni seçilen kübra pınarak ile kendisi italya yolcusu, izmir kısa etap benzeri idmanda kurtcebe durmadan 58.5 km "yi 1 saat 40 dakikada alarak beni gene şaşırttı,ortalaması 35.1 bu yaşta [ 64 yaşında ] bence iyi bir derece, kısa etap izmirde 57 km "de sıkıntı yaşayacağını zannetmem,tüm genç dostlara selamları var ,kendi yaş grubunda şu anda 12 kişi olduğunu bana iletti.

Arkadaşlar yarışa kaydolduk ama sağlık raporu ya da lisansimiz yok. Herhangi bir şey de belirtmemisler. Sıkıntı olmaz değil mi, bilgisi olan var mı?

Geri