Scudo Sports

Turkcell Granfondo İstanbul 30 Mayıs 2021

Scudo
Böyle şeylerin planlanması güzel ama virüs dolayısıyla yapılacağına ihtimal vermiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ozanzb61
Bir öğrenciden bir yarışa 179 tl para verilmesi bekleniyor hem de bugünün şartlarında. :D
Yatacak yeriniz yok, inşallah elinizde patlayan bir organizasyon olur.

Bu yarışa gravel ile katılmak ne kadar mantıklıdır? 😅

1619261772484.png1619261823602.png

kurtcebe,,,,tüm forumdaki üyelere selamlarını iletmemi istedi,dün yoros eğimde idmanda imiş ,
55-64 katagoride yarışacağını özelden bana iletti,,

Yollar zaten kapanır. Ama orada köpek çok var dikkat etmek lazım

262029 dosyayı görüntüle262030 dosyayı görüntüle

kurtcebe,,,,tüm forumdaki üyelere selamlarını iletmemi istedi,dün yoros eğimde idmanda imiş ,
55-64 katagoride yarışacağını özelden bana iletti,,

Kudret Kurtcebe abimizin ellerinden öpüyorum.
Sağlık ve uzun ömür diliyorum. Kendisini forumda tanıdıktan sonra uzun mesafe dayanıklılık kasmaya başlamıştım.

30 yaş kategorisinde bile katılsa dereceye girer diye düşünüyorum.

Türkcell granfondocu oldu hayırdır Türkcell kardeş ?
262054 dosyayı görüntüle

Tamamen duygusaldır. Türk sporu gelişsin diyedir.
Neyse gırgırı bırakalım. Ciddi olalım. Büyük paralar dönüyor bu işlerde. Zamanında yazdık. Bu konu forumda da var. Altına yazılan yorumları da forumdaki başlıktan okuyun.
Bu camiaya bu fondo düzeni müstehaktır.

(link)

Başlık ve yorumları aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

Gran fondo yarışlarının ekonomi politik eleştirisine katkı

Daha bir bisiklet bile almadım ama izmire katılmayı düşünüyorum :):)

Turkcell Granfondo İstanbul'a katılacak yarışmacıların bisiklet marka listesi aşağıda belirtilmiştir .

1. Specialized
2. Trek
3. Colnago
4. Ridley
5. Cippolini
6. De Rosa
7. Willier
9. Cannondale
10. Orbea
11 . :)
Ridley sahipleri olarak okey oynamak istesek 4. bulamıyoruz, siz ilk 5'e yazmışsınız :D
Sahtelerini saymazsak, Cippolini ve De Rosa da çok az var. Yerli markalar ile Canyon, Merida ve Giant kesinlikle daha çok olur...

Sayın @Murat B. haklısınız .. Listeyi yazarken sıralama tamamıyla tesadüftü kimseler alınmasın lütfen .
Üstadım sizin için okey avam kalır Ridley sahipleri olarak briç ya da pokere 4 . bulamıyorsunuzdur :)

Geri