Scudo Sports

Turkcell Granfondo İstanbul 12 Haziran 2022

Tavsiye edebileceginiz otel misafirhane var mi

Scudo
Arkadaslar yarışa katilmayi düşünüyorum beykoz yarış start/finish e yakin nerde konaklayabilirim. Cumadan gelip 2 gece kalacagim

turkcellgranfondoserisi.com/konaklama
organizasyonun konaklama seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Kavacık lokasyonunda otel bulabilirsiniz ancak. Bisikletle 20-30 dk arası sürer yarış alanına.

Merhabalar,
Cut Off süreleri hakkında bilgisi olan var mı kısa süre içerisinde paylaşılacaktı ancak hala bilgi yok bununla ilgili.
Geçen seneki sürelerin ve yerin aynısı olduğu söylendi bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba.

Arkadaslar yarışa katilmayi düşünüyorum beykoz yarış start/finish e yakin nerde konaklayabilirim. Cumadan gelip 2 gece kalacagim

Otel bakımından sıkıntılı bir yer, küçük bir yerleşim yeri Beykoz, Anadoluhisarı'nda öğretmen evi alternatif olabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Murat B.
Katılmayı çok isterdim açıkçası ama iş yoğunluğundan pek mümkün değil. Katılacak herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim şimdiden. Keşke bir granfondo da Ankara da olsa, en azından sabah gider yarışır bitince işlere geri dönerdik...
Yarışa gerek yok komşu, biz Beypazarı'na gidip servisle dönmüştük. Sonra aynısını Konya Kulu'ya denedik, şansa bakın o gün turistler gelmiş yer kalmamış. Gerisin geri tüm yolu sürmüştük. BGB ekibiyle iletişime geçmenizi öneririm. Facebook grubu var.
Yeni başlayan bisikletçiler oluyor. 50 kilometre sürmek kondüsyonlarını zorluyor ya da dağ bisikletiyle yetişmeye çalışıyorlar. Etkinliğin yarış temalı olması tekrarı azaltıyor bence.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Otel bakımından sıkıntılı bir yer, küçük bir yerleşim yeri Beykoz, Anadoluhisarı'nda öğretmen evi alternatif olabilir.

(link)
Hocam sabancı ogretmenevi dolmuş. Yer bulamadim maalesef.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Merhabalar,
Cut Off süreleri hakkında bilgisi olan var mı kısa süre içerisinde paylaşılacaktı ancak hala bilgi yok bununla ilgili.
Geçen seneki sürelerin ve yerin aynısı olduğu söylendi bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba.
Kısa için 2.30 uzun 4.35 cut off fotoğrafların altında her cp noktası için de detaylı süre var hocam

Dosyalar

• 6D989235-2450-4930-9B0C-00B83027A2B8.jpeg
    6D989235-2450-4930-9B0C-00B83027A2B8.jpeg
    70,6 KB · Okunma: 44
  • 8C75255C-978C-4899-8598-8A7B110AD072.jpeg
    8C75255C-978C-4899-8598-8A7B110AD072.jpeg
    60,9 KB · Okunma: 43
  • Beğen
Tepkiler: sbtnmnr
Katılmayı çok isterdim açıkçası ama iş yoğunluğundan pek mümkün değil. Katılacak herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim şimdiden. Keşke bir granfondo da Ankara da olsa, en azından sabah gider yarışır bitince işlere geri dönerdik...
Duatepe Granfondo Ağustosta tekrarlanabilir.

Pazar yağış görünüyor, umarım denk gelmez, o parkur için ciddi risk olur

Malesef durum pek iç açıcı gözükmüyor, umarım hava sistemi değişir ilerleyen günlerde. B9A9B81F-1E8E-4B18-8079-2A340859D4C3.png
Pazar yağış görünüyor, umarım denk gelmez, o parkur için ciddi risk olur

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Geçen sene katıldım bu sene büyük bir olasılık ile katılmam . (Askeriyenin inişine dikkat) en soldan içe girerek virajı alacaktım hızım 60 km civarı, en sola geçtim ve bom lastiğim patladı ne olduğunu anlayamadım, durmak için çok çaba harcadım ve zar zor durabildim şanslıydım. (Bu parkurda yağış olursa sıkıntı) Arkadan gelen birkaç kişi daha aynı yerde lastik patlattı, bir kişi karbon jantı kırdı ancak yere düşen olmadı. Lastiğimi tamir ederek yarışı bitirdim.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Pazar günü yarış saatleri için yağış ihtimali iyice kuvvetlendi. Böyle zorlu ve teknik virajları olan parkurda yarış koşturmak ciddi riskleri göze almak demek. Bir çok kişi de ilk yarışını koşacağını düşününce ortaya tahlilsiz anlar çıkabilir. Umarım organizasyon sporcu sağlığını düşünerek gerekli erteleme kararını doğru zaman da alır.

"10-11-12 Haziran tarihlerinde İstanbul'da beklenen yoğun yağış sebebi ile, Turkcell Granfondo İstanbul Organizasyonu Sporcu sağlığı ve güvenliği göz önünde bulundurularak 26 Haziran 2022 Pazar gününe ertelenmiştir."

Evet beklenen erteleme gerçekleşti. 2 Hafta sonraya ertelendi yarış.289441 dosyayı görüntüle

İyi bir karar ama o kadar gün varken Ataköy Kriteryumu ile aynı güne ertelemiş olmaları çok saçma!

Erteleme doğru, yeni tarih hatalı! Bir çok yarış ile çakışıyor!

Federasyonun da Türkiye şampiyonası var Gaziantep’te o tarihte

Sanki acele bir erteleme kararı mı olmuş?

Geri