Scudo Sports

Tur İstanbul (Kıtalar Arası Bisiklet Yarışı), 29 Mayıs Pazar günü

Kesinlikle katılıyorum hem aşırı sıcak hem de baya ileri bir tarih

Scudo
Mayıs'a göre Temmuzda İstanbul biraz daha boş ve sakin olacağından ertelendi sanırım. Yolların ve özellikle köprünün birkaç saatte olsa kapatılacak olması nedeniyle. Çok fazla tepki oluşmaması açısından. Ama tabi sıcaklık ve nem yarışacak arkadaşları olumsuz etkileyeceği kesin.

Aynı tarihte Muğla'da federasyon takviminde başka bir yarış daha vardı (Queens.) Katılımlar bölünmesin diye ertelenmiştir.Ben bile ikisi arasında kalmıştım İstanbul'da olmamama rağmen.Gerçi Queens Santini 1000tlye yakın bir para istiyordu ben her halükarda gitmezdim de.

Ben kayıt yaptıramadım ama, kayıt yaptıranlara bu erteleme sebebiyle ödedikleri ücreti geri ödeme durumu var mı? Yoksa hakkınızı arayın.

• Beğen
Tepkiler: yüksek kadans
Ben kayıt yaptıramadım ama, kayıt yaptıranlara bu erteleme sebebiyle ödedikleri ücreti geri ödeme durumu var mı? Yoksa hakkınızı arayın.
Bu konuyla ilgili mail attım ama henüz geri dönüş olmadı. İşim gereği yarışın ertelendiği tarihlerde şehir dışında olacağım. Katılamayacağım kesin gibi mağdur etmezler diye umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bende az önce İletişim kısmından konu ile ilgili bilgi talep ettim. Bakalım ne dönüş yapacaklar, yada yapacaklar mı?

Soruma ilişkin spor İstanbul'dan gelen cevabı aşağıda paylaşıyorum.

"Değerli Katılımcımız,
Kıtalar Arası Yol Bisiklet Yarışımız 24 Temmuz Pazar gününe ertelenmiştir. Etkinliğimize katılamayacaksanız ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
Ücret iadenizin yapılabilmesi için ise TC kimlik numaranız, kredi kartınızın ilk dört ve son altı hanesi ile ödeme yaptığınız tarihi iletmeniz gerekmektedir.
Bilgileriniz tarafımıza ulaştıktan sonra iade süreciniz başlatılacak olup en kısa süre içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.
Bilgilerinize sunar, sporla sağlıklı günler dileriz."

kıtalararası yol yarışı ile halk turu,iki ayrı yarış turu idi.iama sitede şuanda sitede sadece yarışın 24 temmuza alındığı bilgisi var.kıtalarası halk turu iptal mi oldu acaba.kayıt yaptıran arkadaşlar bilgi paylaşabilr mi?

kıtalararası yol yarışı ile halk turu,iki ayrı yarış turu idi.iama sitede şuanda sitede sadece yarışın 24 temmuza alındığı bilgisi var.kıtalarası halk turu iptal mi oldu acaba.kayıt yaptıran arkadaşlar bilgi paylaşabilr mi?

hayır, ikisi de 24 temmuz'da yapılacak. sadece halk turu için kayıtlar kapatıldı.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
Halk turuna katılmak ıstıyordum fakat kontenjan dolmuş. Normal olanın ise cutoff sureleri benı cok zorlayacak, zamanında bitirebilmem imkansız sanırım. 74km ortalama 32km gibi birsyedı sanırım.

32 ortalama fenaymış

Halk turuna katılmak ıstıyordum fakat kontenjan dolmuş. Normal olanın ise cutoff sureleri benı cok zorlayacak, zamanında bitirebilmem imkansız sanırım. 74km ortalama 32km gibi birsyedı sanırım.
Ben de katıldım Şuan daha 30 ortalamaları göremedim bakalım neler yapcam 😀

• Beğen
Tepkiler: nagoddogan
Ben de katıldım Şuan daha 30 ortalamaları göremedim bakalım neler yapcam 😀
insallah kazasız belasız bitrirsiniz hocam, madalya resımlerını paylasmayı unutmayın :harika:

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Benim merak ettiğim hız ortalamasından çok sıcaklık ortalaması açıkçası.

Kavuracaklar insanları...

O yol 32 km ortalama için müsait. Barbaros yokuşu ve köprü çıkışı Altunizade tırmanışı biraz zorlar. Gerisi düz yol.

• Beğen
Tepkiler: nagoddogan
Yarışa ankaradan gidecek olan var mı? Bisikletim ile gitmeyi düşünüyorum.

Bekliyoruz bakalım son haftalar umarım kazasız bı yarış olur köprüden geçmek için ve değişiklik olsun diye katıldım.

Vali köprü geçişi için izin vermemiş. Büyük ihtimalle rota değişecek.

Katılımcıların kayıt ücretini hesaplayınca, ödüller bölümünüde güncelleselermiş eyiymiş.

Diğer ticari organizasyona,

Jet Hızında Tazılar yarışlarına hazırlanacağım.

Vali köprü geçişi için izin vermemiş. Büyük ihtimalle rota değişecek.

Köprü geçişi iptal olduysa rota baya değişir, o zaman hiç Avrupa kıtasını katmazlar. Bu haber doğruysa üzdün şimdi bizi.

Screenshot_20220716-204033.jpg
Rota bu şekilde revize edilebilir. 2 tur şeklinde.

Pazartesi günü duyuru bekleniyor bakalım.

Geri