Scudo Sports

Tunç Soyer'in işe bisikletle gitmesi

Scudo
@Duru Kırtasiye
Katılıyorum ilk başkanlığı değil sonuçta neden yeni binmeye başladı ki?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
@mehmetsunu

Bu fotoğrafta kask takmasından, bisiklet kullanmasından bile daha önemli bir şey var:23 Nisan kutlamasına giderken çekilmiş foto.23 Nisan kutlamalarına gitmeyenleri düşündüğümüzde bu foto daha da bir takdir edilesi.

Tunç Soyer Başkan lütfen birde ağzınızla kuş tutun belki o zaman İzmir in ve İzmirli olmanın farkını anlar değerli ilginç yorum yapan arkadaşlar.Geçen hafta İzmir Ayakkabı fuarı tanıtım yemeğinde, bisiklet yolları ve belediyenin bu konuda çok daha fazla yapıcı olmasını istedim o da beni dinledi:harika::) o iş tmm.

Dosyalar

• C91FE379-79DC-44BA-AF8D-1F25467BB8F8.jpeg
    C91FE379-79DC-44BA-AF8D-1F25467BB8F8.jpeg
    538 KB · Okunma: 86
@hgercek
Yaw hocam bu adam Seferihisar'a da başkan oldu orada sürse orada da haber olurdu ki seçim zamanı ismi konuşulduğu sıralar falan sosyal medyalarında ben 1 tane bile bisiklet veya bisikletle çekilmiş foto görememiştim bunu yazan adamın doğruyu yazdığına nasıl inanıyoruz?
atılan görüntü burada video şeklinde gösteriliyor (link)

• Beğen
Tepkiler: mustang41
@Afyon35
Yeni bir şey olduğunda tebrik etmek yerine ‘neden daha önce yapılmadı?’ gibi bir eleştiri getirmek neden acaba? Belki Seferihisar şartları buna uygun değildi? Belki sadece bisikletle ulaşıma dikkat çekmek istiyor? Sonuçta büyükşehir bb olmak ile ilçe başkanı olmak farklı şeyler. Anlamıyorum yani, tebrik edip geçmek yerine böyle bir yorum..

Son düzenleme:
@tifosi

Kuzey Avrupa ulkelerinde bu gayet siradan bir durum, neden haber olsun?

Bu arada bu davranisa populerizm, pr benzetmeleri yapilmis fakat ben burada "yetiskin, isinde gucunde, takim elbiseli insanlarin isine bisikletle gitmesi mumkundur" aciklamasi/durusu goruyorum. Tunc Soyer'in sabah ise giderken vatandaslar tarafindan cekilmis baska videolari da var internet uzerinde. Sadece kameralarin olacagini bildigi yerde yapmiyor bunu.
Basta belediye baskani yetiskin insanlarin bisikletle ise gitmesini normallestirmeyecekse herkesin dilinden dusurmedigi gibi Turkiye'de bisiklet kullanimi nasil yayginlasacak?

• Beğen
Tepkiler: brdtl ve BerkEvren
Neyse arkadaşlar,bir izmirli olarak ilkleri yaşamanın gururu içindeyiz,malum ülkemizde özellikle saltanatın yaşandığı şu günlerde bunları görmekte bi ayrı güzel, teşekkürler Tunç başkan :harika:,inşallah göstermelik olmaz devamlı olur.

@Afyon35
Arkadaşlar ben bisikleti bırakmaya karar verdim. Çünkü geçen sene başlamıştım. Neden daha önce binmedim ki? Niye şimdi biniyorum ki, birilerine hava atmak için mi yoksa? Hem de bisikletle! Kimse benim hakkımda böyle düşünmesin lütfen çok üzülürüm. Bu üzüntüye yüreğim dayanmaz, o yüzden en iyisi bisikleti komple bırakayım ben.

@Duru Kırtasiye
Reklam amaçlı olması zor. Koca adam bisiklete biner mi diyenlerin sayısı, ne güzel bisiklete biniyor diyenlerin sayısından fazladır.
Reklam amaçlı olsa bile kötü birşey göremiyorum. Reklam amaçlı olsa bile bisiklete binen bir siyasetçiyi, reklam için lüküs arabalara binen bir bir siyasetçiye tercih ederim.

Pr iddiasındaki arkadaşlar, yöneticilerin ve idarecilerin bulundukları topluma örnek olması gerektiğini bir zahmet anlasınlar. Bu adamın bisiklet fabrikası filan mı var, bisiklet satıp da para kazanmak gibi bir amacı mı var. Bir kişi pr yapıyorsa maddi bir çıkarı olmalı. İşte o zaman eleştirir, bulunduğu mevkiyi kendi maddi çıkarları doğrultusunda kullanıyor dersiniz. Ama öyle bir şey olmadığını biliyorsunuz. Bu adamın topluma ve yönettiği kente davranışlarıyla örnek olmak istediğini ve bunu bisiklet gibi, çevreci, sağlıklı ve medeni bir ulaşım aracı ile yaptığını da biliyorsunuz. Zahmet olmazsa bir takdir edin, ya da en azından hiç bir şey söylemeyin.

Ayrıca buyrun, kendisi de bisiklet ile ilgili bir farkındalık yaratmak istediğini ve insanları bisiklete teşvik etmek istediğini söylüyor zaten. Yani evet bir nevi pr yapıyor ama kendi çıkarı için değil, izmirlilerin çıkarı için yapıyor bunu. Habercilerin çektiğini bildiği için de özellikle kask takıp bisiklet sürenlere örnek olmak istemiş.

Bisikletle ilgili ülkenin en büyük bilgi paylaşım platformunda bir belediye başkanı bisiklet kullandığı için eleştiriliyor. Güler misin ağlar mısın?

Son düzenleme:
Öncelikle ev iş aradı gitmiyor henüz,taşınmadı.ayrıca seferihisarda da gidiyormuş.Pr değil,çümkü şimdiye kadarki tüm videoları fotoları gruplar tarafından habersiz çekildi

@Triban
abdullah bey insanları çok sevecek gibi durmuyor ama hadi hayırlısı :)

bi kere adam olsa bisiklet ile işe gitmez diyen teyze geliyor aklıma istemsizce

Arkadaşlar konu başka mecralara çekilmeden şunu belirteyim, Başkan ile seçimden önce de bisiklet sürdük sorunlarımızı sıraladık önceki başkana defalarca söylediğimiz gibi 200 mt bisiklet sürüp aracın arkasına taşıyıcı takmak bizim sorunlarımızı çözmüyor maalesef. İzmir de herhangi iki ilçeyi birbirine bağlayan bisiklet yolu YOK!! sanılanın aksine bisiklet yolları sahilde 3-5 km hepsi o kadar. İzmir de bisiklete binen insanlar belediyeye rağmen bisiklete biniyorlar. Tekrar söylüyorum umarım ben yanılırım çok işime gelir, şehir içi ulaşımda bisiklet dışında bir araç kullanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
PR sa PR
tam da bu tarz adamların PR yapması lazım ki trafikteki dangozların bir nebze de olsa dikkati çekilsin
bisikletliye pozitif ayrımcılık yapan tüm yetkililere ???

• Beğen
Tepkiler: Hsynozky
Geri