Scudo Sports

Tubeless lastik için öneri

Bozcan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.029
Tubeless lastik içi sıvı olarak ne kullanıyorsunuz? Slime vs vs. Su an stans kullanmayı dusunuyorum. Turkiye'de bulabiledeğim bir dukkan veya baska bir urun tavsiyeniz var mı?

Scudo
En iyisi Stans dır, Ülkemize düzenli gelmiyor, bazen dükkanlar koyuyorlar, en iyisi kendiniz getirtmenizdir...

• Beğen
Tepkiler: cazgır
ikinci el bölümünde var bir litre stans vardı yanlış hatırlamıyorsam bir bak istersen..

Scott'un ve DTSwiss'in kitleri piyasada mevcut. Schwalbe'nin de sıvısı mevcut.

PUCK'un köpüğünü de tavsiye edebilirim.Birer tane lastiklere sıkıp bir tanede sele borusuna bantlarsanız yolda kalma şansızlığınızı kolayca yenebilirsiniz,diğerlerine göre çok daha pratik ve küçük çapta.
Stans çok iyi bir ürün ama kargoda ağır çekiyor,maliyette göz önünde bulundurulmalı.

ilginize tesekkurler. işi biraz arastırdım. Sizlerede lazım olur diye maliyetleri yazıyorum.

maliyet acısından bakarsanız stans 32 oz sise kargo dahil ~50 dolara mal oluyor. her tekere 2 oz dan 16 kere kullanılıyor. 3.9 ytl tek kullanım. Punk indirimde olmasına ragmen teker basına 10ytl. Dt swiss sıvı teker basına 15 dolar. Schwalbe sıvının fiyatına tam olarak ulaşamadım fakat dt swiss den biraz ucuz oldugunu hatırlıyorum. Bu durumda Stans getirtmen en mantıklısı. Ebaydaki satıcılarda kargo en ucuz. 32 oz için 30 dolar kargo. Kargo dahil 50 dolar. Magazadan alırsanız 32 oz için kargo 49dolar. kargo dahil 70 dolara geliyor.

stans ı cebinde taşıyan varmı..?
uygulama açısından puck 10 saniyede hallediliyor..
diğer ürünleri bilmiyorum..

Mehmet abi stans'i cebinde tasımana gerek yok. Punk'un olayı apayrı. Punk'u patlak olustuktuktan sonra uyguluyorsun. Hem şişiriyor hem patlakları onarıyor. Yani punk benim fiyatlarını yazdıgım diger ürünlerden cok farklı. Bu arada punk'un ustunde tubeless ile değil iç lastikle kullanılması gerektigi yazıyor. Punk'u tubeless ile kullanan arkadaş varsa yorumlarını yazarsa sevinirim.

Stans'i de google a sordum. Baya bir acıklama yaptı bana. Kararım stans kullanmak. Stans gelene kadar da yanımda punk tasıyabilirim bir ihtimal.

punk değil .. puck :)
ayrıca puck'u tubelessla kullanan sayısız kişiden biri benim.. bence bu patlak önceleyici sistemler iç lastikle uygulandığı zaman kabiliyetinin bir kısmını kaybediyor,o yüzden tubeless sisteme geçin derim.
https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,1221,DeltaBisiklet

Tamam bu güzel. Mehmet abi bunu dikkate alıcam.

Serac Xc 2.10 Çamurda tek geçerim:D Çok dayanıklı bir o kadar da ağır bir lastik..!

cazgır cevap yazmadan önce ne sorulmus okusaydın dah hoş olurdu :)

Bozcan konu başlığından sen ne anlıyorsun ?
ben tubeles lastikiçin tavsiye istediğini anlıyorum
Tuncada buna istinaden yazmış

Bozcan keşke sende konu başlığıyla içeriğini tutsaydın belki o zaman daha net cevap alabilirsin..;) İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Bozcan
Tamam başlıgı yanlış yazmak benim hatam. İçini okumadan cevap vermek de senin hatan. Eşit oranda hatalıyız. Polemik yapmıyoruz barıştık gitti. :) Konuya burdan devam edelim.

Geri