Scudo Sports

Triban 520 fiyatına değer mi?

@Mutluthegreat aynen dropbarlı model 1400 TL olmuş. Ama gidon bandı bana biraz dandik gibi geldi. :D

Scudo
@caucAsian Sitesinde öyle ama Mersin Decathlon'da indirim yapılmış. Sorduğumda artık yol bisikleti satmayacaklarını dağ bisikletine ağırlık vereceklerini söylediler.

@caucAsian gidon bandi degistirmek kolay. M boy kadro ellerinde var miydi?
O fiyata bence rakipsiz eger sekli hosuna gidiyorsa. Ben kadroyu pek begenmiyorum dogrusu. Ama o fiyata kacmaz

Çoğu üst sınıf bisikletden daha başarılı ve ucuz kullanan arkadaşım var hemi de 2 tane haftada en az 1 kez beraber sürme fırsatımız oluyor ben bu bisikleti başarılı buluyorum
tşk.

@Mutluthegreat tipini beğendim bisikletin ama boylarını hatırlamıyorum. Yarın uğrar buraya yazarım.

Merida Scultura 100 2090 TL..
(link)

Merida Scultura 200 2350 TL..
(link)
Ben Triban 3 kullanıyorum ancak bunları tercih ederdim..

Sa arkadaşlar ben de 2.el 520 almak üzereyim.Benim boyum 1.73 bisiklet L beden.Satan arkadasın boyu da 1.83 müş. Sizce bu bisiklet bana uyar mı beden olarak .

@soner canlı
Size tavsiyem m beden almanızdır büyük kadro size uymayabilir
IMG_2242.PNG

Hocam 2. el alacam.bisiklet l beden cok problem olur mu acaba

Bisiklette giden ayarı varmış 54_58 cm arası uygunmus boy olarak 170-185 arası uygunmus alacagim kişi öyle diyor ona da aldığı magazadakiler öyle söylemiş.Bisikleti yarın almayı dusunuyorum nasipse.Üstadların yardımını ve tavsiyelerine rica ediyorum

@soner canlı sıkıntı yok sevdiysen al gitsin yüz yüze alışveriş olacaksa azcık sür bak diyeceğim ama uzak mesafe değildir inşallah denersin en azından oturarak büyümeyecek misin sonuçta büyüyeceksin sağlığına ve vitaminlerini alırsan 1 senede bile arkadaşa yetişmen pekte imkansız değil

@JusTiMe

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanız bir tarafa, alıcıyı yanlış yönlendirmenize pes doğrusu.

Alıcı arkadaşın büyüme çağında bir genç olduğunu nereden öğrendiniz? Profilinde yaşı yazmıyor. Ayrıca hangi vitaminlerle bir senede boyda 10cm uzama olacağını bir izah etseniz de aydınlansak.

Yapmayın, bilmiyorsanız yazmak zorunda değilsiniz. Alıcıyı yanlış yönlendirip bisikletten soğutmayın.

@soner canlı

Forumda bisiklette doğru kadro boyu seçimi ile ilgili yüzlerce konu mevcut. Kısacık bir arama ile bahsettiğiniz L kadronun size kesinlikle uygun olmayacağını görme imkanınız var.

Bisikletinizin üzerinde yapacağınız hiçbir ayar/değişiklik ile bu 10cm boy farkını telafi edemezsiniz. Kendinize uygun olan M (53-54 cm) kadro boyunda bir bisiklet tercih edin.

@Sadettin Z. söyleyeyim öyle 1 rekora sahip kişiyim ben 1 yılda 8cm uzadığım zaman vardı benim lise çağımdayken, neden onu büyük olmadığını anladığıma gelirsek büyük insanların 2.el alışverişleri her zaman olur yorumları kendini tamamıyla ele veriyor. İstersen sor kendisine liseye giden kişi olsa gerek belki bitirmiştir o kadarı tahmin edemiyorum bende :D 170-185 decathlonun sitesinde bile geçiyordu galiba işte bu yüzden ona böyle 1 tavsiye verdim
bunu buldum mesela decathlon sitesindeqweqwe.jpg

kendiniz deneyin görun ama medium boy daha uygun olur trafikte ani bir durumda hakimiyet icin uygun kadro önemli.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Benim yaş 31 Uzama şansım yok mlsf:) arkadaş gidon ayarı var diyor ama benim pek bilgim yok bu konuda sırf gidon ayarıyla olur mu bu iş.Bisikleti yüzyüze alacam ama arkadaşı da boş yere yormak istemiyorum.BEN 3 yıldır MTB biniyorum.Daha once hic yol bisikleti sürmedim.Kısa bir deneme sürüşü ile kadronun büyük olup olmadığını anlayabilir miyim.Yani ileride omuz boyun kol ağrısı gibi rahatsızlıklar olur mu acaba?

İç bacak ölüm 80cm bu arada

Son yorumlarınızı rica ediyorum arkadaşlar

@soner canlı 170cm boy ile S beden 520 kullanıyorum. M beden denedim, rahatsız etti. Siz de kendiniz için doğrusunu bilirsiniz ve bulursunuz umarım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mutluthegreat
Hocam sizin boy kaç.Bir de tam olarak anlayamadım yani "ben sizden daha uzunum ama bana bile m daha uygun dolayısı ile m beden daha uygun olur mu" diyorsunuz?

@liteon hocam neden sinirlendiğinize anlam veremedim gercekten.Kimseden zorla birşey talebi etmedim yardımcı olmak isteyen cevap verir istemeyen vermez bu kadar basit.Benim ısrarla sormamın nedeni şu tamam benim boyuma M beden daha uygun onu anlayabiliyorum ama sonucta bisikleti 2.el alacam ve bisiklet L beden yani beden seçme imkanım yok.Acaba diyorum l beden olma ihtimali var mı yoksa kesinlikle l beden bana olmaz mı?Yani kısacası vazgeçmeli miyim bu sevdadan ?Bu kadar ısrarcı olmamın bir sebebi de bisikleti uygun fiyata bulmuş olmamdı.

Geri