Scudo Sports

Triban 520 fiyatına değer mi?

@Deniz Duman @Kaan.Özçelik Arkadaslar ikinize de cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissiniz zahmet edip :) güzel bir bisiklet gercekten benim de hosuma gidiyor ancak Ispartada oturuyorum ben bakim kuponlarini kullanmam zor Antalyaya yola cikmadikca :( bir de 40 lira kargo parasi odeyecegim o da var :( yani bana 2000 liraya gelecek alet duz hesap. Para konusunda sıkıntim yok hocam kafadan 2500 e kadar cikacagim, icime sinsin yeter :) Zaten daha zamanim var, suan fiyat performans arastiriyorum sadece, cok tesekkurler fikirleriniz benim icin cok onemliydi :) gule gule kullanin

Scudo
@Auron Sanchez indirim bekliyorum diyince bütçede sıkıntı olduğunu düşünmüştüm. Yol bisikletinde sınır yok. Önerim sağlam bir kadro almanız. Ağırlık konusuna takıntılı değilseniz. Alacağınız bisikletin agresif bir yapıdamı yoksa sağlam ve rahatmı olacağına karar verin. Endurans kadro diye aldım ben. Çok eğilmek beni zorlayabilir diye düşündüm. Omurga bu. Kamburum çıkmasın sonra:) Bütçenuz bir çok güzel bisiklet almak için uygun. Ben felt z7 nin 54 kadrosunu bulsam onu alıcaktım. Bulamadım bunu aldım. O karbon kadroydu. Nasip. Arada 1700 tl fark var cepte kaldı iyide olmuş yarıçı değilim yahu. Aldığınız en güzeli bide. Kazasız belasız kullanırsınız işallah. Iyi aksamlar.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Deniz Duman yok hocam indirim yerine fiyatta artis olmus ya baya bir ondan hayal kirikligim oldu, ah su dolar vs. yok mu :) Ayne senin kullanim amacini fazlasiyla karsilayacak bir alet, goruntusu de yani benim baktigim ust seviyelerden cok daha guzel duruyor. Sagolasin hocam insallah karar veririm de bir an once alirim, bi kac urun var satilmasini beklemek zorundayim, geceleri uyku girmiyor gozume :D

@Auron Sanchez 2000 tl üzerine üç beş daha kat hiç düşünme salco 030 al sıkıntısız kullan btwin t3 t5 ve üstü serilerini kullanmış biri olarak yazıyorum.

@nuruasakir 2.250 - 2.000 TL civarında x30, tiagralı bir set vardı sanırım Salcano'da.

@Auron Sanchez 520, uzun sürüşler için ekonomik hem tur bisikleti kıvamında hem de endurance. Bir marka belirledim yedek olması açısından hala daha aklımda 500 ve 520 var. Decathlon markası da cabası. Bu arada Kart kuponları tüm mağazalarda, internet mağazasında da geçerlidir. Bir eşyanı bedavaya getirebilirsin.

Şuan fiyatlar uçmuş durumda ya salcanosundan, carrarosuna sora setli bisikletler 2.200-2.700 civarı tiagra 105 setliler uçuyor alınabilecek en azından bu dönemde en iyi bisiklet btwin 520 heralde

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@Redrock hocam decathlon bisikletleri f/p. Ya da gucun var ise Canyon tam bir F/p canavari. Salcano eski model tiagralilarda 2000 civarinda.

@nuruasakir 2900 tl tiegra , apexlisi 3450 tl. Sahibindende.Uzerine az daha koyup karbon alsın bence:) apexlisinin fiyatına feltin full karbonu satılıyordu. Alsın hiç sıkıntısız kullansın bence. Triban 520 paranızın karşılığını verecek işin özü. O paraya daha iyisi varsa onu almasıda bir seçenek. Üstüne çık o bütçenin dersen her zaman bi tık daha iyisi mevcut...

@Deniz Duman (link) bununl pazarliga otur 2500 tl den bile asagi alabilirsin t520 den lastik jant komponent set olarak her turlu ustun arada 500 tl fark var ama deger o farka

@nuruasakir ikisi farklı kullanım amaçlı. Yani birbirinin rakibi olamaz. Biri endurans kadro onerdigin agresif yapıda. Birinin 3 lü aynakolu var diğerinin 2li. Birinde portbagaj delikleri var digerinde yok. Endurans kadro olarak alternetifi varsa belirtirseniz iyi olur. He sora setli olarakta alternatif bulursanız katkı sağlarsınız. Ben bulamadım. Tek bulduğum büyük firmaların endurans kadrolarıki bunlarda 3500 tl civarıydı. Kadro boyu uysa full karbon felt z7 alıcaktım. Scot ve canondale in endurans kadroları ateş pahası... Mosdoda bu geometri ve duruşta yok. Salkanoda belki alt modeller vardir fakat sehir bisikleti kilosunda bunlar. Varsa model benim bilmediğim ki olabilir 1900 tl civarına belirtirseniz belki forum kullanıcılarına faydanız olur. Yanlış anlamayın ben bulamamış olabilirim ama bahsettiginiz model 520 nin geonetrisinde degil.iyi günler. Son olarak yaptığım pazarlıkta soralı salkano 040 modeline peşin 1900 dediler mayıs ayında. 1900 e 520 yi 5 taksitle 19 mayısta aldım. Iki kat decatlon puan kazandım 70 tl. Bununlada ekipman aldım. 2 bakım ücretsiz. Ilk gun iti takilmadigi icin düsen aydınlatmayı ücretsiz taktılar. Ilk gün sanırım hatalı olan pedalı gene ücretsiz değiştirdiler. Tüm bunlarıda saglanan arka planıda dikkate alarak bir alternatif varsa belirtmeniz herkezin daha iyi bir bisiklet alması için önemlidir ve faydalı olur.tek bakım ücreti 70 tl bu arada...yer izmir sundu bisiklet...

Merhaba arkadaşlar dün akşam bir triban 520 satın aldım deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum alacaklara yardımcı olması açısından.Öncelikle bisikletim drop bar olanından yani yarış gidonlusu ve bunu aldığım için iyi mi yaptım bilmiyorum inşallah iyi yapmışımdır ilk defa yol bisikleti kullanıyorum.Bisiklet kalite olarak beni tatmin etti açıkçası selesi çokk rahatsız pedli şort üstüne normal şortla kullanabilirsiniz komikte durmaz:)karbon maşa alüminyum maşaya göre çok daha başarılı olduğu söyleniyor yokuş çıkışlarında gayet başarılı ancak 70 derecelik dik bir yokuşta ben tırmanamadım bisikleti elime alıp yürüdüm genel olarak alınabilir diyorum iyiforumlar dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: Frame of Mind
deve bağırtan yokuşundan inerek çekmeceye ulaştım tekrardan ordan çıkmayı gözüm yemedği için gürpınardan beylikdüzüne çıkmaya karar verdim ormanlık olduğu ve serin olabileceği için ama sanırım 70 dereceye yakın bir yokuşla karşılaştım 3 te 1 i ni sürerek çıktım ama can dayanmadı ve oruçluydum öldüm susuzluktan :)

http://intmstat.com/trigonometric-functions/c-angle.gif

HMM

• Beğen
Tepkiler: tncyblky
Geri