Ecmel55
Üye
- Tepki
- 17
- İsim
- Ecmel
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba 2-3 konuyada yazdım biliyorum ama triban 100 bence hak ettiği değeri verilmeyen bir bisiklet herkes onu yol başlangıç bisikletine geçiş için uygun değil gibi görüyor ama bence tamda uygun çünkü yol yarış bisikletine geçcek kişi öncellikle mtbyi yavaş yavaş bırakmalıdır şahsen mtbden direkt ip ince yol tekerine geçerilse ya birçok kez teker patlağı yada bisikletten zevk alınmamaya başlanır diye düşünüyorum triban 100 en iyi yani ise tekerlerin hem asfalt hemde şehir için uygun olması hem şehirde parke taşta ve kaldırımda rahatlıkla sürebilir bir bisiklet ortalama bir kullanıcı için gayet yeterli buluyorum vites sistemi ise sadece pozisyon değişirirken sıkıntı olur gibime geliyor birçok kullanmıyon kişi tek aynokal ve vites sisteminde bahsetmiş tek ayna kol yeni başlayan birine gayet yeterli gelcektir gibime geliyor eğer gelmezse update edebilir ve vites sistemi ise biraz pratikte kötü görünsede kullanan çoğu kişi fazla sıkıntı olmadığını söylüyor bende bunu mart ayı içinde almayı düşünüyorum 1700 tlye 2.el yol al diyenler çok oldu vazgeçmemei istiyende çok oldu ama benim en büyük heveslerimden biri olan bu biiskleti almak istiyorum sizce eğer 1700 tlniz olsa ve bu tür bir bisiklet isteseniz alır mıydınız? birde kullananların sevip sevmediklerini birde kullanmanın zevkli olup olmadığını son olarakta günde 2-3 saat bisiklet kullan birine göre iyi bir bisiklet midir görüşleriniz için şimdiden teşşekürler 
Bu arada istediğim tip dropbar
HİÇ Mİ KULANAN YOK

Bu arada istediğim tip dropbar
HİÇ Mİ KULANAN YOK
Son düzenleme: