Scudo Sports

TREK 4300 Sorun

Tepki
5
Arkadaşlar, yeni aldığım bisikletimin galiba arka tekerinden metronomlu olarak sürtünme sesi geliyor. Acaba servise falan mı götüreyim yoksa kendim de yapabilir miyim? Ben sorunun ne olduğunu anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Scudo
yeni aldıysan servise gotur, frenleri bi kontrol et baktın sorun ordan degil servise gotur...

Bugün servise gittim. Bisikletten çıkan sesin, arka tekerden yani, bisikleti henüz yeni aldığım için, içindeki bilyelerin tam oturmadığından dolayı olduğunu söylediler. Siz ne dersiniz bu duruma?

@Emre İlgar

Öncelikle hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun.

Balata-rotor veya zincir-dişli gibi bazı parçalar için alışma süreci vardır ama zamanla yerine oturan bilye ilk defa duyuyorum... Bence bayi biraz kaçamak cevap vermiş. Tekrar bayi ile görüşün, olmadı Trek Türkiye Dağıtımcısı ile temasa geçin..

1 ay sonra tekrar götürücem, aylık bakım için. O zaman da aynı sorun olursa parça değiştiririz dedi. Benim de tekrardan bayiye götürmem çok çok zor.

biz her haftasonu antreman yapıyoruz gaziler parkurunda.uygun zamanda buluşup inceleriz.(Gebze Pedal Grubu)

Geri